HOROSCOP 2 februarie – Zodiile au aşteptări prea mari în anumite privinţe. Trebuie să privească realist lucrurile

Luna din Rac face azi un careu tensionat cu Jupiter din Berbec şi un trigon armonios cu Venus din Peşti, astfel că zodiile Cardinale (Berbec, Balanţă, Capricorn), cu excepţia Racilor, ar putea avea avea parte de unele aşteptări prea mari în anumite privinţe.

30334 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 februarie – Zodiile au aşteptări prea mari în anumite privinţe. Trebuie să privească realist lucrurile

HOROSCOP 2 februarie – Zodiile au aşteptări prea mari în anumite privinţe. Trebuie să privească realist lucrurile

HOROSCOP 2 februarie – Berbec 

 
Ceva din comportamentul unui membru al familiei s-ar putea să te scoată astăzi din minţi, astfel că rişti să spui sau să faci unele lucruri pe care ai putea să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Aşadar, este foarte important să îţi controlezi comportamentul şi să ai mare grijă cum reacţionezi în situaţiile de tensiune maximă. În a doua parte a zilei, s-ar putea să revii la sentimente mai bune, dar încearcă să vezi ce anume te aduce la limita răbdării în raport cu cei dragi. Poate că este ceva ce poţi încerca să accepţi sau să înţelegi cumva.
 

HOROSCOP 2 februarie – Taur 

Este posibil să primeşti unele veşti astăzi care te fac să îţi pierzi răbdarea. Sau poate ţi se spun unele lucruri care te fac să-ţi ieşi din fire. De regulă, eşti o persoană foarte răbdătoare, dar de data aceasta, ajungi la o limită. În a doua jumătate a zilei, este posibil ca lucrurile să evolueze într-o direcţie mai bună şi să vezi luminiţa de la capătul tunelului. Sau cel puţin vezi anumite lucruri nu tocmai pozitive dintr-un alt punct de vedere, care îţi permite să observi şi unele părţi bune. Aşadar, s-ar putea să-ţi dai seama că nu-i totul pierdut.
 

HOROSCOP 2 februarie – Gemeni 

Nu este un moment bun în care să faci investiţii în planuri de viitor sau în proiecte de grup în care eşti implicat(ă) alături de alte persoane din grupul tău de apropiaţi. S-ar putea să te expui unor riscuri prea mari. În cazul în care ai făcut deja o infuzie de capital în ele, s-ar putea ca rezultatele să nu te bucure prea tare. Pe de altă parte, s-ar putea să vină veşti bune din punct de vedere financiar de la locul de muncă. Poate apar oportunităţi să câştigi ceva în plus pe lângă salariu prin intermediul unor proiecte suplimentare.
 

HOROSCOP 2 februarie – Rac

 
Trebuie să ai mare grijă azi la reacţiile tale în raport cu superiorii, căci există riscul să spui sau să faci unele lucruri care ar putea genera unele reacţii pe care nu ţi le doreşti din partea lor. În a doua parte a zilei, s-ar putea să îţi dai seama ce anume le-a părut deplasat şi cum ai putea aborda mai încolo astfel de situaţii. În fond, poate că te-ai grăbit să tragi unele concluzii ori poate că nu ai acţionat la timp într-o circumstanţă sau alta. Oricare ar fi situaţia, încearcă să vezi dacă nu cumva au avut dreptate.
 

HOROSCOP 2 februarie – Leu

 
Este posibil ca starea ta de spirit să nu fie cea mai bună astăzi. Poate că te nemulţumesc unele lucruri care se întâmplă în viaţa ta în această perioadă sau poate că au revenit anumite situaţii nu tocmai plăcute cu care ai avut de-a face în trecut. Astrele îţi dau însă o mână de ajutor azi, căci te ajută să vezi unele aspecte dintr-un alt unghi. Aşadar, dacă îţi vin unele mesaje din subconştient, încearcă să le asculţi. S-ar putea să îţi dai seama că aveai deja răspunsul la toate întrebările, dar nu le-ai căutat suficient de mult înăuntrul tău.
 

HOROSCOP 2 februarie – Fecioară 

Este posibil ca unele proiecte în care eşti implicat(ă) şi/ sau le coordonezi să nu meargă tocmai bine, în sensul în care există posibilitatea ca ajutorul promis să întârzie ori să nu poţi atinge deocamdată unele obiective pe care le credeai destul de apropiate. Într-un final, s-ar putea să primeşti sprijin din partea unei persoane apropiate sau poate că este vorba de un sfat care îţi pune lucrurile într-o altă perspectivă. Oricare ar fi situaţia, încearcă să nu renunţi la visurile tale şi să lupţi în continuare pentru ele, cu toate că situaţia nu te prea avantează în acest moment.
 

HOROSCOP 2 februarie – Balanţă 

S-ar putea să nu fii în cele mai bune relaţii cu o persoană de la locul de muncă, astfel că s-ar putea să colaboraţi destul de greu în prima parte a zilei. Vesta bună este aceea că randamentul de care dai dovadă este totuşi unul destul de ridicat, aşa că reuşeşti să te ocupi totuşi de o bună parte din lucrurile pe care ţi-ai propus să le realizezi astăzi. Ori poate că descoperiţi într-un final o metodă de a lăsa diferenţele deoparte şi de a vă concentra pe ceea ce contează cu adevărat, cum ar fi obiectivele avute în comun.
 

HOROSCOP 2 februarie – Scorpion 

Această zi s-ar putea să fie una dintre acelea în care randamentul tău nu este foarte ridicat sau poate că volumul de muncă este mai mare decât de obicei. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre o rutină instalată pe plan profesional care afectează nivelul de productivitate de care dai dovadă. Vestea bună este însă aceea că apar şi sarcini care te stimulează pe partea de creativitate, care te provoacă să găseşti soluţii originale la situaţiile cu care te confrunţi în plan profesional. Încearcă să profiţi la maximum de aceste oportunităţi şi vei avea parte de rezultate remarcabile.
 

HOROSCOP 2 februarie – Săgetător

 
S-ar putea să se stârnească azi unele tensiuni între tine şi unele persoane dragi, cum ar fi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici, cel mai probabil din cauza orgoliului sau a faptului că nu vorbiţi suficient de deschis despre lucrurile pe care le simţiţi unul în raport cu celălalt. Într-un fel sau altul, s-ar putea să reveniţi la sentimente mai bune, să se spună acele lucruri care vă stăteau tuturora pe limbă de mai multă vreme. Pe de altă parte, trebuie să vezi ce anume v-a adus în această ipostază şi dacă poţi evita astfel de situaţii pe viitor.
 

HOROSCOP 2 februarie – Capricorn 

Este posibil să ai parte şi tu de una din acele zile în care nu este deloc uşor să faci faţă provocărilor din mediul de familie. Poate că nu eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă sau poate că ai parte de o problemă de ordin casnic sau domestic în raport de care punctele voastre de vedere nu se întâlnesc. Într-un fel sau altul, veţi reuşi să o daţi la pace până la finalul acestei zile, dar trebuie să ţii cont de faptul că s-ar putea să rămână unele resentimente între voi de pe urma acestor incompatibilităţi.
 

HOROSCOP 2 februarie – Vărsător 

S-ar putea să îţi fie greu astăzi să comunici cu unele persoane cu care lucrezi, astfel că este important să nu laşi loc de interpretări, iar dacă ţi se pare că ceva anume nu s-a înţeles prea clar, trebuie să oferi lămuriri chiar şi atunci când ele nu îţi sunt solicitate. Cu alte persoane din viaţa ta, te înţelegi destul de bine, astfel că dacă ai de vorbit chestiuni importante cu partenerul de viaţă, nu ai niciun motiv să îţi faci griji că situaţia s-ar putea repeta. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în mai toate privinţele de importanţă maximă.
 

HOROSCOP 2 februarie – Peşti 

Trebuie să ai grijă astăzi la cheltuieli, mai ales dacă te simţi tentat(ă) să te abaţi de la lista de cumpărături. Poate că nu este un capăt de ţară dacă îţi faci un mic răsfăţ, dar este important să ştii când să te opreşti. Vestea bună este că ar putea apărea oportunităţi de suplimentare a veniturilor din activităţi conexe, care poate că nu au legătură cu domeniul tău principal de activitate. Aşadar, bugetul tău nu este în pericol, dar chiar şi aşa, nu strică să practici ceva mai multă prudenţă şi chibzuinţă atunci când este vorba de gestionarea finanţelor proprii.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici