HOROSCOP 20 martie 2022. Soarele schimbă semnul. Aceste zodii sunt mai hotărâte ca oricând să-şi urmeze visurile

Soarele ajunge azi în semnul Berbecului, eveniment care marchează echinocţiul de primăvară. Tranzitul său prin această zodie energizează zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător), care sunt mai hotărâte ca oricând să îşi urmeze visurile.

7030 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 martie 2022. Soarele schimbă semnul. Aceste zodii sunt mai hotărâte ca oricând să-şi urmeze visurile

HOROSCOP 20 martie - Berbec 

 Soarele intră azi în semnul naşterii tale, ceea ce, pe de-o parte, înseamnă că se deschide sezonul tău aniversar şi, pe de altă parte, că ocazia în următoarele săptămâni să te concentrezi mai mult pe nevoile şi dorinţele tale, pe aspectul fizic şi pe modul în care interacţionezi cu cei din jur. De asemenea, acesta este un prilej bun în care să îţi reevaluezi planurile pe acest plan şi să-ţi aduci aminte de unele deziderate.

HOROSCOP 20 martie - Taur

Soarele intră astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea să-ţi fugă foarte des mintea la trecut, la persoane şi la situaţii care nu mai fac parte din peisajul actual. Într-un fel, acest tranzit te provoacă să procesezi anumite evenimente din trecut şi să faci loc pentru noi începuturi. În felul acesta, reuşeşti să laşi în urmă oameni sau situaţii care te trag înapoi sau te ţin pe loc.

HOROSCOP 20 martie - Gemeni 

Soarele poposeşte azi în casa planurilor de viitor din horoscopul tău solar, motiv pentru care te preocupă în această perioadă proiectele tale pe termen lung sau cele în care eşti implicat(ă). De asemenea, este o perioadă bună în care să fii activ(ă) în plan social, să ieşi mai mult, să îţi consolidezi relaţiile cu prietenii şi să cunoşti alte persoane cu care ai putea avea idealuri sau viziuni în comun.

HOROSCOP 20 martie - Rac 

Soarele ajunge azi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea să apară oportunităţi de afirmare pe plan profesional sau în comunitate. Aşadar, este o ocazie bună în care să lucrezi la relaţia cu superiorii, să te asiguri că lucrurile merg bine între voi. Prin intermediul lor, poţi avea şansa de a intra în unele proiecte la care nu credeai până acum că vei avea acces. Profită de această şansă de a ieşi în faţă.

HOROSCOP 20 martie - Leu 

Soarele poposeşte astăzi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, cursurilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Se anunţă, aşadar, o perioadă bună în care să călătoreşti în interes personal sau profesional, să te ocupi de treburi birocratice, dar şi să-ţi pui ordine în perspectiva pe care o ai în ceea ce priveşte unele chestiuni de viaţă personală sau profesională. În felul acesta, reuşeşti să pui pe drumul cel bun unele lucruri care nu mergeau.

HOROSCOP 20 martie - Fecioară 

Soarele îşi face intrarea azi în casa relaţiilor şi a banilor, semn că multe din discuţiile cu persoana iubită sau cu cei cu care lucrezi se vor învârti în jurul banilor, fie că este vorba de investiţii pe care intenţionaţi să se faceţi în viitor ori de pierderi financiare care v-au afectat şi pe unii şi pe alţii. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să puteţi fi capabili să vorbiţi liber despre asta.

HOROSCOP 20 martie - Balanţă 

Soarele intră azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, semn că se pune accentul în această perioadă pe relaţia de cuplu. Iată o oportunitate foarte bună în care să petreci mai mult timp de calitate alături de cel drag, mai ales dacă aţi avut un program plin amândoi în ultima vreme. În felul acesta, vei reuşi să consolidezi relaţia de cuplu şi să menţii viu interesul în plan sentimental. Spontaneitatea contează mult în cuplu.

HOROSCOP 20 martie - Scorpion 

Soarele progresează astăzi în casa muncii din horoscopul tău solar, indiciu cum că te vei bucura de un nivel mai ridicat de energie în săptămânile următoare. La locul de muncă, dai dovadă de un randament ridicat, ceea ce-ţi permite să te ocupi de sarcini mai complexe fără tendinţa de a procrastina. Pe de altă parte, s-ar putea să apară situaţii în care te enervezi mai repede decât de obicei, lucru care nu-ţi stă în fire.

HOROSCOP 20 martie - Săgetător 

Soarele ajunge azi în casa copiilor şi a iubirii din astrograma ta generală, semn că printre priorităţile tale din această perioadă ar trebui să se numere viaţa de cuplu şi/ sau relaţia cu copiii. Încearcă să te pui la curent cu hobby-urile lor, să le integrezi în activităţile voastre de timp liber. În felul acesta, veţi reuşi să vă bucuraţi mai mult de clipele petrecute împreună, să le faceţi să conteze într-adevăr pentru relaţia voastră.

HOROSCOP 20 martie - Capricorn 

Soarele poposeşte astăzi în casa familiei din astrograma ta solară, indiciu că trebuie să te implici mai mult în viaţa domestică şi în sectorul casnic. Este o perioadă bună în care să ajungi la zi cu sarcinile din gospodărie şi în care să petreci mai mult timp de calitate cu cei dragi din familia de origine. Pe de altă parte, rişti ca, în anumite situaţii, să nu faci bine faţă diferenţelor de mentalitate şi personalitate.

HOROSCOP 20 martie - Vărsător 

Soarele trece azi în casa comunicării din horoscopul tău general, motiv pentru care te bucuri în această perioadă de carismă şi de capacitatea de a interacţiona cu orice  interlocutor. Există însă situaţii în care nu prea ai răbdare cu partenerii de discuţie, în care rişti să laşi impresia unei persoane care nu ştie să facă diferenţa între asertivitate şi agresivitate. În raport cu aceştia, dă dovadă de tact şi diplomaţie. Altfel, vei fi şudecat(ă) greşit.

HOROSCOP 20 martie - Peşti

Soarele îşi face azi intrarea în casa banilor din horoscopul tău solar, indiciu cum că te intersectezi în această perioadă cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Trebuie să ţii însă cont de faptul că trebuie să ai grijă cu cheltuielile, să nu te laşi pradă primului impuls la cumpărături. În caz contrar, există riscul să cheltuieşti mai mult decât ar fi cazul în această perioadă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici