HOROSCOP 20 noiembrie. O zi de sâmbătă minunată pentru trei zodii, în ciuda inconvenientelor. În final, totul se termină cu bine

Luna din Gemeni face azi un trigon armonios cu Saturn din Vărsător, semn că zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) au parte de o zi minunată, în ciuda eventualelor inconveniente care ar putea apărea.

10007 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 noiembrie. O zi de sâmbătă minunată pentru trei zodii, în ciuda inconvenientelor. În final, totul se termină cu bine

HOROSCOP 20 noiembrie – Berbec 

Astăzi s-ar putea să te vezi cu un prieten care nu trece printr-o perioadă prea grozavă. Dacă ştii că cineva din anturajul tău a trecut printr-o perioadă mai grea, încearcă să-l(o) suni şi să vezi ce mai face. S-ar putea să ajuţi mai mult decât ai fi tentat(ă) să crezi dacă îl/o scoţi la o cafea şi/ sau dacă o ajuţi să vadă lucrurile într-o altă perspectivă decât cea cu care s-a obişnuit de curând.

HOROSCOP 20 noiembrie – Taur

S-ar putea să te numeri azi printre nativii(ele) care-şi ocupă o parte din zi cu un proiect de la serviciu. Fie că este ceva suplimentar, menit să te ajute să adaugi câte ceva la salariu, fie că nu ai reuşit să termini peste săptămână ceva urgent, cert este că eforturile tale nu vor trece neobservate şi vor fi recompensate după nivelul de timp şi energie pe care le-ai investit în ceea ce aveai pe rol.

HOROSCOP 20 noiembrie – Gemeni

Ai o stare bună de spirit azi şi se vede acest lucru mai ales din faptul că reuşeşti să îţi păstrezii buna dispoziţie şi atunci când lucrurile nu merg conform planului. În cazul în care nu ţi-ai făcut planuri pentru această zi, ţine cont de faptul că astrele recomandă o ieşire din jungla urbană undeva la ţară sau la munte. Schimbarea de peisaj te va ajuta să îţi îmbogăţeşti perspectiva cu noi unghiuri de observaţie.

HOROSCOP 20 noiembrie – Rac

Această zi de sâmbătă te surprinde mai sensibil(ă) decât eşti tu de obicei, în sensul în care tind să te emoţioneze lucruri care trec pe lângă tine de obicei. Pe de altă parte, eşti mai atent(ă) decât de obicei la ceea ce încearcă să îţi transmită vocea interioară, iar acest lucru s-ar putea să te ajute să găseşti o soluţie la o situaţie cu care te confrunţi de multă vreme şi n-ai găsit o rezolvare.

HOROSCOP 20 noiembrie – Leu

Se anunţă o zi perfectă în care să ieşi cu prietenii şi cu partenerul de viaţă sau, dacă eşti la început de relaţie cu cel drag, să îl/o prezinţi anturajului tău. Nu numai că vor descoperi că au lucruri multe în comun, dar s-ar putea să îşi dea seama că se cunoşteau din vedere sau că există prieteni comuni de care tu nu ştiai. În orice caz, va fi o ieşire mai mult decât reuşită.

HOROSCOP 20 noiembrie – Fecioară 

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să te surprindă până şi pe tine nivelul ridicat de randament de care dai dovadă. În plus, dacă nu era de datoria ta să te prezinţi la serviciu azi, este foarte posibil ca efortul tău să nu treacă neobservat. Cu alte cuvinte, s-ar putea să observi un plus la salariu sau că superiorii te tratează într-un mod mai privilegiat decât pe ceilalţi colegi de muncă ai tăi.

HOROSCOP 20 noiembrie – Balanţă

Astăzi este o zi perfectă în care să ieşi în natură, la munte ori la ţară cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Astfel de activităţi vă vor ajuta să vă apropiaţi mai mult unul de celălalt, să aflaţi mai multe despre preferinţele fiecăruia, dar şi să vă împrospătaţi perspectiva asupra unor situaţii pentru care poate că nu aţi găsit încă cea mai bună rezolvare. Profită aşadar de această recomandare a astrelor pentru tine.

HOROSCOP 20 noiembrie – Scorpion 

Atmosfera din familie este una destul de liniştită, dar se vede faptul că există unele tensiuni mocnite între tine şi cei dragi sau că aţi trecut recent printr-o perioadă mai grea, în senul în care v-aţi certat, poate, mai des decât de obicei. În acest context, cel mai bun lucru pe care îl poţi face este acela de a încerca să menţii acest climat, chiar cu preţul unor conversaţii care nu amânate pentru alt moment.

HOROSCOP 20 noiembrie – Săgetător

Comunici astăzi foarte bine cu partenerul de viaţă, motiv pentru care nu vă va fi greu să ajungeţi la un consens cu privire la planurile pe astăzi. Este, de asemenea, o zi ideală în care să ieşiţi la o întâlnire romantică, indiferent dacă sunteţi împreună de câteva luni sau de ani de zile. Astfel de momente vă vor ajuta să menţineţi flacăra vie şi să vă reconectaţi unul la celălalt după o zi mai ocupată.

HOROSCOP 20 noiembrie – Capricorn

S-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) care au parte de o zi destul de atipic(ă) în sensul în care s-ar putea să îşi ocupe o bună parte din zi cu muncă în folosul unui proiect menit să le rotunjească veniturile. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă să nu omiţi din vedere eventualele angajamente pe care ţi le-ai luat faţă de familie. În caz contrar, s-ar putea să te alegi cu reproşuri.

HOROSCOP 20 noiembrie – Vărsător 

Te afli astăzi printre nativii(ele) foarte binedispuşi(se) şi nu este exclus ca acest lucru să se datoreze unui eveniment frumos care îi are în centru pe partenerul de viaţă şi/ sau pe copii. În cazul în care eşti single, este o zi mai mult decât perfectă să te întâlneşti cu acel cineva care îţi place mult. Discuţiile vor merge mai bine decât crezi şi vei fi plăcut surprins(ă) să descoperi ce multe interese comune aveţi.

HOROSCOP 20 noiembrie – Peşti

Momentele cu familia sunt importante astăzi, căci te ajută să te reconectezi cu valorile de care chiar ar trebui să ţii seama, cu oamenii care ţin la tine şi care sunt capabili să îţi dea cele mai bune sfaturi. Poate că vor apărea şi unele momente de tensiuni între tine şi ei, dar este clar oricum că prezenţa lor te va ajuta să îţi regăseşti echilibrul după o săptămână extrem de agitată şi foarte solicitantă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici