HOROSCOP 21 aprilie 2022. Zodiile primesc sprijin în Joia Mare. Reuşesc să facă progrese în pregătirea sărbătorilor

Luna ajunge azi în semnul Capricornului de unde îi trimite un sextil armonios lui Marte în Peşti. Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) şi cele de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) se bucură de un plus de energie sau de un mic ajutor care le ajută să facă progrese cu pregătirile pascale.

12775 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 aprilie 2022. Zodiile primesc sprijin în Joia Mare. Reuşesc să facă progrese în pregătirea sărbătorilor

HOROSCOP 21 aprilie 2022 - Berbec 

În Joia Mare, Luna trece în casa carierei din horoscopul tău general, astfel că dacă lucrezi astăzi, nu vei întâmpina probleme în ce priveşte comunicarea cu superiorii sau provocările de care ai parte la locul de muncă. Ba chiar s-ar putea să apară un sprijin la care nu te-ai aşteptat pe acest plan, cum ar fi un ajutor pentru a depăşi mai repede o dilemă în care te afli la serviciu sau poate că reuşeşti să pleci mai repede de la serviciu. În orice caz, oricare ar fi situaţia, cert este că te poţi concentra azi şi pe alte lucruri.

HOROSCOP 21 aprilie 2022 - Taur 

În această zi importantă, Luna poposeşte în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. La şcoală ori la cursuri, lucrurile merg destul de lejer, astfel că nu vei avea o zi prea lungă din acest punct de vedere. Dacă te ocupi de unele treburi birocratice, s-ar putea să mai găseşti încă deschis la ghişeul la care trebuie să ajungi. În cazul în care-ţi petreci Paştele departe de acasă, astăzi este o zi bună în care să faci ultimele aranjamente de călătorie. De asemenea, nu este o idee rea să te vezi cu un prieten.

HOROSCOP 21 aprilie 2022 - Gemeni 

În Joia Mare, Luna se mută în casa banilor şi a relaţiilor, semn că discuţiile de azi cu partenerul de viaţă s-ar putea să vizeze unele investiţii legate de pregătirea mesei pascale. Pare că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi, mai mult, te bucuri de acelaşi privilegiu şi în interacţiunile cu colaboratorii. Dacă există unele compromisuri pe care nu vrei să le faci pentru sărbătorile de anul acesta, ştii cum să îţi exprimi punctul de vedere, astfel încât să nu fii catalogat(ă) drept o persoană care nu este suficient de flexibil(ă) încât să facă loc şi dorinţelor celor dragi.

HOROSCOP 21 aprilie 2022 - Rac 

În această zi festivă, Luna poposeşte în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce arată că te bucuri de compatibilitate la nivel mental cu persoana iubită. Acest lucru se vede mai ales în cazul nativilor(elor) care urmează să plece zilele acestea cu cel drag undeva în afara oraşului pentru a-şi petrece sărbătorile. În alte cazuri, este vorba de alte chestiuni asupra cărora cădeţi de acord şi care ţin de o vizită la rude, socrii sau alte persoane dragi vouă care nu locuiesc în aceeaşi localitate ca voi. Oricare ar fi situaţia, este clar că aveţi amândoi aproape aceleaşi idei.

HOROSCOP 21 aprilie 2022 - Leu 

Joia Mare se deschide cu intrarea Lunii în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, semn că reuşeşti să te achiţi de lucrurile rămase restante pe plan profesional, dar te şi îngrişeti de unele aspecte care ţin de bunăstarea ta fizică. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba de prepararea unor bucate pascale care sunt mai sănătoase decât cele pe care le găteşti de obicei pentru masa de sărbătoare. De asemenea, faci bine faţă stresului şi eforturilor fizice pe care le presupun o astfel de zi. Ştii cum să îţi dozezi activităţile de pe agendă şi eforturile. 

HOROSCOP 21 aprilie 2022 - Fecioară 

Într-o zi ca aceasta, tranzitul Lunii prin casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală este de bun augur. Te simţi bine alături de cei dragi şi sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Acest lucru vă ajută să transformaţi pregătirile de Paşte într-o activitate care vă place tuturor şi care vă ajută să vă apropiaţi unul de celălalt într-o formă sau alta. În cazul în care eşti într-o relaţie la început de drum, s-ar putea să fii surprins(ă) plăcut de o propunere din partea celui drag de a vă petrece cel puţin o parte din sărbători doar voi doi.

HOROSCOP 21 aprilie 2022 - Balanţă 

În Joia Mare, Luna intră în casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că această zi festivă te găseşte mai aproape de cei dragi ai tăi. De asemenea, este un moment bun premergător sărbătorilor în care să definitivaţi împreună lista de cumpărături care nu au fost încă făcute sau poate că reuşiţi să mergeţi chiar împreună la magazinele pe la care nu aţi ajuns. În orice caz, cert este că eşti mai aproape decât te-ai fi aşteptat de linia de sosire, iar toate par să fi ieşit cum te-ai aşteptat. Nu ai motive să îţi faci griji.
 

HOROSCOP 21 aprilie 2022 - Scorpion 

Într-o zi de sărbătoare ca acesta, Luna poposeşte în casa comunicării din horoscopul tău general, prilej numai bun să te întâlneşti astăzi cu acele persoane care nu vor fi în localitatea în care te afli de sărbători. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, astfel că dacă aveţi împreună planuri de 1 mai, veţi reuşi să daţi ultimul contur programului de atunci. De asemenea, ai mai mult timp astăzi de petrecut cu cei mici, fapt care vă produce tuturor acelaşi nivel de satisfacţie, căci vă permite să vă îndeletniciţi cu activităţile care vă permit să exploraţi acele pasiuni avute în comun. 

HOROSCOP 21 aprilie 2022 - Săgetător 

În Joia Marte, Luna îşi face intrarea în casa banilor, semn că mai ai câteva cumpărături de făcut pentru a tăia totul de pe lista pregătirilor pentru masa şi cadourile de Paşte. La unele din ele, s-ar putea să te ajute şi cei din familie, fie că îţi dau sugestii sau te ajută să te organizezi, fie că vin să te ajute cu căratul ori contribuie la cheltuieli. În orice caz, cert este că nu te simţi singur(ă) şi fără sprijin în momente ca acestea, care ar putea fi destul de stresante. Ştii că ai pe cine să te bizuieşti.

HOROSCOP 21 aprilie 2022 - Capricorn 

În această zi festivă, Luna intră în semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă un plus de energie şi de bună dispoziţie. Ai încredere că vei duce la bun sfârşit tot ceea ce ţi-ai propus, că lucrurile vor merge bine cu toate că te-ai întâlnit şi cu unele hopuri pe parcurs. În plus, comunici bine cu cei din jur şi ai parte azi de unele revederi plăcute. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o urare care te surprinde plăcut ori de un telefon care te bucură. Ai lângă tine oameni care te fac să te simţi fericit(ă).

HOROSCOP 21 aprilie 2022 - Vărsător 

Joia Mare coincide cu începutul tranzitului Lunii prin casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că te duce azi gândul la trecut, la sărbătorile pascale din alţi ani, care poate conţineau obiceiuri sau persoane care, dintr-un motiv sau altul, nu vor face parte din peisajul actual. Pe de altă parte, ai ocazia de data aceasta de a aprecia oamenii şi tradiţiile care au rămas şi care fac parte din prezent. În plus, în plan material, s-ar putea ca, la finalul zilei, să tragi linie şi să vezi că stai mai bine cu cheltuielile decât ai fi crezut.

HOROSCOP 21 aprilie 2022 - Peşti 

În această zi de sărbătoare, Luna începe să se mişte prin casa vieţii sociale din horoscopul tău solar, prilej bun să te vezi cu prietenii, să discutaţi în mai multă tihnă despre planurile voastre de viitor şi proiectele de grup ep care le aveţi pentru 1 mai, dacă nu chiar de Paşte. Ceva din discuţiile voastre te inspiră şi te ajută să priveşti cu mai mult optimism către obiectivele tale pe termen lung. Mai ai de mers până la ele, dar semnalele şi încurajările îţi dau de gândit că eşti pe drumul cel bun şi ce-i mai greu a trecut.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici