HOROSCOP 21 noiembrie. Patru zodii riscă să fie dezamăgite în această duminică. Unele planuri nu se vor materializa

Mercur din Scorpion aderă astăzi la un careu tensionat cu Jupiiter din Vărsător, indiciu cum că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) s-ar putea confrunta azi cu unele aşteptări înşelate.

2613 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 noiembrie. Patru zodii riscă să fie dezamăgite în această duminică. Unele planuri nu se vor materializa

HOROSCOP 21 noiembrie. Patru zodii riscă să fie dezamăgite în această duminică. Unele planuri nu se vor materializa

HOROSCOP 21 noiembrie – Berbec 

S-ar putea să apară azi unele probleme la nivelul anturajului, al unei prietenii anume sau în viaţa de cuplu. Ori poate că ţi-ai făcut un plan cu amicii sau cu persoana iubită care cade dintr-un motiv care nu ţine de tine. Oricare ar fi situaţia, este cert că lucrurile nu stau prea bine şi că ceva din modul în care ceilalţi au abordat situaţia te-a dezamăgit destul de tare. Încearcă să le spui ce simţi.

HOROSCOP 21 noiembrie – Taur

Ar fi indicat ca astăzi să nu discuţi prea mult despre carieră cu partenerul, ci să vă concentraţi pe alte subiecte de conversaţie. Iar dacă sesizezi faptul că unul din voi are tendinţa de a aduce comportamente de la locul de muncă acasă, nu te da în lături să atragi atenţia asupra acestui fapt. Nu face deloc bine relaţiei de cuplu să utilizaţi aceleaşi tactici pe care le folosiţi şi cu colegii voştri de muncă.

HOROSCOP 21 noiembrie – Gemeni

Te resimţi destul de tare după această săptămână lucrătoare şi acest lucru este destul de vizibil. Nu prea mai ai chef să faci nimic astăzi, lucru dovedit şi de faptul că s-ar putea să amâni unele activităţi de weekend pentru perioada următoare. Pe de altă parte, însă, s-ar putea să te ajute dacă ieşi puţin, dacă încerci să te rupi de mediul urban sau măcar de casă, să schimbi peisajul pentru cel puţin câteva ore.

HOROSCOP 21 noiembrie – Rac

Dorinţele tale cu privire la ziua de astăzi s-ar putea să nu fie deloc compatibile cu cele pe care le au persoana iubită şi/ sau cei mici. Acest lucru dă de înţeles că poate nu comunicaţi suficient, că doar unul din voi este acela care are obieciul să decidă pentru toată lumea. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să vorbiţi mai deschis şi să evitaţi situaţiile în care unul se impune-n faţa altora.

HOROSCOP 21 noiembrie – Leu

O chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ ar putea ajunge să se interpună astăzi între tine şi partenerul de viaţă. Dacă se implică şi cei dragi în discuţia voastră, există posibilitatea ca lucrurile fie să se îndrepte, fie să se agraveze şi mai tare. Aşadar, este mai bine să discuţi cu cel drag în privat şi să ajungeţi singuri la un consens, mai ales dacă ţine de voi soluţionarea acelei situaţii care a apărut.

HOROSCOP 21 noiembrie – Fecioară

Dacă lucrezi astăzi, s-ar putea ca modul în care comunici cu colegii de muncă să nu fie cel mai strălucit. S-ar putea ca problema să nu depindă numai de tine, să ţină şi de efortul pe care-l depun ei pentru ca voi să ajungeţi la un consens. În astfel de situaţii, este important ca ambele părţi să lase de la ele pentru a se ajunge la un punct de vedere comun, oricare ar fi el.

HOROSCOP 21 noiembrie – Balanţă

Trebuie să ai mare grijă astăzi la cheltuieli, căci rişti să te întinzi mai mult decât te ţine plapuma. Dacă vrei să le faci o surpriză celor dragi şi să cumperi ceva ce nu era în lista de cumpărături de weekend-ul acesta, gândeşte-te bine dacă nu ai putea să găseşti ceva mai potrivit într-un alt magazin, la un preţ ceva mai avantajos. În acest fel, nu vei cheltui mult pe lângă suma destinată acestor zile.

HOROSCOP 21 noiembrie – Scorpion

Unele discuţii cu familia s-ar putea să nu meargă prea strălucit, iar acest lucru se datorează faptului că aveţi mentalităţi şi personalităţi diferite. Acest lucru nu te împiedică, de regulă, să te înţelegi cu cei dragi, dar de data aceasta, s-ar putea să vezi aceste incompatibilităţi ca fiind mai mari decât sunt ele de fapt. Încearcă să dai dovadă de diplomaţie şi într-un final, veţi ajunge la consens şi atmosfera se va calma şi ea.

HOROSCOP 21 noiembrie – Săgetător

Trebuie să ai grijă la informaţiile cu care intri în contact, căci există riscul ca unele din ele să fie false, iar altele, mai rău, să fie menite a te induce în eroare. Ai grijă, mai ales, la deciziile pe care eşti tentat(ă) să le iei în raport cu ele, căci s-ar putea să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Caută să faci unele cercetări pe cont propriu înainte să reacţionezi în vreun fel.

HOROSCOP 21 noiembrie – Capricorn

Dacă ai cotizat la un plan de weekend cu prietenii, s-ar putea ca acesta să cadă şi nici să nu îţi vezi banii prea devreme înapoi. Încearcă să vezi ce anume s-a întâmplat de s-a ajuns în această situaţie şi încearcă să le explici că nu este ceva ce ţi-ai dori să devină o situaţie recurentă. Meriţi să fii tratat(ă) fix aşa cum îi tratezi şi tu pe cei din jur, cu mai mult respect.

HOROSCOP 21 noiembrie – Vărsător

S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi o figură de autoritate din familia de origine sau o rudă de sex feminin. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba, mai degrabă, despre un moment stânjenitor în raport cu o persoană în faţa căreia ţi-ai fi dorit să dai bine. Încearcă să dai dovadă de mai multă diplomaţie şi să ai mai multă grijă ce comportament adopţi în raport cu anumite persoane importante ţie.

HOROSCOP 21 noiembrie – Peşti

Starea ta de spirit s-ar putea să lase azi de dorit. Poate că eşti doar obosit(ă) după o săptămână destul de aglomerată sau solicitantă sau poate că îţi pricinuieşte astăzi vreo supărare cineva. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să îţi alegi mai atent anturajul şi persoanele cu care ieşi astăzi, căci există riscul să te stoarcă şi mai mult de energie o companie care nu este potrivită pentru tine în această zi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici