HOROSCOP 22 APRILIE 2020: Zodiile care azi se confruntă cu lipsuri şi piedici în plan financiar sau profesional

HOROSCOP 22 APRILIE. În cea mai mare parte a zilei stăm sub influenţa a două aspecte tensionate de careu trimise de Luna din Berbec la Pluto şi Jupiter din Capricorn, ceea ce ne indică faptul că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) se confruntă cu lipsuri şi piedici în plan financiar sau profesional.

2833 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 APRILIE 2020: Zodiile care azi se confruntă cu lipsuri şi piedici în plan financiar sau profesional

HOROSCOP 22 APRILIE 2020

Diseară însă, Luna migrează în Taur, de unde conferă un plus de energie şi bună dispoziţie zodiilor de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn).

HOROSCOP 22 APRILIE BERBEC

De dimineaţă, te remarci printr-o atitudine destul de pripită, mai ales la locul de muncă. Pe un fundal ca acesta, riscul este destul de mare să intri în conflicte cu superiorii şi să îţi periclitezi ascensiunea profesională. În cazul altor nativi(e), ieşirile din peisaj nu comportă efecte în plan profesional, dar ajung să fie cunoscută la scară destul de mare, ceea ce le afectează unor Berbeci imaginea în societate. Spre seară, concentrează-te pe minimizarea cheltuielilor şi propune-ţi ca, în zilele următoare, să faci economii. Nu stai rău pe plan financiar, dar îţi prinde bine să ai pe ce pune mâna.

HOROSCOP 22 APRILIE TAUR

Nu prea eşti în apele tale în această dimineaţă. Te confrunţi cel mai probabil cu unele frustrări sau temeri de care nu eşti neapărat conştient(ă) sau pe care nu îţi dai seama de unde să le apuci. S-ar putea să îţi petreci o mare parte din zi cufundat(ă) în această stare, fără să realizezi mare lucru din ceea ce ţi-ai propus pentru astăzi. Dispoziţia ta intră pe un făgaş mai bun după prânz, atunci când Luna poposeşte în semnul naşterii tale. Îţi recuperezi controlul asupra propiilor trăiri şi prinzi încredere în forţele proprii. Ştii că nu te poate dărâma nimic.

HOROSCOP 22 APRILIE GEMENI

Nici tu nu pari a fi într-o formă prea grozavă. În cazul tău, s-ar putea să fie vorba despre o stare de anxietate ocazionată de lipsa unui control minim asupra unor evenimente care au loc acum în viaţa ta. Cu toate că nu eşti genul de persoană care să îşi planifice viaţa în cel mai mic detaliu, ai nevoie de un oarecare grad de previzibilitate. Iar faptul că ziua de mâine este greu de intuit îţi activează stări şi frământări de care nu te credeai capabil(ă). Foloseşte-te de acest prilej pentru a vedea cum poţi să îţi restabileşti echilibrul emoţional.

HOROSCOP 22 APRILIE RAC

Fie că lucrezi de la birou sau de acasă, interacţiunile cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale sunt greu de gestionat. Fiecare încearcă să îşi impună autoritatea peste celălalt şi se creează astfel o atmosferă în care este imposibil să comunicaţi deschis. În cazul altor nativi(e), dimineaţa aduce tensiuni în plan sentimental, generate de un raport de forţe disproporţionat între tine şi partenerul de viaţă. Ori cariera ta sau a celui drag ajunge să se interpună între voi. Diseară, încearcă să te eliberezi întâlnindu-te în mediul virtual cu prietenii. Cere-le feedback-ul şi vezi ce au de spus; ar putea ajuta.

HOROSCOP 22 APRILIE LEU

Faptul că munceşti de acasă nu înseamnă că eşti la adăpost de stres, presiune şi senzaţie de neputinţă în anumite situaţii. Ba chiar s-ar putea să te consumi mai tare decât de obicei, dat fiind că nu mai există acea linie clară de demarcaţie între viaţa de carieră şi familie. Aşa se face că te resimţi cu oboseala şi simţi că te lasă energia. Nu îţi refuza pauzele atunci când simţi nevoia şi adu ajustări stilului tău de viaţă pe viitor. Spre seară, reuşeşti să intri în ritmul colegilor de muncă şi al şefilor, recuperând o bună parte din progres.

HOROSCOP 22 APRILIE FECIOARĂ

În raport cu copiii şi/ sau persoana iubită, se constantă astăzi o stare de încordare suficient de densă încât să o poţi tăia cu cuţitul. Dacă te nemulţumeşte ceva la ei sau vezi că se poartă ciudat, vorbeşte despre ceea ce simţi şi încurajează-i să îşi verbalizeze trăirile. În caz contrar, nu vă va fi foarte uşor să vă suportaţi unul pe celălalt în următoarele zile. Seara acestei zile te găseşte într-o dispoziţie mai bună, cu o perspectivă realistă asupra situaţiilor cu care te confrunţi în acest moment în plan profesional şi sentimental. Nu-ţi plângi de milă, ci cauţi soluţii.

HOROSCOP 22 APRILIE BALANŢĂ

Nici discuţiile tale cu partenerul sau rudele nu se vor finaliza astăzi toate cu un consens. Aceasta pare să fie una dintre acele zile în care pare să aveţi idei diametral opuse despre cum ar fi cel mai bine să gestionaţi probleme curente de natură domestică, locativă ori casnică. Dar chiar dacă nu porniţi cu dreptul în această dezbatere, vă puteţi redresa pe parcurs dacă se conştientizează la timp că trebuie să ajungeţi la un compromis. Iar acest lucru nu se poate întâmpla dacă v-aşteptaţi ca orgoliile să rămâne intacte. Lasă de la tine ca să lase de la ei.

HOROSCOP 22 APRILIE SCORPION

Dimineaţa aceasta poate fi presărată de erori la locul de muncă. Unele s-ar putea datora unor sincope de comunicare, altele ţin de lipsa sau inadecvarea aparaturii ori a tehnologiei(ilor). Oricare ar fi situaţia, cert este că dregi cumva situaţiile create până la finalul zilei. Caută doar să nu pierzi frâiele situaţiilor cu care ai de-a face şi urmăreşte-le îndeaproape cum evoluează. În felul acesta, te poţi redresa la timp, minimizând pagubele şi timpul dedicat corectării greşelilor comise. Dacă nu ţi-ai făcut încă planuri pe diseară, află că nu ţi-ar strica un program cu familia. Gândeşte-te ce le-ar plăcea să facă.

HOROSCOP 22 APRILIE SĂGETĂTOR

În prima parte a acestei zile, rişti să iei unele decizii financiare nu tocmai inteligente. Cheltuieşti sume importate pe lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie, lăsându-te la mâna unor resorturi interioare sau presiuni din afară de care nici tu nu eşti conştient(ă) neapărat. Mai bine încearcă să îţi ocupi mintea şi mâinile cu altceva, căci altfel există riscul să îţi regreţi darea de mână. În a doua jumătate a zilei, te bucuri de spor în tot ceea ce-ţi propui, chiar dacă programul tău de atunci implică doar să faci un pic de mişcare sau să te culci devreme.

HOROSCOP 22 APRILIE CAPRICORN

În această dimineaţă, intervine o stare încărcată în planul vieţii de familie. Fierb în subteranul relaţiei cu cei dragi cuvinte şi gânduri nerostite, cărora rişti să le dai glas într-o manieră departe de o abordare cu tact şi diplomaţie. Ţine-ţi aşadar sub atentă supraveghere comportamentul, astfel încât să nu se ajungă prea departe. Dacă simţi că nu poţi avea o discuţie calmă pe marginea lucrurilor care te deranjează, mai bine refugiază-te într-un hobby sau în jocuri cu copiii. În felul acesta, nu te expui riscului de a spune vorbe pe care le vei regreta mai devreme sau cândva mai târziu.

HOROSCOP 22 APRILIE VĂRSĂTOR

S-ar putea să te uimească până şi pe tine declaraţiile pe care le faci astăzi. Ai adunat tot felul de frământări, griji şi frustrări în ultima vreme, iar supapa riscă să se deschidă într-un moment nepotrivit, ieşind pe gura ei şi printre buzele tale acuze şi enormităţi de care nu te credeai în stare. Cel mai rău îţi vor face dacă desfăşori astăzi negocieri. Mai bine reprogramează-le în loc să încuviinţezi asupra a ceva ce nu-i în avantajul tău. În loc să ţii în tine şi să se ajungă la asemenea situaţii, mai bine vorbeşti cu cineva drag din familie.

HOROSCOP 22 APRILIE PEŞTI

În cele mai nefericite cazuri, această dimineaţă vine cu unele pagube asociate anumitor proiecte în care eşti implicat(ă) sau pe care le derulezi în această perioadă. Dacă aşa stau lucrurile, caută să le minimizezi cât poţi de mult. Dacă eşti curatat(ă) să faci investiţii sau să te alături anumitor iniţiative, gândeşte-te de două ori dacă ar fi momentul pentru aşa ceva. Mai bine ţii de bani în această perioadă decât să-ţi asumi riscuri pe care le puteai evita. Spre seară, ţi se deschide apetitul pentru socializat. Sună-ţi prietenii, vorbeşte cu rudele prin mesaje sau restabileşte legături cu apropiaţi de departe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici