HOROSCOP 22 mai. Lipsuri şi probleme de comunicare pentru aproape tot zodiacul. Nu lăsa garda jos în faţa problemelor

Înainte să intre în Peşti, Luna face o conjuncţie cu Saturn retrograd, iar apoi intră într-un careu tensionat cu Mercur retrograd din Gemeni, indiciu cum că atât zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), cât şi cele Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) au parte azi de situaţii pe care le gestionează ceva mai greu, de probleme de comunicare şi lipsuri.

2449 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 mai. Lipsuri şi probleme de comunicare pentru aproape tot zodiacul. Nu lăsa garda jos în faţa problemelor

HOROSCOP 22 mai - Berbec

Conjuncţia Lunii cu Saturn se perfectează în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să apară unele obstacole la nivelul acestora astăzi. Luna intră apoi în casa subconştientului din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să fii mai introspectiv(ă) decât de obicei, să îţi treacă tot felul de gânduri mai puţin plăcute prin minte pe tot parcursul zilei. Nu-i indicat să le cultivi.

HOROSCOP 22 mai - Taur

Conjuncţia Lunii cu Saturn ocupă casa carierei din horoscopul tău solar, indiciu cum că ar putea să ai de-a face cu unele dificultăţi în plan profesional. Apoi, Luna poposeşte în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, ceea ce îţi atrage atenţia asupra lor. Astăzi nu este o zi bună în care să faci investiţii, mai ales de mare amploare, în proiectele deja demarate sau pe care intenţionezi să le implementezi în perioada următoare.

HOROSCOP 22 mai - Gemeni

Conjuncţia Lunii cu Saturn se formează în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. S-ar putea să ai parte de unele piedici azi în ceea ce priveşte un examen, deplasare sau problemă birocratică. În a doua parte a zilei, Luna îşi face loc în casa carierei, semn că trebuie să acorzi mai multă atenţie sectorului profesional. Între tine şi superiori, există posibilitatea să se nască o stare de tensiune.

HOROSCOP 22 mai - Rac

Conjuncţia Lunii cu Saturn se perfectează în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, indiciu cum că pot apărea probleme de comunicare cu privire la bani în raport cu partenerul şi/ sau cu cei cu care lucrezi. În a doua jumătate a zilei, Luna intră în casa filozofiei de viaţă, ceea ce te ajută să vezi din alte unghi diferenţele de opinie. Ai grijă însă la gândurile negative care riscă să-ţi dea târcoale.

HOROSCOP 22 mai - Leu

Conjuncţia Lunii cu Saturn se manifestă în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea ca atmosfera între tine şi cei cu care lucrezi sau partener să fie încărcată de dimineaţă. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa relaţiilor şi a banilor, semn că discuţiile purtate se referă şi la bani. Ele scot la iveală diferenţe de perspectivă cu privire la ei, poate chiar şi unele greşeli în gestionarea lor.

HOROSCOP 22 mai - Fecioară

Conjuncţia Lunii cu Saturn se formează în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, semn că s-ar putea să nu stai prea bine cu energia şi cu randamentul de care dai dovadă. În a doua jumătate a zilei, Luna progresează în casa parteneriatelor, indiciu că atenţia ta ar trebui să se îndrepte asupra relaţiei de cuplu şi profesionale. La serviciu sau acasă, există posibilitatea ca raportul de forţe să nu fie egal.

HOROSCOP 22 mai - Balanţă

Conjuncţia Lunii cu Saturn se perfectează în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, indiciu cum că apar probleme de comunicare între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. În a doua parte a zilei, Luna tranzitează casa muncii şi a sănătăţii, semn că ziua ar putea deveni stresantă la locul de muncă. Poate că volumul tău de muncă se măreşte din cauza unor urgenţe sau apar unele situaţii mai complicate.

HOROSCOP 22 mai - Scorpion

Conjuncţia Lunii cu Saturn se formează în casa familiei din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să nu îţi fie uşor să comunici cu cei dragi în prima parte a zilei. Apoi, Luna trece în casa iubirii şi a copiilor, ceea ce îţi atrage atenţia asupra persoanei iubite şi/ sau a copiilor exclusiv. Momente de tensiune s-ar putea naşte şi în raport cu aceştia, posibil din cauza unei incompatibilităţi între tine şi ei.

HOROSCOP 22 mai - Săgetător

Conjuncţia Lunii cu Saturn se perfectează în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce ţi-ar putea imprima un oarecare trac în raport cu unii interlocutori. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa familiei, semn că probleme de comunicare pot apărea şi în raport cu cei dragi. Cel mai probabil, este vorba de o chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ care scoate în evidenţă diferenţe de viziune şi/ sau personalitate mari.

HOROSCOP 22 mai - Capricorn

Conjuncţia Lunii cu Saturn ocupă casa banilor din astrograma ta generală, indiciu cum că ai putea sesiza unele lipsuri financiare astăzi. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa comunicării, ceea ce ar putea anunţa unele probleme de comunicare în raport cu anumite privinţe. Acestea s-ar putea să vizeze unii colegi de serviciu, cu care îţi este greu să ajungi la un consens. Oferă şi cere explicaţii pentru a evita astfel de situaţii.

HOROSCOP 22 mai - Vărsător

Conjuncţia Lunii cu Saturn se formează în semnul naşterii tale, indiciu cum că ar putea apărea de dimineaţă situaţii în care te simţi stingherit(ă) sau nu te poţi exprima liber. În a doua jumătate a zilei, Luna poposeşte în casa banilor, semn că trebuie să acorzi mai multă atenţie sectorului financiar. Încearcă să ai grijă la cheltuieli după-amiază pentru că există riscul să mergi prea departe cu ele, să intri în bugetul destinat săptămânii viitoare.

HOROSCOP 22 mai - Peşti

Conjuncţia Lunii cu Saturn se perfectează în casa subconştientului din astrograma ta solară, semn că apar de dimineaţă tot felul de gânduri care nu îţi dau pace. În a doua parte a zilei, Luna intră în semnul naşterii tale, indiciu că s-ar putea să nu prea fii în apele tale. Acest lucru s-ar putea să se datoreze şi faptului că riscă să apară unele neînţelegeri cu familia, datorate cel mai probabil diferenţelor de viziune/ personalitate.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici