HOROSCOP 23 ianuarie. Continuă procesul de transformare pentru aceste zodii. Unele tipare le fac rău şi trebuie să dispară

Marte din Taur aderă azi la un careu tensionat cu Jupiter din Vărsător, semn că astrele nu slăbesc nici azi zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător). Vestea bună e însă că acestea încep să se deschidă perspectivei schimbării, cu toate că ruperea de unele tipare se face greu.

10980 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 23 ianuarie. Continuă procesul de transformare pentru aceste zodii. Unele tipare le fac rău şi trebuie să dispară

HOROSCOP 23 ianuarie. Continuă procesul de transformare pentru aceste zodii. Unele tipare le fac rău şi trebuie să dispară

HOROSCOP 23 ianuarie - Berbec

Persistă şi azi unele probleme cu privire la un proiect în care te afli sau pe care îl derulezi sau poate că te confrunţi în continuare cu tensiuni într-o relaţie de prietenie pe care o credeai stabilă. Pe de altă parte, este un moment bun să comunici pe această temă. Se va găsi destul de repede o rezolvare dacă te arăţi dispus(ă) să iei în calcul şi alte perspective decât cea cu care eşti obişnuit(ă).

HOROSCOP 23 ianuarie - Taur

Dacă lucrezi şi astăzi, s-ar putea ca nu mare lucru să se fi schimbat între timp în ceea ce priveşte relaţia ta cu superiorii. Sau poate că încă faci faţă greu provocărilor de la locul de muncă ori responsabilităţilor care îţi revin. Vestea bună este totuşi că se întrevede luminiţa de la capătul tunelului. Iar din câte se pare, vei avea parte de o răsplată notabilă pentru eforturile pe care le-ai făcut în ultima vreme.

HOROSCOP 23 ianuarie - Gemeni

În prima parte a zilei, te încearcă aceeaşi stare de spirit nu prea bună cu care te confrunţi deja de câteva zile încoace. S-ar putea totuşi ca soarele să răsară pe strada ta cândva de dup-amiază încolo, când tonusul ţi se schimbă în bine. Poate că încerci să vezi lucrurile dintr-un alt unghi, mai puţin fatalist şi mai realist decât până acum. Începi să distingi o rezolvare pentru chestiunile cu care te confrunţi zilele acestea.

HOROSCOP 23 ianuarie - Rac

S-ar părea că nu ai reuşit să faci progrese prea mari în ceea ce priveşte redresarea situaţiei în care se află acum un proiect de viitor sau o relaţie de prietenie. Poate că ar trebui să îţi iei pentru o zi gândul de la ce se întâmplă şi să te concentrezi pe recăpătarea unei stări de echilibru mental care să te ajute să faci faţă circumstanţelor. Este un timp pentru toate şi va veni curând.

HOROSCOP 23 ianuarie - Leu

Persistă şi azi problemele în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau anumite persoane cu care lucrezi. Cu toate că aveţi proiecte comune şi vă animă aceleaşi idealuri, orgoliile s-ar putea să fie prea mari în anumite momente pentru a vă ocupa la timp de situaţiile cu care vă confruntaţi. S-ar putea ca astăzi să fiţi totuşi dispuşi cu toţii să descoperiţi o rezolvare pentru chestiunile cu care vă confruntaţi deja de câteva zile bune.

HOROSCOP 23 ianuarie - Fecioară

Atmosfera din viaţa ta sentimentală ar putea fi destul de volatilă astăzi, în sensul în care începi şi sfârşeşti bine ziua în raport cu cei dragi, dar se vor ivi între timp situaţii care trădează faptul că există o problemă sau chiar mai multe care trebuie rezolvate cât de curând. Ai putea începe să faci un pas în această direcţie chiar astăzi, arătându-le celor dragi faptul că eşti deschis(ă) la un dialog pe orice temă.

HOROSCOP 23 ianuarie - Balanţă

Şi pentru tine par să evolueze bine lucrurile de dimineaţă şi în a doua parte a zilei, dar s-ar putea să ia o curbă descendentă dup-amiază. Oboseala şi unele chestiuni rămase nediscutate ar putea conduce la o atmosferă tensionată între tine şi cei dragi ori poate la o linişte apăsătoare pe care nu prea ştii cum să o gestionezi. Dacă nu te simţi în stare să dezbaţi anumite teme, caută totuşi să mai aştepţi puţin.

HOROSCOP 23 ianuarie - Scorpion

Eşti într-o formă relativ bună astăzi, dar intuiţia îţi spune că lucrurile ar putea degenera dacă le laşi de capul lor. Pare că totul merge bine de la sine, dar s-ar putea ca, în subsidiar, să existe probleme de care nu eşti conştient(ă) pe deplin sau pe care le-ai cam ignorat. Încearcă să vezi care este atitudinea ta faţă de apropiaţi şi dacă nuc umva ceva din comportamentul tău lezează, fără să îţi doreşti asta.

HOROSCOP 23 ianuarie - Săgetător

Eşti o persoană comunicativă şi te înţelegi, în general, bine cu toată lumea, dar există şi situaţii în care nu poţi să realizezi o conexiune cu anumite persoane sau nu reuşeşti să rezonezi cu ele chiar de fiecare dată. S-ar putea să ai de-a face azi cu o astfel de conjunctură, în care nu poţi să te înţelegi nicicum cu cei cu care lucrezi, dar cu partenerul vorbeşti orice cu o uşurinţă care te surprinde.

HOROSCOP 23 ianuarie - Capricorn

S-ar putea să apară azi unele cheltuieli destul de însemnate, legate cel mai probabil de unele planuri de weekend. Dar pe de altă parte, apar astăzi şi veşti bune din punct de vedere financiar. Mai exact, s-ar putea să te intersectezi cu nişte oportunităţi de a realiza unele câştiguri în afara veniturilor tale obişnuite, poate chiar şi într-un domeniu de activitate care nu este cel principal. În orice caz, te menţii pe linia de plutire.

HOROSCOP 23 ianuarie - Vărsător

Nici în cazul tău nu se anunţă o zi prea liniştită în raport cu familia, cea de origine mai ales. La suprafaţă, poate părea că lucrurile stau bine între voi, dar există nemulţumiri mai vechi care s-au adunat şi care pot ieşi la suprafaţă când ţi-e lumea mai dragă. Dacă intuieşti că îi supără ceva, mai bine deschide subiectul înainte să se întâmple ceva care va face asta pentru tine. Va fi mult mai bine.

HOROSCOP 23 ianuarie - Peşti

Nu simţi astăzi să vorbeşti despre trăirile tale, dar te-ar ajuta să te confesezi cuiva din familie care te înţelege. Treci printr-o perioadă mai dificilă într-un anumit sector de viaţă şi te-ar ajuta dacă ai împărtăşi unei persoane apropiate care sunt temerile şi speranţele tale în legătură cu modul în care vor evolua lucrurile. Ba chiar s-ar putea dovedi vital în a-ţi limpezi gândurile şi a gândi cea mai bună strategie pentru a reorganiza lucrurile.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici