HOROSCOP, 24 AUGUST 2020: Zodiile cardinale ar putea lua unele decizii pripite. Le pasc urmări pe toate planurile

Săptămâna se deschide cu nu mai puţin de cinci aspecte astrale, dar cel mai important este, fără doar şi poate, cel tensionat de careu între Marte din Berbec şi Saturn retrograd din Capricorn. Pe fundalul acestuia, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) ar putea lua unele decizii pripite în plan financiar, profesional sau în viaţa privată.

8989 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP, 24 AUGUST 2020: Zodiile cardinale ar putea lua unele decizii pripite. Le pasc urmări pe toate planurile

HOROSCOP, 23 AUGUST 2020: Doar trei zodii se bucură de duminică. Vezi dacă te numeri printre ele

HOROSCOP BERBEC, 24 AUGUST

În prima zi a acestei săptămâni, s-ar putea să atârne greu pe umerii tăi greutatea sarcinilor profesionale, mai ales dacă aşteptările superiorilor sunt mari sau răspunderea care vine la pachet este una cu care nu te-ai mai întâlnit până acum. Simţi probabil că nu ai aceeaşi libertate de mişcare ca de obicei, că nu poţi lua decizii de unul(a) singur(ă), că trebuie să te gândeşti la multe lucruri înainte să faci o alegere. Este important aşadar să dai dovadă de o viziune calculată, care cântăreşte atent toate scenariile înainte să implementeze o strategie sau alta. Nu te grăbi fără motiv.

HOROSCOP TAUR, 24 AUGUST

La începutul acestei săptămâni nu eşti într-o formă prea grozavă. Poate nu ai reuşit să te refaci după weekend sau ai alte motive mai recente pentru care dispoziţia ta nu este tocmai bună. În cazul altor nativi(e), este greu de spus ce anume i-a adus în această stare. Pare să nu li se fi întâmplat nimic neplăcut, dar tot sunt destul de posomorâţi(te). S-ar putea totuşi să fie vorba de o discuţie sau de o întâlnire cu cineva care îi întoarce pe dos. Oricare ar fi situaţia, cert este că i-ar ajuta să vorbească despre ce simt cu un apropiat.

HOROSCOP GEMENI, 24AUGUST

 
Pare să te îngrijoreze azi destul de tare modul în care evoluează unele relaţii de prietenie, colaborări, proiecte sau planuri de viitor. Din acest motiv, îţi vine greu să te concentrezi la serviciu sau nici nu mai vezi motivul pentru care să merite să investeşti timp şi energie în aceste legături şi/ sau iniţiative. Astrele recomandă totuşi să nu iei decizii ireversibile astăzi. S-ar putea să nu fie vorba de o situaţie ireparabilă, care nu poate fi repusă pe făgaşul normal. Acordă încă o şansă şi vezi ce este de făcut pentru a reîntoarce lucrurile pe direcţia cea mai bună.

HOROSCOP RAC, 24 AUGUST

În relaţiile de la serviciu şi cele de ordin profesional, nu îşi au locul pornirile autoritare. Este greşit să crezi că poţi lua decizii pentru toată lumea ori că este în regulă să laşi partenerul sau colaboratorii să facă alegeri în locul tău. Astfel de comportamente pot crea tensiuni, conducând chiar, pe termen lung, la o destabilizare serioasă a raportului de forţe din aceste relaţii. Încurajează-i pe toţi cei implicaţi să îşi spună părerea şi încercaţi să găsiţi terenul comun pe care să construiţi o strategie care să mulţumească pe toată lumea. În felul acesta, nu vor exista discuţii aprinse.
 

HOROSCOP LEU, 24 AUGUST

Nu pare să te aştepte un program prea grozav la locul de muncă. Încă din prima zi lucrătoare a acestei săptămâni ai parte de un volum de muncă mare ori care depăşeşte ca dificultate sarcinile pe care le primeşti în mod obişnuit. Iar dacă specificul lor implică muncă de echipă, este foarte posibil să se soldeze cu tensiuni mari la birou. În plus, recomandarea astrelor este să salvezi regulat proiectele la care lucrezi, ba chiar să le stochezi pe mai multe platforme, pentru a te asigura că nu le pierzi în cazul în care îţi dă bătăi de cap software-ul.

HOROSCOP FECIOARĂ, 24 AUGUST

În planul vieţii de cuplu şi/ sau în raport cu copiii, nu se arată o zi prea bună. Nu de puţine ori ai impresia că păşeşti pe coji de ouă, că faci slalom printre factorii declanşatori ai unui conflict de proporţii. Acesta s-ar putea să fie rezultatul faptului că nu s-au discutat la timp anumite lucruri, că v-aţi ascuns unii altora lucruri în loc să vorbiţi despre ele. În cazul altor nativi(e), tensiunile s-ar putea să vină pe fondul posesiunilor sau al posesivităţii. Aşadar, analizează-ţi mai atent comportamentul şi vezi cum îţi gestionezi obiceiurile de consum sau tendinţele de gelozie.

HOROSCOP BALANŢĂ, 24 AUGUST

Se întrevede o zi cu tensiuni în planul vieţii de famile. Există chestiuni în mediul casnic sau în familie asupra cărora tu şi partenerul de viaţă nu reuşiţi să cădeţi de acord, să vedeţi cum ar fi cel mai bine să le gestionaţi. În discuţie ar putea intra şi alţi membri ai familiei, care au tendinţa să se alieze cu tine sau cu persoana iubită, ceea ce ar putea prelungi sau amplifica tensiunile. Caută să renunţi la orgoliu în astfel de contexte şi să vezi unde se întâlnesc punctele voastre de vedere. În felul acesta, nu pierdeţi timp cu certuri.

HOROSCOP SCORPION, 24 AUGUST

 La serviciu ar putea interveni astăzi discuţii în contradictoriu cu colegii de muncă, mai ales dacă lucraţi la un proiect comun. Este greu de spus cine are dreptate, dar scopul tău nu ar trebui să fie acesta. Concentrează-te mai bine să găseşti cea mai bună strategie pentru problemele cu care vă confruntaţi, chiar dacă asta înseamnă să laşi de la tine într-o anumită măsură. Discută calm cu ceilalţi ce crezi că trebuie făcut şi ascultă-le opiniile. S-ar putea să vezi că ideile lor nu sunt rele deloc, că ar putea genera rezultate mai bune dacă le-ai combina cu ale tale.

HOROSCOP SĂGETĂTOR, 24 AUGUST

Ai mai multă grijă astăzi cât cheltuieşti. S-ar putea să ţi se pună pata pe ceva destul de scump, dar care nu reprezintă o prioritate pentru tine în această perioadă. La fel de posibil este să te confrunţi cu o toană a partenerului sau a copiilor, una cel puţin la fel de costisitoare. Dacă nu poţi evita achiziţia, încearcă măcar să găseşti oferta cea mai avantajoasă. Până la urmă, s-ar putea să nu fie nevoie decât să investeşti ceva mai mult timp în a o căuta. Iar dacă poţi să o amâni, caută să faci economii până la momentul oportun

HOROSCOP CAPRICORN, 24 AUGUST

Se prefigurează azi tensiuni între tine şi unii membri ai familiei. O chestiune de ordin casnic sau domestic scoate în evidenţă diferenţele de viziune între voi, anumite incompatibilităţi în privinţa cărora nu poţi face mare lucru. În situaţii ca acestea, încearcă să nu torni gaz pe foc, să nu insişti pe un subiect care vă antagonizează doar de dragul debaterii. S-ar putea ca o astfel de atitudine să facă mai mult rău decât bine, să vă afecteze atunci când aveţi de discutat lucruri cu adevărat importante. Acceptă că uneori trebuie să cădeţi de acord că nu puteţi cădea de acord.

HOROSCOP VĂRSĂTOR, 24 AUGUST

Începutul de săptămână s-ar putea să nu vină cu veşti bune în ceea ce te priveşte. De exemplu, ai putea primi un telefon care te tulbură sau poate că este vorba de un e-mail ori de o vorbă sau un gest. În orice caz, cert este că trebuie să îţi analizezi mai atent reacţiile, căci s-ar putea să interpretezi veştile în mod disproporţionat cu gravitatea lor. Într-un cuvânt, s-ar putea să le exagerezi proporţiile şi să îţi induci o stare ce nu îţi permite să iei cea mai bună decizie în privinţa lor. Caută aşadar să afişezi o atitudine realistă.

HOROSCOP PEŞTI, 24 AUGUST

Astrele îţi recomandă să fii prudent(ă) în privinţa finanţelor la începutul acestei săptămâni. Aspectele pe care le formează nu sunt deloc potrivite pentru investiţii, nici pentru proiectele individuale, nici pentru iniţiativele prietenilor sau ale altor persoane în care ai încredere. Mai exact, s-ar putea să fie prea devreme pentru un angajament economic, expunându-te astfel la riscuri pe care le-ai evita dacă ai mai aştepta puţin. De asemenea, nu este tocmai indicat nici să iei împrumuturi sau să le acorzi. S-ar putea să nu le poţi restitui sau să nu îţi fie returnate la timp, din diverse circumstanţe greu de anticipat.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici