HOROSCOP 25 Aprilie 2023, Marţi - Leul este creativ astăzi, Săgetătorul ţinteşte spre Soarele din Taur

22906 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 Aprilie 2023, Marţi - Leul este creativ astăzi, Săgetătorul ţinteşte spre Soarele din Taur

Sursa - BING AI

Berbec: 20 martie 2023 - 20 aprilie 2023
Soarele din Taur se conectează cu Saturn din Peşti, ceea ce vă poate ajuta să vă realizaţi un vis! Luna întâlneşte planeta dumneavoastră conducătoare, Marte, în Rac, inspirând o atmosferă productivă acasă.

 
Taur: 20 aprilie 2023 - 21 mai 2023
Soarele din zodia ta, Taur, se conectează cu Saturn în Peşti, ceea ce poate de bun augur pentru munca în echipă şi planificarea viitoare.  

 
Gemeni: 21 mai 2023 - 21 iunie 2023
Soarele din Taur se conectează cu Saturn din Peşti, ceea ce poate de bun augur pentru cariera ta! Confortul tău în mulţime sau pe scenă poate fi relevant în acest moment. Luna se aliniază cu Mercur retrograd în Taur, încurajându-te să petreci timp în meditaţie; s-ar putea să înveţi ceva intrigant despre tine.

 
Rac: 21 iunie 2023 - 22 iulie 2023
Soarele din Taur se conectează cu Saturn din Peşti, ceea ce te-ar putea găsi în consolidarea planurilor de călătorie sau pentru educaţie. Luna se întâlneşte cu Marte în semnul tău, Rac, şi te simţi deosebit de curajos şi plin de energie.

 

Leu: 22 iulie 2023 - 23 august 2023
Creativitatea ta îţi poate aduce un mare succes astăzi, deoarece Luna din Rac se conectează cu Soarele din Taur! Soarele se conectează cu Saturn în Peşti, care poate găsi oameni cu o mare autoritate interesaţi să investească în munca ta.

 
Fecioară: 23 august 2023 - 23 septembrie 2023
Soarele din Taur se conectează cu Saturn din Peşti, care te poate găsi pe tine şi partenerii tăi făcând acorduri financiare. Luna se aliniază cu planeta voastră conducătoare, Mercur, acum retrogradă în Taur, şi este posibil să puneţi în aplicare idei mai vechi.

 
Balanţă: 23 septembrie 2023 - 23 octombrie 2023
Soarele din Taur se conectează cu Saturn din Peşti. Vă ocupaţi de afaceri. Luna se aliniază cu Mercur retrograd în Taur şi s-ar putea să plătiţi o veche datorie sau să luaţi contact cu cineva în legătură cu un acord financiar.

 
Scorpion: 23 octombrie 2023 - 22 noiembrie 2023
Soarele din Taur se conectează cu Saturn din Peşti, ceea ce poate de bun augur pentru comunicarea despre viitor în relaţiile tale. Luna întâlneşte planeta ta conducătoare, Marte, în Rac, inspirând pasiune şi creativitate!

 
Săgetător: 22 noiembrie 2023 - 21 decembrie 2023
Soarele din Taur se conectează cu Saturn din Peşti, care te poate ajuta să stabileşti limite sau să te organizezi acasă sau în viaţa personală. Luna se aliniază cu Mercur retrograd în Taur şi este posibil să revedeţi conversaţiile mai vechi.

 
Capricorn: 21 decembrie 2023 - 20 ianuarie 2023
Luna din Rac se aliniază cu planeta dumneavoastră conducătoare Saturn, acum în Peşti, ceea ce poate de bun augur pentru discuţii serioase. Soarele din Taur se conectează, de asemenea, cu Saturn, ceea ce vă aduce cu picioarele pe pământ.

 

Vărsător: 20 ianuarie 2023 - 18 februarie 2023
Luna din Rac se aliniază cu planeta dumneavoastră conducătoare Saturn, acum în Peşti, ceea ce poate de bun augur pentru conversaţii despre muncă sau bani. Soarele din Taur se conectează şi cu Saturn, găsindu-vă că stabiliţi nişte limite acasă.

 
Peşti: 18 februarie 2023 - 20 martie 2023
Soarele din Taur se conectează cu Saturn din zodia voastră, Peşti, ceea ce vă poate găsi cu o discuţie serioasă. Te poţi simţi foarte concentrat în acest moment. Vechile discuţii ar putea fi reluate pe măsură ce Luna se aliniază cu Mercur retrograd în Taur.

 

Sursa- VICE

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici