HOROSCOP 25 august 2021. Zodiile, ţinta unor mari neînţelegeri. Cine sau ce le induce în eroare?

Mercur din Fecioară realizează azi o opoziţie cu Neptun retrograd din Peşti, fapt pentru care s-ar putea să apară tensiuni şi surse de neînţelegeri între zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) şi interlocutorii lor.

21809 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 august 2021. Zodiile, ţinta unor mari neînţelegeri. Cine sau ce le induce în eroare?

HOROSCOP 25 august 2021. Zodiile, ţinta unor mari neînţelegeri. Cine sau ce le induce în eroare?

HOROSCOP 25 august 2021 - Berbec

S-ar putea să ai parte azi de o zi complicată la serviciu, cu veşti nu tocmai bune ori cu probleme de comunicare destul de serioase în raport cu colegii de muncă. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de veşti neplăcute în privinţa sănătăţii, fapt care îţi afectează randamentul la locul de muncă. În consecinţă, mintea nu pare să îţi stea deloc la ceea ce ai de făcut, fapt care creează un cerc vicios din care nu-ţi va fi uşor să ieşi. Încearcă să îţi prioritizezi activităţile şi să te ocupi de ele pe rând, să nu pierzi controlul.

HOROSCOP 25 august 2021 - Taur

Astăzi este o zi pe care ai rezervat-o preocupărilor din prezent, cu rezultate care se văd astăzi. Sau poate că ai în plan să te ocupi de hobby-uri ori să petreci mai mult timp cu persoana iubită şi/ sau cu copiii. Dacă te ţii însă de program, s-ar putea să pierzi nişte oportunităţi de a înregistra progrese în ceea ce priveşte planurile tale de viitor ori de a te vedea cu un prieten cu care nu te-ai întâlnit de multă vreme. În cazul în care te organizezi ceva mai strict cu timpul, s-ar putea să le poţi face pe toate.

HOROSCOP 25 august 2021 - Gemeni

Se arată azi o zi în care ţi-ai propus - sau te vezi obligat(ă) - să te concentrezi mai mult pe sectorul de familie şi/ sau pe treburile tale gospodăreşti, mai ales dacă le-ai cam neglijat în ultima vreme. Pe de altă parte, s-ar putea să fie nevoie de tine şi la serviciu, poate mai mult decât te-ai fi aşteptat, să stai peste program, de exemplu, ori să îţi iei de lucru şi acasă. Dacă nu găseşti o metodă de a-ţi face timp pentru ambele sectoare azi, încearcă să vezi în care dintre ele poţi recupera azi o parte din progresul pierdut.

HOROSCOP 25 august 2021 - Rac

Comunici eficient cu cei din jurul tău astăzi, dar s-ar putea ca ideile pe care le emiţi să nu fie corecte ori prea atent gândite. Cu alte cuvinte, trebuie să ai mare grijă astăzi să nu te lansezi în judecăţi de valoare ori în teorii care nu se bazează pe informaţii pe care le-ai verificat de mai multe ori înainte să le prezinţi drept argumente. În consecinţă, nu este o zi prea bună pentru a te ocupa de negocieri ori pentru a supune unei dezbateri subiecte sensibile, fie pe plan profesional, fie la nivel personal. S-ar putea termina foarte rău.

HOROSCOP 25 august 2021 - Leu

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu unele oportunităţi de a realiza profituri, fie la locul de muncă ori în domeniul tău principal de activitate, fie într-un sector cu care cochetezi doar din când în când. Pe de altă parte, apare şi riscul de a încasa unele pagube din cauza unei decizii pripite luate astăzi, sub presiune sau într-un moment trecut. S-ar putea să nu prea poţi face mare lucru azi decât să achiţi orice datorie sau plată neaşteptată, iar apoi să te gândeşti la o altă metodă de a-ţi gestiona bugetul, astfel încât să eviţi asemenea situaţii pe viitor.

HOROSCOP 25 august 2021 - Fecioară

Se arată astăzi o zi destul de tensionată în plan profesional sau personal, dar vina nu îţi aparţine decât parţial pentru cele întâmplate. S-ar putea ca interlocutorii să nu înţeleagă prea bine unele lucruri la care te referi, cu toate că ar trebui să le priceapă. Nici nu este de mirare că-ţi pierzi răbdarea, că îţi ieşi din fire când vezi că nu reuşeşti nicicum să ajungi la ei. Încearcă să nu apelezi la critici şi să rămâi calm(ă), căci în caz contrar, eforturile tale vor fi fost în zadar, iar relaţia ta cu interlocutorii ar putea avea de suferit.

HOROSCOP 25 august 2021 - Balanţă

Nu pari a fi într-o formă prea bună astăzi, în sensul în care te-a supărat ceva sau cineva ori poate că te-au ajuns nişte nemulţumiri mai vechi pe care le-ai tot ignorat. Nici nu este de mirare aşadar că randamentul tău lasă mult de dorit, că nu reuşeşti să te mobilizezi ori să finalizezi ceea ce ţi-ai propus. Încearcă să o iei încetul cu încetul, să te ocupi de treburile urgente şi să le laşi pe cele care mai suportă puţină amânare pe mâine. În caz contrar, s-ar putea să ai un program şi mai aglomerat în zilele care urmează.

HOROSCOP 25 august 2021 - Scorpion

Astăzi te concentrezi pe proiectele tale de viitor, indiferent dacă eşti doar implicat(ă) în ele sau tu eşti cel(a) care le derulează. Pe de altă parte, însă, s-ar putea să te frustreze puţin faptul că nu mai ai timp de activităţi care-ţi aduc satisfacţie în prezent sau că beneficiile acestor activităţi de lungă durată se lasă prea mult aşteptate. Aşadar, trebuie să îţi refaci programul, astfel încât să poţi să incluzi şi preocupări care te ajută să te bucuri de ziua de azi, să treci peste eventualele frustrări care s-au acumulat în raport cu proiectele care nu evoluează prea repede.

HOROSCOP 25 august 2021 - Săgetător

Ai parte de un nivel ridicat de productivitate astăzi, dar şi de oportunitatea de a ieşi în evidenţă la serviciu, de a atrage atenţia unor persoane care îţi pot aduce în cale oportunităţi. Pe de altă parte, însă, familia ar putea simţi că o ignori, că nu tratezi cu seriozitate treburile care îţi revin în gospodărie. Aşadar, ai două alternative: fie încerci să le explici faptul că trebuie să te concentrezi pe serviciu mai mult, fie încerci să te împarţi între planul profesional şi cel familial, într-un mod care nu ridică critici nici din partea şefilor, nici din partea apropiaţilor.

HOROSCOP 25 august 2021 - Capricorn

Ai nişte idei foarte bune şi viziuni care merită împărtăşite, dar s-ar putea să nu le comunici în cel mai bun mod cu putinţă. Încearcă să îţi faci ordine în minte, ba chiar să le notezi, dacă trebuie să le împărtăşeşti în cadrul unei şedinţe sau în decursul unei negocieri. În caz contrar, s-ar putea să se nască nelămuriri sau alte reacţii care conduc la pierderea unor oportunităţi sau la periclitarea lor într-un mod foarte serios. În cel mai rău caz, amână acele întâlniri care pot fi amânate şi reprogramează-le într-o zi în care eşti ceva mai sigur(ă) pe tine.

HOROSCOP 25 august 2021 - Vărsător

Din punct de vedere financiar, nu se arată deloc o zi strălucită. S-ar putea să apară unele plăţi la care nu te aşteptai sau pe care nu aveai cum să le anticipezi. Ori poate că trebuie să faci unele cumpărături urgente care nu mai suportă amânare. Oricare ar fi situaţia, este clar că se pune presiune pe bugetul tău. Cu această ocazie, s-ar putea să descoperi că poate ar fi bine să aduci unele ajustări modului în care-ţi gestionezi banii. S-ar putea ca asta să rezolve o bună parte din astfel de situaţii, mai ales dacă au devenit cam dese.

HOROSCOP 25 august 2021 - Peşti

Modul în care comunici astăzi sau semnalele pe care le trimiţi celor din jurul tău s-ar putea să conducă la unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă ori în raport cu cei cu care lucrezi. Încearcă să dai dovadă de mai multă claritate în exprimare, mai ales atunci când vezi că nu s-au înţeles prea bine anumite afirmaţii pe care le-ai făcut. S-ar putea să nu poţi evita chiar toate replicile răstite, dar s-ar putea să reuşeşti să eviţi un conflict în toată regula, care ar fi putut să vă afecteze destul de serios, pe termen destul de lung.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici