HOROSCOP 25 mai. Marte intră în Berbec. Zodiile, mai curajoase, dar mai predispuse la riscuri inutile

Marte intră azi în domiciliul său diurn, Berbecul, pe care îl tranzitează până pe 5 iulie. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă. Capricorn) nu duc lipsă de curaj, dar uneori s-ar putea să rişte prea mult.

16870 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 mai. Marte intră în Berbec. Zodiile, mai curajoase, dar mai predispuse la riscuri inutile

HOROSCOP 25 mai. Marte intră în Berbec. Zodiile, mai curajoase, dar mai predispuse la riscuri inutile

HOROSCOP 25 MAI - Berbec

Marte începe azi să tranziteze semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă un plus de energie şi încredere în forţele proprii. Pe de altă parte, este foarte important să faci corect distincţia între asertivitate şi agresivitate pentru există riscul ca unele persoane să te perceapă aşa cum nu îţi doreşti, atât pe plan personal, cât şi la locul de muncă. Trebuie să dai dovadă de diplomaţie, dar în acelaşi timp, trasează unele limite clare în ceea ce priveşte compromisurile. În caz contrar, s-ar putea să laşi prea mult de la tine şi să îţi pară foarte rău cândva mai încolo.

HOROSCOP 25 MAI - Taur

Marte îşi face azi intrarea în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce arată faptul că eşti mai predispus(ă) decât de obicei să-ţi pierzi cumpătul în perioada următoare. De regulă, eşti o persoană calmă, care nu se pierde uşor cu firea, dar de data aceasta, cu ocazia acestui tranzit, s-ar putea să te surprinzi şi pe tine - şi nu în sensul bun - cu limitele pe care le are răbdarea ta. În acelaşi timp, trebuie să ai grijă la persoanele care îţi afişează zâmbete atunci când intri în contact cu ele, dar care pe la spate îţi râd în nas.

HOROSCOP 25 MAI - Gemeni

Marte poposeşte în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, semn că nu-ţi lipseşte spiritul de iniţiativă în ceea ce priveşte proiectele sau situaţiile care îi implică pe prieteni. Ştii să atragi şansa de partea ta, atât în ceea ce priveşte iniţiativele personale, cât şi în privinţa celor de grup. În plus, reuşeşti mereu să atragi atenţia asupra ta în grupul de prieteni, astfel că nu duci lipsă de validare din partea celorlalţi. Ai grijă însă la faptul că unele persoane ar putea cataloga acest comportament ca unul cu care nu vor să se asocieze.

HOROSCOP 25 MAI - Rac

Marte ajunge azi în casa carierei din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să fii mai asertiv(ă) în plan profesional decât de obicei. Ai mai mult curaj să atragi atenţia asupra ta, să te afirmi la locul de muncă în faţa unor persoane care te-ar putea ajuta să creşti pe plan profesional. Pe de altă parte, s-ar putea să existe şi situaţii în care laşi mai greu de la tine, iar la acestea ar trebui să mai lucrezi în perioada următoare. Altfel, există riscul să se ajungă la conflicte, la situaţii care riscă să te tragă în jos.

HOROSCOP 25 MAI - Leu

Marte poposeşte în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile publice, ceea ce înseamnă că eşti entuziasmat(ă) în privinţa noilor începuturi de pe aceste planuri. Ştii că în anumite privinţe - mai ales când este vorba de chestiuni birocratice - trebuie să insişti mai mult, să dai din coate, dar eşti pregătit(ă) pentru orice. Ştii că ai dreptate, că merită să lupţi pentru convingerile tale, iar acest lucru te ajută să faci faţă oricărui obstacol cu care te-ai putea întâlni în următoarea perioadă. Nu îţi va fi uşor în unele momente, dar ai încredere în forţele tale.

HOROSCOP 25 MAI - Fecioară

Marte începe azi să se mişte prin casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, motiv pentru care s-ar putea ca finanţele să fie o miză importantă atât în relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi în raport cu cei cu care lucrezi. Pe perioada aceastui tranzit, se pot naşte discuţii în contradictoriu extrem de intense pe marginea lor, astfel că este foarte important să ştii unde tragi linie atunci când este vorba de compromisuri. În plus, trebuie să dai dovadă de diplomaţie, să îţi exprimi punctul de vedere fără să ridici glasul sau să dai impresia de agresivitate.

HOROSCOP 25 MAI - Balanţă

Marte începe să se mişte astăzi prin casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce arată că interacţiunile cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale ar putea fi destul de imprevizibile în perioada următoare. Este drept că în raport cu competiţia, atât în plan personal, cât şi la serviciu, eşti mai incisiv(ă), iar acest lucru este bun, dar în raport cu persoana iubită şi cei cu care lucrezi, nu este indicat să dai dovadă de o asemenea atitudine. Altfel spus, trebuie să ai grijă cum te porţi pentru a nu crea distanţă între voi.

HOROSCOP 25 MAI - Scorpion

Marte îşi începe azi tranzitul prin casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, motiv pentru care nu vei duce lipsă de energie în perioada următoare. S-ar putea să stai la fel de bine şi cu randementul, dar avertismentul tău din partea astrelor este acela de a avea grijă cu suprasolicitarea. Există riscul să îţi asumi mai multe sarcini decât poţi duce la îndeplinire cu starea generală de sănătate intactă. Aşadar, ai grijă să nu uiţi să te odihneşti, iar dacă te ocupi de activităţi cu risc ridicat, ţine cont să nu te accidentezi. Altfel, ai mult de pierdut.

HOROSCOP 25 MAI - Săgetător

Marte începe astăzi să se mişte prin casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, motiv pentru care nu te plictisesc momentele petrecute cu cei dragi. Nu prea ştii la ce să te aştepţi de la ele, ceea ce îţi place pe de-o parte, dar pe de altă parte, s-ar putea să aducă situaţii neprevăzute pe care le gestionezi greu. În cazul anumitor nativi(e), acest tranzit poate anunţa o perioadă plină de oportunităţi de flirt, dar s-ar putea să nu conducă mai departe la nimic. Aşadar, încearcă să te bucuri de experienţă şi să laşi aşteptările deoparte pentru moment.

HOROSCOP 25 MAI - Capricorn 

Marte tranzitează de azi înainte casa familiei din astrograma ta solară, motiv pentru care s-ar putea să apară unele situaţii imprevizibile în acest sector în perioada care urmează. Este important să ai mare grijă cum reacţionezi atunci când ies la iveală diferenţe de mentalitate şi/ sau de viziune între tine şi cei dragi. Instinctul ar putea fi acela de a ridica tonul, de a încerca să îţi impui punctul de vedere, dar trebuie să dai dovadă de diplomaţie. În cazul în care desfăşori lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare, trebuie să te asiguri că nu laşi graba să-ţi strice treaba.

HOROSCOP 25 MAI - Vărsător

Marte poposeşte astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să dai dovadă de mai multă asertivitate în modul în care te raportezi la ceilalţi. Ştii când să te impui şi când să laşi de la tine, dar chiar şi aşa, se pot afla persoane complicate, care scot de la tine ce-i mai rău. Ai mare grijă când intri în contact cu ele, mai ales dacă îţi pot influenţa relaţia şi cu alte persoane. În caz contrar, există riscul să se ajungă la replici în contradictoriu care nu-ţi fac cinste şi care lasă o impresie proastă.

HOROSCOP 25 MAI - Peşti

Marte ajunge azi în casa banilor din horoscopul tău solar, motiv pentru care trebuie să ai mare grijă cum îţi gestionezi finanţele în următoarea perioadă. Eşti predispus(ă) la decizii nu tocmai înţelepte din acest punct de vedere şi trebuie să te asiguri că ai luat în considerare toate datele problemei înainte să mergi mai departe cu un plan. Pe de altă parte, ai mai mult curaj, nu îţi ese teamă să rişti, iar dacă îţi gândeşti atent paşii, acest lucru te poate ajuta să aduci la buget unele sume de bani cu care nu te întâlneşti întotdeauna pe lângă salariu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici