HOROSCOP 26 APRILIE 2020: Zodiilor de Aer li se schimbă azi norocul. La ce se pot aştepta Balanţele

HOROSCOP 26 APRILIE. În prima parte a acestei duminici, s-ar putea ca astrele să le dejoace planurile semnelor Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) şi de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn), care resimt cel mai puternic aspectele tensionate de careu între Mercur din Berbec şi Jupiter din Capricorn, respectiv conjuncţia Soarelui cu Uranus.

6367 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 APRILIE 2020: Zodiilor de Aer li se schimbă azi norocul. La ce se pot aştepta Balanţele

HOROSCOP 26 APRILIE 2020

Dup-amiază însă, este posibil să se schimbe norocul Balanţelor, dar şi al celorlalte zodii de Aer (Gemeni şi Vărsător), care sunt entuziaste, pline de energie şi optimiste cu privire la perspectivele săptămânii viitoare graţie conjuncţiei Lunii cu Venus în Gemeni şi trigonului armonios pe care cea dintâi îl trasează la Marte din Vărsător.

HOROSCOP 26 APRILIE BERBEC

Prima parte a acestei zile pare să vină la pachet cu momente stânjenitoare în văzul tuturor sau, mă rog, de care află multă lume. Dup-amiază, ai grijă ce cheltuieli faci pentru că s-ar putea să realizezi că ai exagerat. Pe de altă parte, comunici abil şi te faci înţeles(asă) în toate contextele în care te regăseşti astă seară. Dacă ţi-e dor de prieteni şi viaţa ta socială, dă-le un telefon sau invită-i la o teleconferinţă.

HOROSCOP 26 APRILIE TAUR

Nu eşti într-o formă prea bună astăzi, dar mai ales de dimineaţă, când starea ta de spirit este departe de ce ţi-ai dori tu să fie. De la prânz încolo, te bucuri de o infuzie de energie care te ajută să recuperezi progresul în legătură cu planurile pentru azi. Apoi, spre seară, s-ar putea să te întâlneşti cu oportunităţi financiare. Ţi se propune poate să faci ore suplimentare sau să-ţi iei un proiect în plus.

HOROSCOP 26 APRILIE GEMENI

Nici tu nu pari a fi într-o dispoziţie prea grozavă în această dimineaţă. Te răscoleşte o teamă destul de mare de necunoscut, de faptul că ai prea puţin control asupra zilei de mâine şi a relaţiilor tale. Dar dacă dedici suficient timp procesării acestor gânduri, îţi vei da seama că trebuie să îmbrăţişezi hazardul şi să îi răspunzi cu un nivel mai ridicat de adaptabilitate. Iar în privinţa aceasta, nu îţi face absolut nimeni concurenţă.

HOROSCOP 26 APRILIE RAC

Ultima zi a acestei săptămâni se deschide pe fundalul unei atmosfere tensionate în raport cu partenerul. Potenţialele discuţii în contradictoriu vizează munca, părerea lumii cu privire la anumite lucruri ce ţin de viaţa voastră în doi sau poate că doar s-au dezvoltat dezechilibre în raportul de forţe din planul sectorului sentimental. Pe dup-amiază, pare că vă îndreptaţi către o rezoluţie, către un compromis, dar trebuie să vedeţi ce v-a adus de fapt la această cumpănă.

HOROSCOP 26 APRILIE LEU

Aceasta este o zi în care mulţi(te) dintre nativii(ele) acestui semn ar trebui s-o ia mai uşor, mai ales dacă au program de muncă, acasă sau la serviciu. Setează-ţi unele priorităţi, ia lucrurile pe îndelete şi vei reuşi negreşit să îţi finalizezi sarcinile de pe agenda zilei. Spre seară, poate n-ar fi rău să te aduni cu cel drag, poate şi cu prietenii în videoconferinţă, şi să faceţi planuri pentru viitor. Vă va face bine.

HOROSCOP 26 APRILIE FECIOARĂ

Resimţi poate o senzaţie intensă de încordare în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Nu pare să fie vorba de o supărare recentă, ci de chestiuni supărătoare care durează deja de câtva timp. Dup-amiază, faci apel la raţiune şi se mai calmează spiritele. Dacă lucrezi diseară, se acasă ori de la serviciu, află că stai nesperat de bine cu randamentul de care dai dovadă. S-ar putea chiar să furi startul de mâine dimineaţă.

HOROSCOP 26 APRILIE BALANŢĂ

Nici pe tine nu te ocolesc tensiunile în relaţie cu persoana iubită, dar în cazul tău se ştie că este vorba despre ceva care ţine de casă sau gestionarea unei probleme domestice. Dar dacă lăsaţi unul de la celălalt şi întoarceţi problema pe toate părţile, se va găsi în cele din urmă calea de mijloc, care vă mulţumeşte pe amândoi. Ba mai mult, seara cestei duminici chiar vă surprinde în relaţii bune, într-o atmosferă liniştită.

HOROSCOP 26 APRILIE SCORPION

Dacă lucrezi astăzi, ai grijă mare de dimineaţă la erorile care se pot strecura din neatenţie. Fie că munceşti astăzi sau nu, de acasă ori de la serviciu, se conturează probleme de comunicare dup-amiază. Nu este exclus ca ele să stea şi la baza erorilor de execuţie comise la muncă. Cu cât realizezi mai repede că nu ai nimic de câştigat dacă o ţii pe-a ta, cu atât mai bine. Spre seară, relaxează-te cu familia.

HOROSCOP 26 APRILIE SĂGETĂTOR

Te aşteaptă o zi plină la orizont. De dimineaţă, străduieşte-te să nu faci cheltuieli exagerate. Limitează-te la ceea ce îţi este absolut necesar ţie şi familiei tale. Dup-amiază, îndeletniceşte-te cu nişte treburi restante, fie că sunt de ordin profesional sau care ţin de gospodărie. După lăsarea serii, caută să petreci timp de calitate cu persoana iubită. Cu toate că petreceţi mai mult timp împreună acum, mai aveţi încă multe subiecte de discuţie de abordat împreună.

HOROSCOP 26 APRILIE CAPRICORN

Dimineaţa acestei zile stă sub semnul tensiunii între tine şi unii membri ai familiei. Ar putea fi vorba de părinţi sau alte rude apropiate, iar dacă nu iei atitudine, încordarea se poate extinde şi în familia pe care ţi-ai întemeiat-o tu. În cel mai bun caz, se calmează lucrurile până diseară, dar dacă rămâne urme de scântei de ceartă, poţi să te refugiezi în treburile care au rămas neterminate. Nu vei duce lipsă de randament.

HOROSCOP 26 APRILIE VĂRSĂTOR

„Crede, dar nu fără să cercetezi". Acesta este dictonul după care ar trebui să te ghidezi astăzi, atât în raport cu informaţiile de actualitate primite, cât şi-n raport cu ceea ce ţi se spune de cei din jur şi ţi se aplică într-o anumită măsură. Dup-amiază şi diseară, asigură-te că-ţi faci timp pentru familia de origine, dar şi pentru cei dragi de lângă tine. Fie că vă vedeţi sau nu, tot găsiţi cale să comunicaţi.

HOROSCOP 26 APRILIE PEŞTI

În vacanţa de Paşte, se prea poate să nu fi mers niciunde, iar dintr-o frustrare mai mult sau mai puţin conştientă, ai putea achiziţiona azi un pachet turistic sau faci o investiţie la fel de pripită într-un proiecte. Încearcă să te opreşti la timp pentru că nu-i timpul potrivit acum pentru aşa ceva. La amiază şi în această seară, se anunţă discuţii interesante cu cei din jur, dar mai ales cu familia. Ai multe de-nvăţat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici