HOROSCOP 28 APRILIE 2020: Surprize plăcute pentru zodiile de Apă, veşti proaste pentru semnele Cardinale

Din Rac, Luna aderă la un aspect minor armonios de sextil cu Uranus din Taur, ceea ce aduce surprize plăcute pentru zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) şi de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn).

4709 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 APRILIE 2020: Surprize plăcute pentru zodiile de Apă, veşti proaste pentru semnele Cardinale
Pe de altă parte, spre seară, Racii, Capricornii, Berbecii şi Balanţele, adică semnele Cardinale, primesc veşti proaste, prilejuite de aspectul tensionat de careu dintre Mercur din Taur şi Saturn din Vărsător.

HOROSCOP 28 APRILIE BERBEC

În această dimineaţă, este propice să faci mici investiţii pe lângă casă ori să te ocupi de aprovizionarea pentru săptămâna aceasta. Ai grijă să îţi notezi tot ce intenţionezi să cumperi şi uită-te atent(ă) după cele mai bune oferte. Ele sunt la îndemâna ta şi nu trebuie decât să le cauţi aşa că rezervă-ţi suficient timp pentru acest lucru. Spre seară, ai putea constat că un proiect sau o iniţiativă de business ţi-a pricinuit unele pierderi băneşti. Dacă un prieten îţi solicită un împrumut, gândeşte-te dacă îţi permite buzunarul să îi acorzi ajutorul financiar de care are nevoie zilele acestea.

HOROSCOP 28 APRILIE TAUR 

În prima parte a zilei, astrele scot la suprafaţă abilul(a) orator(oare) care zace în tine, astfel că te descurci cu brio în orice context în care te afli. Reuşeşti să îi convingi pe ceilalţi de aplicabilitatea şi reuşita strategiilor pe care le propui. Nu este exclus, de asemenea, să primeşti un e-mail, un telefon sau o veste care te bucură şi îţi pune ziua pe traiectoria cea bună. Pe de altă parte, spre seară, s-ar putea să te enerveze teribil o decizie luată la nivel profesional sau de mai-marii statutului. Ori poate că deranjezi pe cineva cu ceva din atitudine.

HOROSCOP 28 APRILIE GEMENI

Şi în cazul tău se anunţă o dimineaţă promiţătoare, cu veşti bune. Reperezi acolo unde nu te-ai fi aşteptat o oportunitate de a economisi, de a-ţi suplimenta veniturile ori de a-ţi valorifica într-un fel resursele deja existente. Ar putea fi vorba chiar de un ajutor din umbră, de cineva care te propune pentru o activitate sau un comision aducător de mici dar însemnate profituri. Spre seară însă, există riscul ca starea ta de spirit să o ia pe o curbă descendentă. S-ar putea să nu îţi dai seama de unde vine această schimbare de dispoziţie, dar încearcă să îi rezişti.

HOROSCOP 28 APRILIE RAC

Priveşti optimist(ă) către ziua de mâine în această dimineaţă. Se întrezăreşte la orizont oportunitatea de a salva un proiect care mai ieri plutea în derivă. Sau ţi se prezintă oferta de a te alătura unei iniţiative care aparţine unor persoane cu care împărtăşeşti aceleaşi idealuri şi viziuni. În orice caz, cert eşti că eşti pozitiv(ă) cu privire la ceea ce îţi rezervă viitorul. Pe de altă parte, unele relaţii, de prietenie sau cea de cuplu, nu merg chiar atât de bine. Sau alte planuri pe termen lung nu arată prea bine în aceast moment. Dar caută să nu-ţi faci griji.

HOROSCOP 28 APRILIE LEU

Astrele îţi conferă senzaţia că ai spatele asigurat. Sau probabil chiar te susţine cineva care are încredere în abilităţile tale, care face să apară ocazii în care să îţi faci opinia şi viziunea cunoscute. În cuplu însă ori în relaţie cu clienţii, colaboratorii şi partenerii de afaceri, încrederea de sine de care dai dovadă poate fi interpretat(ă) prost, ca înfumurare sau ca un fapt premergător unor încercări de a-ţi impune autoritatea în raport cu ei. Asigură-te că nu mergi într-atât de departe, că îi consulţi dacă vrei să iei decizii care îi implică. Ai suport de sus, dar nu abuza.

HOROSCOP 28 APRILIE FECIOARĂ

Eşti într-o formă mentală de invidiat în această dimineaţă. Debordezi de optimism şi nu-ţi este teamă de viitor, iar acest lucru te ajută să te deschizi la perspective noi de lucru şi de a forma relaţii, pe plan social şi la locul de muncă. Pe de altă parte, s-ar putea ca starea de fapt a lucrurilor să nu îţi susţină întru totul entuziasmul. Unele proiecte nu sunt fezabile la momentul actual, nu dispui de experienţa ori de aparatura necesară pentru a le demara sau a le continua, iar cu unele persoane se discută prea greu pentru a ajunge la compromis.

HOROSCOP 28 APRILIE BALANŢĂ

Dacă eşti patron(oană) de companie, activezi într-un parteneriat profesional sau lucrezi cu oamenii, te aşteaptă o dimineaţă productivă, în care comunici eficient cu celelalte părţi şi ajungi la unele rezultate îmbucurătoare, care îşi vor arăta cât de curând potenţialul. În schimb, pe plan sentimental şi în relaţie cu copiii, s-ar putea ca lucrurile să nu curgă firesc. Se constată o oarecare lipsă de deschidere pe acest plan sau poate că ies la iveală, pe fondul stresului, lucruri care au stat ascunse în subteranul relaţiei voastre. Încercaţi să nu vă angajaţi într-un conflict, ci să discutaţi calm cu cărţile pe faţă.

HOROSCOP 28 APRILIE SCORPION

Şi pentru tine se întrevede o dimineaţă în care dai dovadă de un randament de invidiat, indiferent dacă lucrezi într-o echipă sau activezi pe cont propriu, în afacerea personală sau la un birou. La baza reuşitelor tale de astăzi stă faptul că eşti hotărât(ă) să te ţii de agenda zilei, să finalizezi unele proiecte, să începi să munceşti la unele noi care nu te entuziasmează, dar care fac parte din rutina ta profesională. Iar faptul că nu procrastinezi îţi va aduce degrabă o serie de satisfacţii, unele chiar de natură practică. Ai grijă însă la certurile cu partenerul pe seară.

HOROSCOP 28 APRILIE SĂGETĂTOR

În prima parte a zilei, lucrurile merg bine atât în plan profesional, dar şi personal. Simţi că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu ceilalţi, gestionezi fără prea mari dificultăţi activităţile de pe agenda zilei, iar în raport cu cei dragi, se vede că aţi traversat cu succes o perioadă nu prea uşoară. Spre seară însă, ar putea apărea unele tensiuni între tine şi anumite persoane dragi din familie, semn că mai există încă sectoare la care mai trebuie să lucraţi pentru a se menţine un climat calm şi armonios acasă. Preia tu iniţiativa dialogului şi spune cum vezi lucrurile.

HOROSCOP 28 APRILIE CAPRICORN

Dacă lucrezi de acasă şi/sau ai un program flexibil, asigură-te că îţi rezervi această dimineaţă activităţilor cu copiii şi/sau partenerul. Simplul fapt că vă implicaţi cu toţii în prepararea unui mic dejun special poate constitui un moment care va da naştere unor amintiri frumoase pe viitor. Asigură-te însă că nu te laşi dus(ă) de valul entuziasmului; acesta nu este un moment bun pentru tine să faci cumpărături online sau să te dedai la răsfăţuri scumpe. De dragul clipei sau al celor dragi, ai putea fi tentat(ă) să cheltuieşti sume importante pe lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie acum.

HOROSCOP 28 APRILIE VĂRSĂTOR

Prima jumătate a zilei este una perfectă pentru a face câte ceva prin casă, fie că îţi îndeplineşti îndatoririle obişnuite prin casă ori chiar continui sau te apuci de un mic proiect de amenajare sau redecorare. Bine ar fi să te ajute şi cei dragi, dar dacă şi-au propus altceva, vei reuşi să-ţi duci treburile la bun sfârşit fără prea mari probleme. Pe de altă parte, odată cu lăsarea serii, nu le imputa faptul că nu ţi-au dat o mână de ajutor. Ştii şi tu că au avut altceva de făcut, că planurile tale nu au coincis cu ale lor.

HOROSCOP 28 APRILIE PEŞTI

Indiferent dacă locuieşti sau nu cu partenerul, această dimineaţă este una a discuţiilor pozitive în cuplu, purtate într-o atmosferă calmă şi cu o grijă specială faţă de sentimentele partenerului. În cazul în care nu ai încă pe cineva, află că astrele îţi asigură un climat propice pentru a te bucura de hobby-urile tale, pentru a-ţi începe ziua lent, în tihnă. Sau poate că, cine ştie, te delectezi cu unele cumpărături online. Spre seară, eşti mai uşor afectat(ă) însă de veştile nu prea bune primite de la rude, prieteni sau prin intermediul canalelor de presă. Ai grijă cât pui la suflet.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici