HOROSCOP 28 AUGUST 2020: Taurii şi Capricornii, un început de weekend cu surprize. Ce le rezervă astrele

Prima zi de weekend va veni pe un fundal astral armonios, al unui trigon lansat de Luna din Capricorn la Uranus retrograd din Taur. Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) se bucură de suprize plăcute, care vor da tonul unui sfârşit de săptămână de pomină.

20291 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 AUGUST 2020: Taurii şi Capricornii, un început de weekend cu surprize. Ce le rezervă astrele

HOROSCOP BERBEC, 28 AUGUST

Astrele aduc astăzi în calea ta oportunităţi de suplimentare a veniturilor. S-ar putea să fie vorba despre un proiect extra pe care ţi-l aduc la cunoştinţă superiorii sau poate că depistezi singur(ă) o activitate profesională de pe urma căreia îţi rotunjeşti bugetul. Oricum, pare că nu te-ai aşteptat să te întâlneşti cu aceste şanse de câştig, mai ales că vin chiar la ţanc, într-un context în care economiseşti pentru concediu sau alte planuri importante pe care le ai în această perioadă. Dacă îţi gestionezi cu atenţie resursele, îţi vei consolida simţitor statutul financiar, iar beneficiile se văd pe termen lung.

HOROSCOP TAUR, 28 AUGUST

Efectele aspectelor astrale de astăzi sunt dintre cele mai diverse. În cazul anumitor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre o delegaţie în străinătate sau de o deplasare la depărtare de casă. Fie că îmbină utilul cu plăcutul sau vizează strict o vacanţă, cert este că socoteala de acasă se potriveşte cu cea din târg. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), este vorba mai degrabă de soluţionarea unor chestiuni birocratice, de obţinerea unei aprobări sau autorizaţii. Ori poate descoperi să ai promovat un examen important. În orice caz, se arată o zi cu perspective bune pe mai multe planuri.

HOROSCOP GEMENI, 28 AUGUST

Eşti într-o dispoziţie visătoare astăzi şi priveşti partea bună a lucrurilor. Mai bine spus, încerci să dai dovadă de empatie, să înţelegi de ce lucrurile nu merg bine atunci când îţi înşală aşteptările. Pe de altă parte, o mentalitate ca aceasta îţi poate aduce şi deservicii, întrucât ai tendinţa să cauţi la tine vina pentru situaţiile care nu evoluează aşa cum ţi-ai dorit. În anumite cazuri, se recomandă să afişezi o viziune realistă. Altfel, s-ar putea să raţionalizezi greşit unele contexte şi să nu vezi cum s-a ajuns de fapt la ele. Nu lăsa să se profite de bunătatea ta.

HOROSCOP RAC, 28 AUGUST

S-ar putea să cunoşti persoane noi astăzi, iar unele din ele ar putea constitui o adevărată revelaţie. Descoperi poate că aveţi viziuni şi idealuri asemănătoare, că vă unesc proiecte asemănătoare de viitor. Aşadar, discuţiile în care intri astăzi ar putea avea un rol important în felul în care îţi creionezi planurile pe termen lung şi nu este exclus ca aceste cunoştinţe să te ajute într-un fel sau altul să le materializezi. Poate fi vorba de un sfat sau chiar de un ajutor material, care te ajută să te poziţionezi cu un pas mai aproape de obiectivele tale din această perioadă.

HOROSCOP LEU, 28 AUGUST

Cu toate că ne apropiem de finalul săptămânii, nivelul tău de productivitate este încă foarte ridicat. Ba chiar s-ar putea să te iei prin surprindere din acest punct de vedere, făcând progrese mari sau chiar finalizând sarcini pe care intenţionai să le laşi pe săptămâna viitoare. În plus, impresionezi prin tehnicile pe care le utilizezi şi prin rezultatele bune, ceea ce te pune pe o curbă ascendentă la serviciu. Să nu crezi că superiorii nu văd eforturile pe care le depui; eşti mai aproape decât crezi de o schimbare pozitivă în plan profesional, pe care o aşteptai de multă vreme.

HOROSCOP FECIOARĂ, 28 AUGUST

Dacă ziua de azi te surprinde în vacanţă, fii sigur(ă) că vei avea parte de multă distracţie şi relaxare. Eşti într-o formă bună, cei dragi la fel, iar acestea sunt ingredientele principale pentru o zi reuşită. În cazul în care te-ai întors din concediu sau nu se întrevede unul prea curând la orizont, poţi să îţi foloseşti dispoziţia creativă pentru a încerca metode noi de lucru ori pentru a te îndeletnici cu sarcini care-ţi stimulează cu succes imaginaţia. În acest fel, poţi descoperi mijloace noi de a salva timp şi energie la serviciu, de a-ţi reduce eforturile într-un mod plăcut.

HOROSCOP BALANŢĂ, 28 AUGUST

În ceea ce te priveşte, astrele nu sunt prea darnice cu informaţiile care privesc felul în care îţi merge astăzi la serviciu. Acasă însă, ai parte de o atmosferă caldă în raport cu cei dragi, dar şi de bună înţelegere pe tema unor chestiuni domestice sau casnice care vă privesc cu toţii. Potrivit astrelor, astăzi este o zi propice pentru a deschide subiecte sensibile, care altfel ar putea duce la tensiuni. De asemenea, dacă timpul îţi permite, ai putea să te oferi să-ţi ajuţi rudele în privinţa unei probleme pe care nu o pot gestiona singure. Se vor bucura mult.

HOROSCOP SCORPION, 28 AUGUST

Comunici bine astăzi atât cu persoana iubită, cât şi cu cei cu care derulezi activităţi profesionale. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi aveţi idei similare despre modul în care este cel mai indicat să gestionaţi situaţiile curente. În plus, dacă te aşteaptă discuţii importante, astrele te ajută să îţi sintetizezi bine ideile şi să le redai într-o manieră care să conducă la rezultatul dorit. De o zi bună au parte şi nativii(ele) care şi-au programat pe azi o întâlnire romantică. Conversaţia curge frumos, iar şansele sunt mari ca a doua întrevedere să vină mai curând decât s-au aşteptat iniţial.

HOROSCOP SĂGETĂTOR, 28 AUGUST

Nivelul tău de productivitate este foarte ridicat astăzi, iar acest lucru îţi permite să iei în considerare proiecte noi, să îţi faci loc în program pentru proiecte suplimentare, care te-ar putea ajuta să îţi acoperi găurile în buget după concediu sau să pui câte ceva deoparte pentru vacanţa care se apropie cu paşi repezi. Nu te aştepta însă la profituri prea mari, căci s-ar putea să fie vorba doar de unele câştiguri modice, care te ajută să susţii unele cheltuieli de moment. Cu toate acestea, îţi cade bine un plus la salariu, mai ales dacă bugetul tău a cam suferit.

HOROSCOP CAPRICORN, 28 AUGUST

Eşti într-o dispoziţie bună astăzi, iar asta se vede din modul în care interacţionezi cu cei din jur, dar mai ales cu persoanele dragi. Ai mai multă răbdare cu ei, eşti jucăuş(ă) şi spontan(ă), iar timpul petrecut împreună vă cultivă apropierea emoţională. Pe de altă parte însă, este posibil să faci mai greu faţă sarcinilor monotone şi repetitive de la serviciu. Ai nevoie de activităţi care să îţi stimuleze creativitatea, să îţi solicite imaginaţia într-un fel sau altul. Din acest motiv, s-ar putea să te confrunţi cu tendinţa de a procrastina, de a evita repetat să te apuci de treabă.

HOROSCOP VĂRSĂTOR, 28 AUGUST

Astăzi ai pornirea de a evita factorii de stres, de a fugi din calea oricărui stimul care riscă să interfereze cu starea ta de spirit. Acest lucru s-ar putea datora faptului că te simţi mai sensibil(ă) decât de obicei, mai puţin capabil(ă) de a face faţă presiunii sociale. Dacă ai posibilitatea, alege să te ocupi azi de proiecte individuale ori chiar să lucrezi de acasă. Îţi face bine să stai într-un mediu cunoscut, care-ţi dă senzaţia de siguranţă şi în care nu intri în contact cu energii negative. Tocmai din acest motiv, îţi face bine să petreci timp cu familia.

HOROSCOP PEŞTI, 28 AUGUST

Abilităţile tale de socializare şi comunicare sunt mult potenţate azi de aspectele astrelor. Te descurci foarte bine în orice context social şi nu întâmpini nicio problemă în a-ţi adapta discursul la interlocutor. Aşadar, profită de orice ocazie pentru a face networking, căci există posibilitatea să cunoşti oameni care pot avea un impact pozitiv asupra ta în viitor. Fie că îţi devin prieteni sau îţi dau un sfat care te scoate la liman, cert este îţi vor lăsa amprenta asupra parcursului tău din această perioadă. Povesteşte-le despre planurile tale şi vezi ce sugestii sau recomandări au pentru tine. Te pot surprinde.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici