HOROSCOP 29 septembrie – Risc de eşecuri astăzi pentru patru zodii. Doar una îşi revine din ele

Luna din Scorpion face, de dimineaţă, un careu tensionat cu Saturn retrograd din Vărsător, iar spre seară, aderă la un trigon armonios cu Neptun retrograd din Peşti. Aşadar, există riscul ca zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) să se confrunte cu unele eşecuri, din care îşi revin parţial doar Scorpionii.

25925 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 septembrie – Risc de eşecuri astăzi pentru patru zodii. Doar una îşi revine din ele

HOROSCOP 29 septembrie – Risc de eşecuri astăzi pentru patru zodii. Doar una îşi revine din ele

HOROSCOP 29 septembrie - Berbec

În prima parte a zilei, este posibil să apară unele probleme la nivelul unor proiecte de care te ocupi sau poate că nu te înţelegi prea bine cu o persoană cu care colaborezi în cadrul acestora. Încearcă să nu laşi nervii să acţioneze în locul tău, căci există riscul să se ajungă la tensiuni sau erori pe care le-ai fi putut evita. În plan sentimental, lucrurile merg bine însă. Pari a fi pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă, iar în raport cu cei mici, ai parte de momente frumoase, care te apropie de ei şi interesele lor.

HOROSCOP 29 septembrie - Taur

Pe plan profesional, s-ar putea ca lucrurile să nu meargă prea grozav în prima parte a zilei. Poate că nu-ţi este prea uşor să comunici eficient cu unii colegi de muncă ori cu un client sau raportul de forţe între tine şi unele persoane de la serviciu nu este în echilibru. În plan familial, ai parte însă de stabilitate. Este posibil să fi trecut recent printr-o perioadă mai grea în raport cu unii membri ai familiei, dar din câte se pare, sunteţi pe drumul cel bun acum şi vă bucuraţi de armonie acasă. Caută să menţii acest climat între voi.

HOROSCOP 29 septembrie - Gemeni

Este posibil să te numeri şi tu printre nativii(ele) care nu au parte de o zi prea bună la serviciu. Responsabilităţile care îţi revin riscă să te copleşească, iar din această cauză, se poate ajunge la erori sau la discuţii în contradictoriu cu unii colegi de serviciu mai dificili. Pe de altă parte, te simţi înţeles(asă) de către partenerul de viaţă şi alte persoane apropiate, ceea ce te poate ajuta să-ţi găseşti direcţia la locul de muncă sau îţi recapeţi starea de spirit pozitivă odată ce ajungi acasă. Aşadar, lucrurile evoluează bine pentru tine cel puţin într-un sector de viaţă.

HOROSCOP 29 septembrie - Rac

Există posibilitatea să apară azi unele discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici, cel mai probabil pentru că nu sunteţi prea deschişi unul cu celălalt în anumite privinţe. Este foarte important să vorbeşti despre ceea ce simţi şi care sunt aşteptările tale, mai ales dacă aţi mai avut parte de situaţii similare în trecut. Vei vedea că vei avea parte de deschide şi din partea celor dragi, doar că s-ar putea să fie nevoie de tine să dai dovadă de spirit de iniţiativă şi să începi o discuţie de altfel necesară în acest context.

HOROSCOP 29 septembrie - Leu

S-ar putea să ai parte azi de unele discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Problemele s-ar putea să plece de la faptul că aveţi idei diferite în legătură cu ceea ce trebuie făcut pe plan casnic sau în raport cu o altă problemă care vă priveşte pe amândoi. Pe de altă parte, nu este imposibil să ajungeţi la un consens în ceea ce o priveşte. Dacă veţi discuta mai pe larg viziunile voastre, veţi vedea că ele se întâlnesc totuşi în mai multe puncte decât v-aţi fi aşteptat. Trebuie doar să-ţi găseşti curajul de a spune ceea ce gândeşti.

HOROSCOP 29 septembrie - Fecioară

În plan profesional, lucrurile s-ar putea să nu meargă prea grozav pentru tine. Există unii colegi de serviciu cu care nu ai în comun prea multe lucruri şi în raport de care s-ar putea să ai parte de unele tensiuni, mai ales atunci când trebuie să vă ocupaţi de anumite lucruri împreună. Aşadar, este important să laşi de la tine în unele privinţe şi să te asiguri că ajungeţi la un fel de acord în ceea ce priveşte chestiunile care vă privesc pe toţi într-o anumită măsură. În caz contrar, există riscul să se ajungă la tensiuni şi la erori.

HOROSCOP 29 septembrie - Balanţă

Este important să ai grijă astăzi la cheltuieli pentru că există riscul să mergi prea departe cu ele, să îţi răsfeţi apropiaţii mult prea mult şi să nu le poţi refuza anumite lucruri. Vestea bună este însă aceea că te intersectezi şi cu unele oportunităţi finaciare astăzi, semn că dacă te alegi cu unele găuri în buget, s-ar putea ca pe câteva din ele să reuşeşti să le astupi chiar astăzi. Pe de altă parte, este nevoie ca, pe termen lung, să ai mai multă grijă cum îţi gestionezi finanţele, mai ales când ai parte de tot felul de tentaţii.

HOROSCOP 29 septembrie - Scorpion

Din câte se pare, planează astăzi asupra ta riscul de a avea parte de unele tensiuni în raport cu unii membri ai familiei. Este greu de spus dacă este vorba de o problemă punctuală care scoate la suprafaţă diferenţele de mentalitate sau dacă aveţi parte de un mic conflict pe baza unui motiv pe care nici nu l-aţi fi băgat în seamă într-un alt context. Lucrurle vor intra însă pe un făgaş mai bun în a doua parte a zilei, când se pare că ai o dispoziţie mai bună şi te bucuri de momente frumoase alături de partener şi copii.

HOROSCOP 29 septembrie - Săgetător

Trebuie să ai grijă astăzi la informaţiile cu care intri în contact. S-ar putea ca unele din ele să nu îţi cadă prea bine ori să îţi faci griji pe seama lor, când, de fapt, poate ar fi mai indicat să aştepţi o vreme şi să vezi cum anume vor evolua unele lucruri. Te bucuri însă de sprijin din partea partenerului de viaţă şi a celor dragi, astfel că nu va prea greu să îţi dai seama dacă chiar ai motive de supărare sau îngrijorare ori dacă îţi pierzi timpul şi energia aiurea făcându-ţi griji în legătură cu lucrurile aflate.

HOROSCOP 29 septembrie - Capricorn

În această dimineaţă, s-ar putea să apară nevoia de a face o investiţie într-un proiect în care eşti implicat(ă) sau pe care îl coordonezi ori poate că cineva îţi solicită un împrumut. Este important să te gândeşti de două ori înainte să mergi mai departe cu această decizie. Există riscul să nu poţi susţine confortabil o astfel de investiţie. Diseară, este posibil să ai o dispoziţie uşor nostalgică, să te gândeşti la trecut sau la lucrurile pe care nu ai cum să le schimbi. Este important să gestionezi atent această stare de spirit, căci s-ar putea să evolueze în melancolie.

HOROSCOP 29 septembrie - Vărsător

S-ar putea ca, în prima parte a zilei, să ai parte de presiuni la serviciu, să simţi mai acut decât de obicei responsabilităţile care îţi atârnă pe umeri. Încearcă să îţi organizezi programul cu atenţie şi, în acest fel, vei realiza că poţi face faţă tuturor provocărilor de la serviciu fără să depui eforturi prea mari. În a doua parte a zilei, ar fi indicat să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă. S-ar părea că aţi ajuns la unele planuri importante de viitor împreună, care necesită să luaţi unele decizii de comun acord în ceea ce le priveşte. 

HOROSCOP 29 septembrie - Peşti

În prima jumătate a zilei, s-ar putea ca starea ta de spirit să nu fie cea mai grozavă. Poate că există unele lucruri care te supără în prezent sau pur şi simplu începi să simţi apăsarea stresului şi a oboselii de care ai avut parte în ultimele zile. În a doua parte a zilei, s-ar putea ca nivelul tău de randament să fie mai ridicat. Este posibil, de exemplu, să rezolvi o problemă persistentă la locul de muncă, despre care credeai că ţi-ar fi ocupat şi o parte din ziua de mâine. Pe de altă parte, nu uita de odihnă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici