HOROSCOP 3 ianuarie. Provocări şi recompense pentru trei zodii. Acestea vizează şi sectorul financiar

Prima săptămână a lui 2022 se deschide cu un stellium între Lună, Venus retrogradă şi Pluto în Capricorn, care promite provocări, dar şi o seamă de beneficii pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn).

8686 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 ianuarie. Provocări şi recompense pentru trei zodii. Acestea vizează şi sectorul financiar

HOROSCOP 3 ianuarie. Provocări şi recompense pentru trei zodii. Acestea vizează şi sectorul financiar

HOROSCOP 3 ianuarie - Berbec

Conjuncţia Lunii cu Venus şi Pluto are loc în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că s-ar putea să ai parte de un început de săptămână destul de plin la locul de muncă. Atmosfera pare să fie una armonioasă, te înţelegi relativ bine cu superiorii şi comunicaţi eficient, dar s-ar putea ca, în subteran, să mocnească nişte tensiuni mai vechi. Încearcă să nu aduci în discuţie subiecte care scot prea mult în evidenţă diferenţele de viziune şi/ sau de personalitate între voi. Încearcă să cultivi azi lucrurile pe care le aveţi în comun unul cu altul.

HOROSCOP 3 ianuarie - Taur

Conjuncţia Lunii cu Venus şi Pluto din casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului poate contribui la unele progrese importante în aceste sectoare. Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, ar putea fi vorba despre definitivarea unor planuri care vizează o deplasare. Alţii(tele) ar putea să ducă la bun sfârşit un proces birocratic destul de complicat. De asemenea, este o zi bună pentru cei care susţin astăzi examene sau care caută un curs pentru a se perfecţiona sau califica. În plus, trebuie menţionat că toate aceste experienţe vin la pachet cu lecţii de viaţă foarte importante.

HOROSCOP 3 ianuarie - Gemeni

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Venus şi Pluto în casa raporturilor de putere din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că poate fi dificil să menţii un echilibru în relaţie cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. S-ar putea, de exemplu, să apară lupte pentru autoritate, întreceri neloiale între voi sau tot felul de alte evenimente care semnalează faptul că se întrec unele limite despre care nu aţi discutat suficient. De asemenea, există riscul ca aceste probleme să afecteze şi finanţele ori să conducă la pierde financiare greu de gestionat pentru tine în această perioadă.

HOROSCOP 3 ianuarie - Rac

Luna face o conjuncţie astăzi cu Venus şi Pluto în casa parteneriatelor din astrograma ta generală, ceea ce semnalează apariţia unei atmosfere destul de încărcate în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Trebuie să ai mare grijă cum gestionezi lucrurile astăzi, căci există riscul să se ajungă la unele certuri destul de aprinse. Poate ar fi mai bine, aşadar, dacă ai lăsa unele subiecte de discuţie pe o altă zi, când fiecare din voi este mai receptiv la puncte de vedere diferite de ale sale. În caz contrar, nu vei avea nimic de câştigat.

HOROSCOP 3 ianuarie - Leu

Luna, Venus şi Pluto realizează o conjuncţie azi în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta solară, semn că, pe ambele planuri, lucrurile par să meargă destul de bine la o primă vedere. Un eveniment aparent banal s-ar putea să-ţi demonstreze însă că, de fapt, există problemele de care nu ţi-ai dat seama la început sau pe care ai ales să le ignori. Aşadar, poate că ar fi mai bine dacă ai discuta sincer cu colegii de muncă despre comportamentul lor sau despre ceea ce crezi că trebuie făcut în privinţa unui proiect comun. Cu sănătatea, ia-o mai moale.

HOROSCOP 3 ianuarie - Fecioară

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Venus şi Pluto în casa iubirii şi a copiilor, semn că te înţelegi bine cu cei dragi, dar până la un punct. Când se abordează anumite subiecte de discuţie, atmosfera se schimbă şi nu în bine. Din acest motiv, trebuie să ai mare grijă cum îi abordezi pe cei dragi. În cazul în care eşti la început de drum cu partenerul de viaţă, trebuie să ai mare grijă la comportamentul său din această perioadă. Vei vedea dacă merită sau nu implicarea ta dacă urmăreşti atent(ă) cum reacţionează în anumite momente de tensiune maximă.

HOROSCOP 3 ianuarie - Balanţă

Luna face azi o conjuncţie cu Venus şi Pluto în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că, per ansamblu, te înţelegi bine cu familia şi cu părinţii. Pe de altă parte, stai pe un teren destul de instabil în raport cu ei, în sensul în care există riscul să apară tensiuni mai târziu. Mai exact, există lucruri despre care nu aţi discutat de sărbători şi care vă ajung astăzi din urmă. Încearcă să dai dovadă de calm şi, în cele din urmă, lucrurile vor reveni încetul cu încetul în matca lor. Diplomaţia este cheia pentru tine.

HOROSCOP 3 ianuarie - Scorpion

Luna face astăzi o conjuncţie cu Venus şi Pluto în casa comunicării din horoscopul tău solar, fapt pentru care dai dovadă de carismă în toate interacţiunile de care ai parte pe parcursul acestei zile. Pe de altă parte, există riscul ca, în raport cu anumite persoane, să exerciţi şi o oarecare forţă de respingere ori, cu alte cuvinte, să laşi impresia unei persoane care ascunde ceva, căreia nu trebuie să i se acorde încredere totală. Încearcă să vezi ce te face să pari aşa şi dacă există posibilitatea să schimbi acel aspect imediat sau treptat, pe un termen mai lung.

HOROSCOP 3 ianuarie - Săgetător

Luna face azi o conjuncţie cu Venus şi Pluto în casa banilor din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că, per ansamblu, stai destul de bine cu finanţele. Se prea poate totuşi să fi făcut o greşeală pe acest plan nu cu mult timp în urmă, iar urmările sale se văd într-o anumită măsură. Poate că-ţi este teamă să îţi asumi riscuri sau este vorba de ceva mai serios, cum ar fi o pagubă care pândeşte de după colţ sau din care încă îţi revii. Încearcă să vezi care a fost lecţia pe care universul a încercat să ţi-o predea.

HOROSCOP 3 ianuarie - Capricorn

Luna aderă astăzi la o conjuncţie cu Venus şi Pluto în semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă un plus de şarm şi carismă, de care te poţi folosi cu succes atât în plan personal, cât şi la nivel profesional. Profită aşadar de această oportunitate pentru a purta astăzi acele discuţii pe care intenţionai de multă vreme să le ai, fie cu cei dragi, fie cu colegii de muncă. Este drept că mai ai de lucrat la unele chestiuni pentru a te apropia de adevăratul tău potenţial, dar din câte se pare, eşti pe drumul cel bun către progrese importante.

HOROSCOP 3 ianuarie - Vărsător

Luna se întâlneşte azi cu Venus şi Pluto într-o conjuncţie în casa subconştientului din astrograma ta solară, motiv pentru care s-ar putea să te surprinzi gândindu-te la un fost partener sau la greşeli pe care le-ai comis în actuala relaţie de cuplu. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, acest stellium ar putea conduce la un telefon, un mesaj sau o întâlnire cu cineva din trecutul lor amoros. Trebuie să ai însă grijă, căci s-ar putea ca cel mai bun lucru să nu fie acela de a relua relaţia cu acel cineva care se întoarce în viaţa ta după ceva vreme.

HOROSCOP 3 ianuarie - Peşti

Luna, Venus şi Pluto formează o conjuncţie în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să faci astăzi progrese importante în acest sector. La ele contribuie şi prietenii ori cei cu care ai iniţiative comune, dar mai este încă de muncă înainte să ajungi acolo unde ţi-ai propus. Încearcă să vezi dacă a existat ceva anume care te-a tras înapoi în ultima vreme şi dacă ai putea lucra la acest aspect pe viitor. Altfel, te vei confrunta cu unele piedici asemănătoare celor peste care ai dat în ultima vreme.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici