HOROSCOP 3 mai. Stresul şi oboseala îşi spun cuvântul. Aceste zodii ies din atmosfera de sărbătoare

A doua zi de Paşte începe într-o notă nu prea pozitivă, cu două careuri tensionate între Soare şi Mercur din Taur şi Saturn şi Jupiter din Vărsător. Aşa se face că începutul de săptămână le găseşte pe zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) cu nervii întinşi la maximum.

10777 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 mai. Stresul şi oboseala îşi spun cuvântul. Aceste zodii ies din atmosfera de sărbătoare

HOROSCOP 3 mai - Berbec

Ziua de azi nu este cea mai bună în care să îţi iei angajamente financiare pe termen lung. Aşadar, gândeşte-te de două ori înainte să soliciţi un împrumut ori să faci o investiţie masivă într-un proiect, indiferent dacă îl coordonezi sau doar eşti implicat(ă) în el. Pe moment, s-ar putea să pară o alternativă bună, dar în cele din urmă, s-ar putea să îţi dai seama că te-ai grăbit aiurea, că trebuia să mai aştepţi până se clarificau unele lucruri. Prin urmare, ia-ţi un timp de gândire şi nu te lăsa costrâns(ă) de circumstanţe să iei o decizie prea repede.

HOROSCOP 3 mai - Taur

Nu eşti într-o dispoziţie prea bună astăzi. Poate că reuniunea de familie de ieri a făcut ca unele discuţii să meargă într-o direcţie nu prea bună, să se ajungă la tensiuni pe care ai încercat să le eviţi multă vreme. Sau pur şi simplu eşti obosit(ă) după toate câte le-ai avut de făcut ieri şi cu câteva zile înainte, pentru a pregăti masa de Paşte. Aşadar, caută să nu pui prea multă presiune pe tine astăzi. Dacă ai liber, încearcă să te relaxezi, iar în cazul în care lucrezi, găseşte-ţi timp pentru pauze, ca să nu rişti să te extenuezi.

HOROSCOP 3 mai - Gemeni

Începi să te îngrijorezi în legătură cu modul în care va evolua o relaţie de prietenie, un proiect sau chiar cuplul pe care îl formezi cu partenerul de viaţă. Astăzi începi să observi că s-au degradat unele lucruri, că altele nu au evoluat aşa cum ai sperat, că există tensiuni mocnite care riscă oricând să iasă la suprafaţă. Aşadar, este nevoie să iei imediat măsuri, astfel încât să nu se ajungă mai departe de atât. Nu-ţi va fi uşor să faci alegereile care se impun, dar ai încredere că mai încolo va fi bine şi se va ajunge la echilibru.

HOROSCOP 3 mai - Rac

La serviciu, apar astăzi tensiuni în raport cu superiorii sau unii colegi mai vechi de muncă. Sau poate cariera ta ori a persoanei iubite devine motiv de ceartă între voi. În orice caz, relaţiile şi sfera profesională nu se împacă prea bine astăzi, fapt care riscă să conducă la o atmosferă încărcată, în care abia dacă reuşeşti să duci la bun sfârşit o mică parte din ceea ce ţi-ai propus să faci. Dacă judeci însă lucrurile la rece, vei vedea că un dialog calm ar putea avea mai multe beneficii decât un conflict mai mult sau mai puţin pe faţă.

HOROSCOP 3 mai - Leu

Se întrevede o zi grea la serviciu pentru tine. S-ar putea să apară urgenţe ori se complică unele sarcini de lucru pe care le credeai de rutină. Sau poate că nu te simţi prea bine, iar problema pleacă de la faptul că nu ai energia necesară să faci chiar tot ceea ce ţi-ai propus. În orice caz, există treburi pe care nu le poţi lăsa pe altă dată, ceea ce înseamnă că trebuie să găseşti o metodă să te te mobilizezi şi să termini ce nu suportă amânare. Dacă ai nevoie de ajutor, nu te da în lături să-l ceri.

HOROSCOP 3 mai - Fecioară

Se prefigurează astăzi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Cel mai probabil este vorba despre ceva ce ai ţinut în tine destul de multă vreme sau poate că e o supărare pe care ei nu ţi-au împărtăşit-o. În orice caz, este clar că trebuie să faci eforturi pentru a evita replicile în contradictoriu. Lasă orgoliile să se mai domolească înainte să spui ce ai de spus şi alege-ţi cu grijă cuvintele. Tonul şi discursul pot face diferenţa în raport cu cei dragi, căci astfel nu rişti să îţi fie înţelese greşit atitudinea şi punctele de vedere.

HOROSCOP 3 mai - Balanţă

Se conturează azi o atmosferă tensionată în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Ar putea fi vorba de nişte supărări mai vechi ori de ceva mai recent, despre care nu aţi discutat la momentul potrivit. Dacă se încing prea mult spiritele, este greu de purtat un dialog cu cei dragi, dar dacă aştepţi puţin să se calmeze, s-ar putea să ai sorţi de izbândă. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, de tentaţii care implică cheltuieli destul de mari. Gândeşte-te că satisfacţia nu va fi prea mare dacă bugetul are de suferit.

HOROSCOP 3 mai - Scorpion

S-ar putea ca tu şi partenerul să nu fiţi în cei mai buni termeni astăzi. Apare o problemă mai serioasă în familie sau în gospodărie, care necesită o intervenţie rapidă din partea voastră. Pe de altă parte, aveţi viziuni diferite despre ceea ce trebuie făcut în situaţia dată, ceea că vă împiedică să ajungeţi la o soluţie comună în timp util. În consecinţă, s-ar putea să-ţi revină ţie responsabilitatea de a ajunge la un compromis înainte ca lucrurile să se complice şi mai mult. Nu îţi va fi uşor, dar în situaţii ca acestea, trebuie să laşi de la tine.

HOROSCOP 3 mai - Săgetător

Pentru tine, se arată astăzi o zi complicată în plan profesional. S-ar putea să fii destul de obosit(ă) din pricina sarcinilor din zilele anterioare sau poate că îţi dai seama ce este de făcut în privinţa urgenţelor cu care ai de-a face astăzi. O soluţie ar fi aceea de a cere sfatul colegilor de muncă ori de a le solicita ajutorul. Nu prea eşti genul de persoană care să apeleze la alţii, dar în astfel de circumstanţe, trebuie să te dai pe brazdă, mai ales dacă activaţi în echipă. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba de probleme tehnice.

HOROSCOP 3 mai - Capricorn

Încearcă să te ţii departe de cheltuieli astăzi. Tentaţiile sunt mari şi ai putea avea tendinţa de a raţionaliza achiziţii care îţi pun la încercare limitele bugetului. Ar fi bine totuşi să te opreşti la timp, mai ales dacă ai depăşit bugetul pe care ţi l-ai alocat pentru sărbători. Dacă ai de-a face însă cu o aniversare a unei persoane dragi sau cu un alt eveniment de familie important, mizează pe ceva simbolic şi util, mai degrabă decât epatant printr-un nume de brand sonor. În definitiv, contează mai mult dacă sărbătoritul(a) se poate folosi cumva de ceea ce i-ai dăruit.

HOROSCOP 3 mai - Vărsător

S-ar putea să apară astăzi tensiuni între tine şi unii membri ai familiei. În unele cazuri, s-ar putea să plece de la o problemă recentă, de ordin familial sau care ţin de gospodărie, sau poate că sunt mai multe supărări la mijloc, care s-au adunat şi au rămas nediscutate. Aşa se face că îţi vine greu să ignori astăzi didferenţele de mentalitate şi de caracter între voi, ba chiar ajung să te enerveze la culme. Încearcă totuşi să nu te cramponezi de ele. Este nevoie să iei măsuri imediat pentru ca situaţia să se calmeze şi să găsiţi o soluţie.

HOROSCOP 3 mai - Peşti

Ceva din comportamentul sau discursul celor cu care intri astăzi în discuţie riscă să te lezeze destul de puternic. Sau poate că afli veşti sau bârfe care te neliniştesc sau care împrăştie lucruri neadevărate despre tine. Înainte să reacţionezi în vreun fel sau altul, încearcă totuşi să vezi dacă nu cumva ai înţeles ceva greşit. S-ar putea, la mijloc, să nu fie decât o confuzie, o neînţelegere care riscă să escaladeze prea mult. Aşadar, nu te da în lături să ceri lămuriri sau chiar să derulezi propriile cercetări pe cont propriu. Aşa vei reuşi să eviţi un conflict absolut inutil.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici