HOROSCOP 30 martie 2023. Marte se conectează cu Saturn, Venus se întâlneşte cu Uranus şi luna intră în Leu. Atmosferă extrem de productivă pentru îndeplinirea obiectivelor

O soluţie la o problemă ar putea veni într-o visare cu ochii deschisi, deoarece luna se conectează cu Neptun în Peşti la 9:45 AM. Marte în Rac se conectează cu Saturn în Peşti la ora 15:03, inspirând o atmosferă extrem de productivă, care este fantastică pentru a stabili strategii şi a îndeplini obiectivele! Plăcerea poate fi găsită în locuri neaşteptate, când Venus se întâlneşte cu Uranus în Taur la 18:26. Luna intră în Leu la 18:31, inspirând pasiune şi creativitate, iar sentimentele profunde sunt explorate în timp ce luna se opune lui Pluto în Vărsător la 18:46.

3006 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 martie 2023. Marte se conectează cu Saturn, Venus se întâlneşte cu Uranus şi luna intră în Leu. Atmosferă extrem de productivă pentru îndeplinirea obiectivelor

HOROSCOP 30 martie 2023. Marte se conectează cu Saturn, Venus se întâlneşte cu Uranus şi luna intră în Leu. Atmosferă extrem de productivă pentru îndeplinirea obiectivelor

HOROSCOP 30 MARTIE - Berbec

Planeta conducătoare, Marte, acum în Rac, se conectează cu Saturn în Peşti, aspect ce vă surprinde ocupaţi de afaceri acasă şi în viaţa personală. Un cadou neaşteptat ar putea fi împărtăşit pe măsură ce Venus îl întâlneşte pe Uranus în Taur. Romantismul şi creativitatea abundă pe măsură ce luna intră în Leu!

HOROSCOP 30 MARTIE - Taur

Marte în Rac se conectează cu Saturn în Peşti, făcându-l un moment bun pentru munca în echipă! Planeta ta conducătoare, Venus, îl întâlneşte pe Uranus în zodia ta, Taur, care te-ar putea găsi experimentând un nou aspect sau chiar o nouă abordare a relaţiilor tale. O atenţie neaşteptată poate veni în calea ta. Luna intră în Leu, inspirând o atmosferă caldă acasă şi în viaţa personală.

HOROSCOP 30 MARTIE - Gemeni

Marte în Rac se conectează cu Saturn în Peşti, ceea ce poate de bun augur pentru cariera şi finanţele tale! Creativitatea se estompează pe măsură ce Venus se întâlneşte cu Uranus în Taur. Luna intră în Leu, încurajând o comunicare deschisă şi directă.

HOROSCOP 30 MARTIE - Rac

Marte în zodia ta, Rac, se conectează cu Saturn în Peşti, ceea ce te-ar putea găsi să finalizezi planuri interesante, poate în ceea ce priveşte călătoriile, educaţia sau publicarea. Se pot forma prietenii surprinzătoare pe măsură ce Venus îl întâlneşte pe Uranus în Taur. Luna intră în Leu, găsindu-te reflectând asupra unor teme precum luxul şi bogăţia.

HOROSCOP 30 MARTIE - Leu

Standardele înalte pe care le ai pentru tine şi pentru ceilalţi sunt puse la încercare pe măsură ce Marte în Rac se conectează cu Saturn în Peşti. Venus se întâlneşte cu Uranus în Taur. Luna intră în semnul tău, Leu, încurajându-te să te conectezi cu ceea ce iubeşti şi să te concentrezi pe îngrijirea ta personală.

HOROSCOP 30 MARTIE - Fecioară

Marte în Rac se conectează cu Saturn în Peşti, ceea ce poate fi de bun augur pentru planificarea angajamentelor viitoare. Conexiunea intelectuală pe care o împărtăşiţi cu cineva vă poate încânta şi vă inspira pe măsură ce Venus îl întâlneşte pe Uranus în Taur. Luna intră în Leu, încurajându-te să încetineşti şi să te odihneşti.

HOROSCOP 30 MARTIE - Balanţă

O mare realizare poate avea loc şi este posibil să înfloreşti într-o poziţie de lider, deoarece Marte în Rac se conectează cu Saturn în Peşti. Planeta ta guvernantă, Venus, îl întâlneşte pe Uranus în Taur, ceea ce ţi-ar putea aduce un ajutor neaşteptat. Luna intră în Leu, inspirând o atmosferă distractivă în viaţa ta socială.

HOROSCOP 30 MARTIE - Scorpion

Marte în Rac se conectează cu Saturn în Peşti, inspirând o atmosferă de susţinere pentru a face planuri de viitor. Este posibil să simţiţi un mare sentiment de realizare sau de siguranţă. Venus îl întâlneşte pe Uranus în Taur, ceea ce te-ar putea găsi să te conectezi cu cineva neaşteptat sau să înveţi ceva surprinzător despre un partener. Luna intră în Leu, iar tu eşti în lumina reflectoarelor într-un mod interesant!

HOROSCOP 30 MARTIE - Săgetător

Este posibil să tăiaţi legăturile cu trecutul şi să simţiţi un mare sentiment de uşurare, deoarece Marte în Rac se conectează cu Saturn în Peşti. Venus îl întâlneşte pe Uranus în Taur, ceea ce ar putea aduce ceva dulce şi neaşteptat în calea ta. Luna intră în Leu, poate aducându-ţi veşti bune de departe sau găsindu-te că plănuieşti o călătorie.

HOROSCOP 30 MARTIE - Capricorn

Discuţii productive despre responsabilitate sau planuri de viitor pot avea loc în parteneriatele voastre, pe măsură ce Marte în Rac se conectează cu planeta dumneavoastră conducătoare, Saturn în Peşti. Venus îl întâlneşte pe Uranus în Taur, ceea ce ar putea aduce un romantism neaşteptat sau o descoperire creativă. Luna intră în Leu, găsindu-te pe tine şi un partener care discută despre obiectivele financiare.

HOROSCOP 30 MARTIE - Vărsător

Marte în Rac se conectează cu planeta dumneavoastră conducătoare, Saturn în Peşti, ceea ce poate fi de bun augur pentru cariera dumneavoastră şi pentru construirea bogăţiei. Venus se întâlneşte cu cealaltă planetă guvernantă a ta, Uranus, în Taur, aducând poate ceva special şi neaşteptat în calea ta. O schimbare interesantă ar putea avea loc acasă. Luna intră în Leu, încurajând conexiunea pe măsură ce luminează sectorul relaţional al diagramei tale.

HOROSCOP 30 MARTIE - Peşti

Marte în Rac se conectează cu Saturn din zodia ta, Peşti, care te poate găsi pe tine şi un partener romantic discutând planuri de viitor sau te poate găsi angajându-te într-un proiect creativ. Veşti bune pot fi împărtăşite pe măsură ce Venus se întâlneşte cu Uranus în Taur. Luna intră în Leu, inspirând creativitate şi productivitate!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici