HOROSCOP 4 aprilie. Lipsuri şi piedici pentru zodii. Sunt nevoie să sisteze unele planuri

Săptămâna se dechide cu un careu tensionat între Luna din Taur şi Saturn din Vărsător, semn că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) se confruntă azi cu nişte lipsuri şi piedici.

11126 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 aprilie. Lipsuri şi piedici pentru zodii. Sunt nevoie să sisteze unele planuri

HOROSCOP 4 aprilie. Lipsuri şi piedici pentru zodii. Sunt nevoie să sisteze unele planuri

HOROSCOP 4 aprilie - Berbec

În prima zi a acestei săptămâni, s-ar putea să apară probleme financiare care te împiedică să investeşti în planuri de viitor sau proiecte de grup în care eşti implicat(ă). În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre situaţii în care te-ai aşteptat la un ajutor financiar care ţi-a fost promis, dar care întârzie să vină. De asemenea, s-ar putea ca unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului să se confrunte cu circumstanţe în care nu recuperează în timp util investiţii făcute în proiecte pe termen lung. În orice caz, există probleme financiare care se leagă într-un anume fel de proiecte sau binefăcători.

HOROSCOP 4 aprilie - Taur

S-ar putea să te loveşti astăzi de o anumită reticenţă din partea superiorilor la ideile tale. Sau poate că este ceva din comportamentul tău care îi face să se poarte diferit cu tine, într-un mod pe care nu ţi l-ai dori pentru evoluţia ta pe termen lung la actualul loc de muncă sau în domeniul tău de activitate, în general. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre tensiuni în raport cu cineva din familie, cu o persoană de sex feminin care joacă rolul de figură de autoritate. Oricare ar fi situaţia, lasă orgoliul la o parte.

HOROSCOP 4 aprilie - Gemeni

Nu eşti într-o stare de spirit prea bună azi, iar din acest motiv, s-ar putea să te deranjeze lucruri pe care, de altfel, le treci cu vederea sau chiar nu le observi deloc. Din acest motiv, este foarte important să ai grijă cu cine îţi petreci timpul astăzi. Unele persoane s-ar putea să îţi exacerbeze această stare, fie conştient, fie fără să îşi dea seama, prin simpla energie pe care o emană. Aşadar, poate că ar fi mai bine dacă te-ai ocupa astăzi de activităţi care îţi permit să îţi aduni gândurile şi să îţi echilibrezi puţin starea de spirit.

HOROSCOP 4 aprilie - Rac

În cazul tău, s-ar putea să apară azi discuţii în contradictoriu în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi cu privire la unele planuri comune de viitor. Neînţelegerile se stârnesc atunci când se ajunge la bani, când dezbateţi oportunitatea unei investiţii sau, dimpotrivă, renunţarea distribuirii de capital comun într-o direcţie care nu a dat roadele la care v-aţi aşteptat până acum. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să ajungeţi împreună la o hotărâre şi să nu lăsaţi dezechilibrele în raportul de forţe să îşi spună cuvântul. Altfel, tensiunile vor continua şi în zilele următoare.

HOROSCOP 4 aprilie - Leu

Din câte se pare, doar tu sau partenerul de viaţă şi/ sau colaboratorii aveţi ultimul cuvânt în ceea ce priveşte chestiunile de interes comun. În loc să existe dialog, este mai degrabă o competiţie prin care se urmăreşte ca unul dintre voi să se impună în faţa celuilalt. Aşadar, se poate ajunge la certuri destul de serioase astăzi, dar şi la o persistare a unor probleme care ar necesita să faceţi front comun împotriva lor. Încearcă să analizezi puţin situaţia şi dacă vezi că această tendinţă vine de la tine, preschimb-o într-o iniţiativă către dialog de pe picior de egalitate.

HOROSCOP 4 aprilie - Fecioară

În plan profesional, începutul de săptămână este unul destul de dificil pentru tine. Se prea poate să se fi adunat treburi restante la serviciu, ceea ce îţi perturbă programul pe care, de regulă, îl ai în zilele de luni. În alte cazuri, poate fi vorba de urgenţe care fie aglomerează orele de serviciu, fie te pun în faţa unor dileme pe care nu prea ştii cum să le rezolvi în primă fază. Indiferent de scenariul în care te regăseşti, încearcă să nu intri în panică. Ai nevoie de o minte clară pentru a putea răspunde aşa cum trebuie acestor provocări.

HOROSCOP 4 aprilie - Balanţă

Se arată la orizont o zi marcată de mult tumult sufletesc pentru nativii(ele) acestui semn. Îţi doresc anumite lucruri pe care nu le pot avea sau despre care ştiu că nu le fac bine pe termen lung, cu toate că le-ar aduce unele satisfacţii în prezent sau în primă fază. În anumite situaţii, poate fi vorba de tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copii, de dorinţe contradictorii care vin dinspre tine către ei sau invers. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie purtat un dialog sincer cu tine însuţi(ăţi) sau cu cei din jurul tău.

HOROSCOP 4 aprilie - Scorpion

Ar putea apărea azi unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă, cel mai probabil pe seama unor chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ. Lucrurile riscă să se complice şi mai tare dacă intră în discuţie ceilalţi membri ai familiei, care pot avea tendinţa de a se coaliza în jurul tău sau al persoanei dragi. Aşadar, problemele riscă să se agraveze şi mai tare, să sape şi mai mult la fundaţia relaţiei voastre. Încearcă să vezi ce există în comun între viziunea pe care o ai tu asupra situaţiei de faţă şi ceea ce crede partenerul. Sigur există asemănări.

HOROSCOP 4 aprilie - Săgetător

S-ar putea să comunici greu astăzi cu unii colegi de la serviciu. O chestiune de ordin profesional s-ar putea să scoată la iveală diferenţe mari de personalitate şi/ sau de viziune între voi, incompatibilităţi pe care, de regulă, reuşeşti să le treci cu vederea destul de uşor. Atmosfera s-ar putea să se tensioneze pe fondul aspectelor astrale de astăzi, ceea ce riscă să conducă la un mediu ostil de muncă sau chiar la reproşuri. Caută să laşi orgoliul la o parte şi să vezi unde anume ai putea face un compromis, cel puţin de dragul proiectelor avute împreună cu ei.

HOROSCOP 4 aprilie - Capricorn

Trebuie să ai grijă astăzi la cheltuieli, pentru că există riscul să mergi prea departe cu unele dintre ele. În plus, este abia luni, iar dacă întreci limita încă de azi, există riscul să fii nevoit(ă) să aduci schimbă de proporţii listei tale de cumpărături din zilele care urmează. Aşadar, gândeşte-te de două ori înainte să te dedai unor achiziţii care nu reprezintă o prioritate pentru tine. Există posibilitatea să îţi dai seama că te-au costat mai scump decât te-ai aşteptat, că nu îţi mai permiţi să achiţi alte lucruri de care aveai cu adevărat nevoie în situaţia de faţă.

HOROSCOP 4 aprilie - Vărsător

S-ar putea să apară azi unele tensiuni între tine şi o persoană din familie. Diferenţele de personalitate şi/ sau de viziune sunt mai mari decât de obicei sau, pe fondul aspectelor de astăzi, nu mai pot fi trecute cu vederea, fapt care îţi vine destul de uşor de obicei. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, de probleme în raport cu o rudă de sex masculin, de chestiuni care nu ţin doar de tine. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să fii pregătit(ă) să laşi puţin de la tine, să faci anumite concesii pentru armonie.

HOROSCOP 4 aprilie - Peşti

Ai mare grijă astăzi la informaţiile cu care intri în contact. Multe din ele s-ar putea să fie false sau contradictorii, deliberat sau fără voie, ceea ce te-ar putea pune în situaţia de a spune sau de a face lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Aşadar, asigură-te că treci totul prin filtrul raţiunii, că ceri sfatul unei persoane avizate sau pe cel al unui prieten înainte să mergi mai departe cu o acţiune pe care nu eşti neapărat sigur(ă). Sfatul astrelor pentru tine este să fii prevăzător(oare), să nu iei decizii pripite.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici