HOROSCOP 5 octombrie. Aceste zodii pot respira uşurate. Li se ia astăzi o mare greutate de pe umeri

Înainte să intre în Balanţă, Luna din Fecioară realizează azi un trigon armonios cu Pluto retrograd din Capricorn. Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) trec azi peste o provocare care îi urmărea de multă vreme.

26748 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 octombrie. Aceste zodii pot respira uşurate. Li se ia astăzi o mare greutate de pe umeri

HOROSCOP 5 octombrie. Aceste zodii pot respira uşurate. Li se ia astăzi o mare greutate de pe umeri

HOROSCOP 5 octombrie - Berbec

Începi ziua cu un nivel de randament destul de ridicat, ceea ce îţi permit să faci, în prima parte a zilei, mai multe lucruri decât ţi-ai propus ieri sau de dimineaţă. În a doua jumătate a acestei zile, Luna trece în casa relaţiilor din horoscopul tău general, semn că trebuie să îţi muţi atenţia pe relaţia de cuplu, pe modul în care comunici cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Contextul astral de azi spune că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, dar pe de altă parte, există unele subiect de discuţie unde este nevoie să te deschizi la compromisuri.

HOROSCOP 5 octombrie - Taur

Se arată o dimineaţă perfectă pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează în domenii creative, care au nevoie de inspiraţie pentru a naviga cu succes provocările pe care le ridică munca pe care o depun. Aşadar, dacă protocoalele de muncă pe care utilizezi în mod normal nu funcţionează, încearcă să te gândeşti tu la o soluţie şi o vei găsi numaidecât. Luna progresează apoi, după-amiază, în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, indiciu cum că, spre finele zilei, apar şi sarcini care nu implică un atât de mare consum mental. Ştii exact ce să faci în cazul lor.

HOROSCOP 5 octombrie - Gemeni

Dacă te-ai confruntat relativ recent cu tensiuni în plan familial, situaţia va reveni astăzi la normal. Vor rămânea însă, pentru câteva zile în plus, nişte puncte sensibile pe care ai face bine să nu le activezi. În caz contrar, riscă să se deschidă din nou cutia pandorei. În a doua parte a acestei zile, Luna intră în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, prilej numai bun ca, după serviciu, să te gândeşti la un plan de petrecere a timpului liber alături de persoana iubită şi/ sau de cei mici. Dacă nu ai idei, lasă-te pe mâna lor.

HOROSCOP 5 octombrie - Rac

Comunicarea este atuul tău principal astăzi. Te adaptezi foarte bine la interlocutori, atât la cei din planul profesional, cât şi la aceia din viaţa ta personală. Ştii cum să îi abordezi astfel încât să obţii ce ţi-ai dorit, iar la finalul zilei, vei reuşi negreşit să obţii ceea ce ţi-ai propus. În a doua jumătate a zilei, spre după-amiază, Luna poposeşte în casa familiei din astrograma ta solară, energie care te va sprijini dacă vrei să petreci timp de calitate cu cei dragi din familie sau dacă vrei să te ocupi de unele sarcini domestice pe care le-ai tot amânat.

HOROSCOP 5 octombrie - Leu

Te întâlneşti astăzi cu o oportunitate de câştig destul de importantă, mai ales dacă ai făcut tot felul de plăţi în ultima vreme şi/ sau urmează o perioadă solicitantă pentru tine din punct de vedere financiar. De după-amiază încolo, Luna tranzitează casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să obţii tot ceea ce ţi-ai propus de pe urma discuţiilor cu apropiaţi şi colaboratorii deopotrivă. A doua parte a acestei zile este ideală pentru negocieri, interviuri de angajare, şedinţe sau orice alte activităţi care implică să iei cuvântul, să îţi faci cunoscute opiniile şi să convingi prin ele.

HOROSCOP 5 octombrie - Fecioară

Te afli astăzi printre nativii(ele) care se bucură de o stare de spirit extrem de bună, care le permite să facă şi să obţină tot ce îţi doresc. Sunt motivaţi(te) şi foarte aproape să înregistreze o mică victorie în plan personal, fie că este vorba de o realizare la serviciu ori de o provocare pe care o depăşesc cu bine în plan profesional. În cazul nativilor(elor) single, s-ar putea ca atenţia din partea admiratorilor(oarelor) să crească simţitor. După-amiază, Luna intră în casa banilor şi a bunurilor, semn că se anunţă rost de oportunităţi financiare, în plan profesional sau poate extraprofesional.

HOROSCOP 5 octombrie - Balanţă

În cazul în care nu lucrezi în prima parte a acestei zile, o idee bună ar fi aceea de a încerca să petreci timp cu cei dragi, mai ales dacă o persoană apropiată din familie a trecut recent printr-o perioadă mai grea. Dacă tu eşti cel(a) care a traversat câteva zile mai dificile, nu este nimic rău dacă te concentrezi pe procesarea acestor momente şi te sustragi din unele activităţi care nu se potrivesc cu starea ta de spirit. În a doua parte a acestei zile, Luna poposeşte în chiar semnul naşterii tale, semn că te simţi ceva mai bine.

HOROSCOP 5 octombrie - Scorpion

S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu persoane care te inspiră, care te încurajează să îţi urmezi visurile. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea ca aceştia(estea) să facă parte din anturajul lor de prieteni, iar în ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), este vorba despre persoane pe care le cunosc astăzi sau cu care au făcut de curând cunoştinţă. De după-amiază încolo, Luna tranzitează casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că cel mai bun plan pentru după o zi ca aceasta este acela de a nu-ţi propune o seară încărcată de tot felul de angajamente prea obositoare.

HOROSCOP 5 octombrie - Săgetător

Este posibil să te intersectezi astăzi cu unele oportunităţi financiare, iar şansele sunt mari să fie vorba despre un proiect la locul de muncă ori în domeniul tău principal de activitate. Dacă dai tot ceea ce ai mai mult, nu numai că te alegi cu un plus la salariu, dar şi vei şi atrage atenţie pozitivă asupra abilităţilor tale în plan profesional. În a doua parte a acestei zile, Luna intră în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, prilej să ieşi cu prietenii ori să te întâlneşti cu ei şi să le ceri feedback-ul referitor la proiectele tale.

HOROSCOP 5 octombrie - Capricorn

Ai o stare de spirit foarte bună astăzi, iar acest lucru te ajută să treci cu bine peste orice provocare cu care te întâlneşti pe plan profesional sau personală. Te ajută, în primul rând, mentalitatea pe care o ai, căci îţi permită să vezi partea plină a paharului, să te concentrezi pe ceea ce merge bine şi pe modul în care te poţi adapta la situaţiile neaşteptate. În a doua jumătate a zilei, Luna poposeşte în casa carierei, semn că s-ar putea să apară o oportunitatea de a fi mai vizibil(ă) în plan profesional sau în comunitatea de care aparţii.

HOROSCOP 5 octombrie - Vărsător

S-ar putea ca prima parte a zilei să te surprindă într-o dispoziţie meditativă, semn că procesezi încă unele evenimente mai mult sau mai puţin plăcute care au avut loc de curând. Cum Luna trece, după-amiază, în casa filozofiei de viaţă, este posibil ca şi a doua parte a zilei să te găsească în aceeaşi stare de spirit, dar cu câteva concluzii bine conturate în legătură cu ceea ce ţi s-a întâmplat recent. În plus, dacă vei pleca azi într-o călătorie, susţii un examen sau ai de rezolvat chestiuni birocratice, s-ar putea ca lucrurile să meargă mai bine decât te-ai aşteptat.

HOROSCOP 5 octombrie - Peşti

Dacă lucrezi într-un proiect cu prietenii sau colaboratori apropiaţi, ai nişte planuri comune pe termen lung cu partenerul ori ţi-ai propus astăzi să te concentrezi pe nişte obiective persoane, contextul astral te va ajuta să dobândeşti ceea ce ai sperat de pe urma eforturilor pe care le depui. În a doua parte a zilei, Luna va fi şi ea de partea ta, căci îşi va face simţită energia pe plan relaţional, unde te bucuri de echilibru în raportul de forţe cu ceilalţi şi conştientizezi că poţi face echipă cu cei de lângă tine, într-un mod care se va dovedi lucrativ.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici