HOROSCOP 6 februarie 2022. Problemele continuă pentru aceste zodii. Astrele riscă să le ruineze duminica

Luna din Berbec aderă şi azi la două careuri tensionate: unul cu Mercur şi altul cu Pluto, ambele din Capricorn. Şi azi sunt vizate zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn), care riscă să nu aibă parte de un final de săptămână tocmai plăcut.

4654 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 februarie 2022. Problemele continuă pentru aceste zodii. Astrele riscă să le ruineze duminica

HOROSCOP 6 fabruarie 2022 - Berbec 

Există şi astăzi riscul de a face faux pas-uri în plan social, de a spune sau a face lucruri care ţi-ar putea compromite imaginea. În cazul altor nativi(e), ar putea exista riscul unor discuţii în contradictoriu cu o persoană de sex feminin din familie, în raport cu care există deja diferenţe de mentalitate şi/ sau de personalitate. Trebuie să ai grijă cum le gestionezi, astfel încât să nu compromiţi o zi care putea fi plăcută.

HOROSCOP 6 februarie 2022 - Taur  

Nu eşti nici azi într-o dispoziţie prea grozavă. Ar putea fi de vină oboseala, ca ieri, sau poate că s-au mai strâns şi ieri motive pentru care nu eşti nici azi într-o stare de spirit prea bună. În orice caz, cert este că trebuie să faci şi astăzi eforturi pentru a-ţi recăpăta doza necesară de optimism pentru a-ţi duce toate lucrurile de pe agendă la îndeplinire. În caz contrar, rişti să pierzi timp liber preţios.

HOROSCOP 6 februarie 2022 - Gemeni

S-ar putea ca tensiunile să continue şi astăzi între tine şi un prieten apropiat. Sau poate că te confrunţi în continuare cu temeri în privinţa unui proiect şi/ sau a unui plan de viitor în care ţi-ai pus multe speranţe. Se menţine recomandarea de ieri, mai exact aceea de a vedea dacă poţi face ceva pentru a îndrepta lucrurile sau dacă acest lucru depinde, de fapt, de alte persoane sau de alte circumstanţe obiective ţie.

HOROSCOP 6 februarie 2022 - Rac 

Te confrunţi şi astăzi cu probleme de comunicare în raport cu partenerul de viaţă. Orgoliile tind şi astăzi să fie supradimensionate, ceea ce poate conduce la tensiuni între tine şi persoana iubită. Dacă nu vine vreo iniţiativă de împăcare din partea sa, poate c-ar ajuta dacă i-ai întinde tu ramura de măslin. În definitiv, nu trebuie decât să dai dovadă de toleranţă şi de deschidere faţă de punctele sale de vedere, oricât de diferite par.

HOROSCOP 6 februarie 2022 - Leu

Oboseala pe care ai simţit-o ieri continuă să constituie şi astăzi o problemă. În plus, s-ar putea să fi rămas în urmă cu unele treburi de ieri şi se pare că nu le mai poţi amâna şi astăzi. Indicat ar fi să amâni aranjamentele care pot fi mutate în altă zi, să te odihneşti puţin şi să te apuci de treabă apoi. În caz contrar, s-ar putea să rămâi cu sarcini suplimentare pe săptămâna viitoare.

HOROSCOP 6 februarie 2022 - Fecioară  

Tensiunile se fac şi azi simţite între tine şi partenerul şi/ sau copii. S-ar părea că n-aţi ajuns la un consens cu privire la chestiunile care v-au adus ieri în pragul unei disensiuni. Încearcă să vezi de unde a pornit problema şi dacă poţi face ceva pentru a remedia lucrurile. Dacă nu vine nicio inţiativă de la ceilalţi, ia tu taurul de coarne şi fă lumină în privinţa acelui subiect care v-a adus la conflict.

HOROSCOP 6 februarie 2022 - Balanţă 

S-ar părea că tu şi partenerul de viaţă continuaţi să aveţi parte de discuţii în contradictoriu pe seama unei chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ. În anumite situaţii, este posibil să se fi adăugat şi alte probleme la cele pe care le-aţi discutat ieri. În orice caz, cert este că nu aţi prea ajuns la un rezultat şi că trebuie să faceţi ceva în acest sens. Altfel, s-ar putea să începeţi săptămâna cu stângul.

HOROSCOP 6 februarie 2022 - Scorpion 

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să continue tensiunile de care ai avut pare ieri în raport cu colegii de muncă. În alte cazuri, ar putea fi vorba de oboseală, care afectează modul în care comunici cu cei din jurul tău. Există riscul să se ajungă uşor la discuţii în contradictoriu dacă laşi nivelul scăzut de energie să vorbească în locul tău. Poţi spune lucruri pe care ajungi să le regreţi mai târziu.

HOROSCOP 6 februarie 2022 - Săgetător 

Trebuie să ai mare grijă astăzi la cheltuieli. S-ar putea să te înhami la unele achiziţii pe care nu le poate susţine cu succes bugetul de care dispui momentan, mai ales dacă ai cedat unor tentaţii similare ieri. Aşadar, încearcă să îţi notezi ceea ce ai vrut să cumperi şi să faci cercetări. S-ar putea să găseşti aceleaşi articole sau unele asemănătoare la un preţ mai bun pe un site cu care nu erai familiar(ă).

HOROSCOP 6 februarie 2022 - Capricorn 

De tensiuni s-ar putea să ai parte şi azi în raport cu cei dragi din familie. De vină ar putea fi tot prăpastia dintre generaţii sau poate că au intervenit şi alte chestiuni, cum ar fi o problemă de ordin casnic, domestic sau locativ, ori ceva din comportamentul tău care-i deranjează. Încearcă să iniţiezi un dialog calm şi s-ar putea să te surpindă faptul că sunt deschişi să vorbească despre ceea ce cred şi simt.

HOROSCOP 6 februarie 2022 - Vărsător

Eşti şi astăzi bombardat(ă) din toate părţile de tot felul de informaţii. Se recomandă, ca ieri, să nu iei decizii pe seama lor pentru că rişti să faci sau să spui lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai târziu. Lasă veştile să se aşeze, încearcă să le rumegi şi să le priveşti mâine dintr-o perspectivă nouă. S-ar putea să îţi dai seama că ai fi omis să iei în vedere aspecte importante.

HOROSCOP 6 februarie 2022 - Peşti 

Nici astăzi nu este recomandat să amesteci prietenia cu banii. Există riscul să se ajungă la acele discuţii în contradictoriu pe care poate ai reuşit să le eviţi ieri. În alte cazuri, răul a fost deja făcut, iar acum trebuie să te gândeşti serios dacă se mai pot repara lucrurile. Nu este imposibil, bineînţeles, dar în acelaşi timp, trebuie să trasezi nişte limite când vine vorba de bani în raport cu persoanele la care ţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici