HOROSCOP 6 mai: Noroc de bani şi afirmare pentru aceste zodii. Oportunităţi în carieră

Venus din Taur îi lansează azi un trigon armonios lui Pluto retrograd din Capricorn, semn de oportunităţi financiare şi profesionale pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn).

24035 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 mai: Noroc de bani şi afirmare pentru aceste zodii. Oportunităţi în carieră

HOROSCOP 6 mai

HOROSCOP 6 mai - Berbec  

Te numeri printre nativii(ele) care dau dovadă astăzi de un randament foarte ridicat. Aceasta este însă o veste foarte bună pentru tine, mai ales pentru că ai parte de o zi aglomerată, cu tot felul de sarcini pe lângă cele pe care ţi le-ai programat pentru astăzi. În cazul altor persoane născute în acest semn, munca începe după orele de program, atunci când se ocupă de tot felul de activităţi extraprofesionale. Reuşeşti să jonglezi bine atât cu treburile de la serviciu, cât şi cu cele din afara lui. Iar pe plan financiar, te descurci din ce în ce mai bine.

HOROSCOP 6 mai - Taur  

Se întrevede o zi perfectă pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează în domenii creative sau care au afaceri pe cont propriu. Muza îi favorizează astăzi şi le vin tot felul de idei, fie pentru a soluţiona situaţii problematice, fie pentru a potenţa aspecte care şchiopătau până în prezent. Dacă nu ţi-ai făcut planuri după programul de la serviciu, o idee bună este aceea de a petrece mai mult timp cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Iar dacă nu ai încă pe cineva, dar îţi place o anumită persoană, ai putea încerca să faci un pas în dreptul ei.

HOROSCOP 6 mai - Gemeni  

Dacă ai trecut prin tensiuni în raport cu familia, atmosfera se mai calmează astăzi şi se risipeşte o bună parte din tensiunea care s-a acumulat în ultima perioadă. Rămân însă aspecte sensibile, nişte puncte nevralgice, pe care ar trebui să nu le abordezi momentan. Tot astăzi, ai parte de un context potrivit să discuţi oportunităţi de investiţie cu cei dragi. Poate că nu dispui de toată suma singur(ă), dar dacă ai răbdare să le explici ce vrei să faci, s-ar putea să te surprindă cât de deschişi sunt la propunerea ta. Încearcă aşadar să îi convingi de fezabilitatea planului tău.

HOROSCOP 6 mai - Rac  

Comunici astăzi eficient cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care desfăşori acum activităţi profesionale. Păreţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă în raport cu proiectele pe care le derulaţi, iar dacă apar incompatibilităţi de viziune, găsiţi imediat un teren comun de discuţie. Iată aşadar un climat propice să supui dezbaterii teme pe care le-ai evitat de teama unor reacţii care v-ar fi afectat pe termen lung. În cazul altor nativi(e), această zi ar putea veni cu nişte oportunităţi de colaborare, care fie se oficializează, fie sunt în punctul de a fi negociate ca termene şi condiţii.

HOROSCOP 6 mai - Leu

S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. Şansele sunt însă mari să te întâlneşti cu ele în afara locului de muncă, într-un domeniu de activitate cu care cochetezi în timpul liber sau într-unul conex. S-ar putea să fie vorba despre un proiect suplimentar, care se întinde pe o perioadă mai lungă, ori de un comision, care-ţi aduce un câştig uşor, dar pe care nu te poţi baza şi în viitor. În orice caz, beneficiile se văd pe plan financiar, dar ţi se reduce timpul liber.

HOROSCOP 6 mai - Fecioară

Eşti într-o formă de zile mari astăzi şi toată lumea poate vedea acest lucru. Ba mai mult, dacă partenerul de viaţă şi/ sau copiii nu au o zi prea bună, s-ar putea să se molipsească de la tine cu veselie şi bună dispoziţie. În plan sentimental, lucrurile par să intre pe o curbă ascendentă, în sensul în care tu şi persoana iubită faceţi eforturi să vă cunoaşteţi mai bine, să exploraţi noi obiceiuri de cuplu. Iar dacă eşti single, dar pregătit(ă) să îţi faci din nou intrarea pe scena de dating, nu vei duce lipsă de atenţie din partea celorlalţi.

HOROSCOP 6 mai - Balanţă

Astrele nu sunt prea darnice cu informaţiile legate de modul în care-ţi merge astăzi la serviciu. Pe de altă parte, ne spun că te bucuri de o atmosferă liniştită acasă. Dacă ai avut parte de tensiuni în raport cu cei dragi, se mai risipeşte din tensiune şi poţi relua nişte discuţii întrerupte atunci când orgoliile s-au inflamat. Poate că nu te simţi încă în stare să le spui anumite lucruri, dar per ansamblu, sunteţi pe o curbă ascendentă şi lucrurile intră într-o stare de normalitate. Dar când vine vorba de anumite teme, aşteaptă mai bine o iniţiativă din partea lor.

HOROSCOP 6 mai - Scorpion

Pentru tine, se anunţă o zi perfectă în care să te ocupi de planurile tale de viitor, de proiectele de grup în care eşti implicat(ă). Ai idei care te animă şi persoane care te încurajează să le pui în practică. Nu duci lipsă nici de resurse, cu toate că nu sunt tocmai la nivelul pe care ţi l-ai fi dorit. Dacă mai ai colaboratori, acum este un moment bun să aduci în discuţie oportunitatea unor investiţii comune sau atragerea de sponsori. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre prietenii care se leagă acum.

HOROSCOP 6 mai - Săgetător  

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu nişte oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. S-ar putea, de exemplu, să primeşti şansa de a prelua un proiect de mare perspectivă, care s-ar putea să îţi aducă un plus consistent la salariu. Sau poate că dezvolţi ceva, după programul de la serviciu, cu unul dintre superiori. În orice caz, faci mari progrese în plan profesional, iar realizările de care ai avut parte în ultima perioadă te recomandă pentru un plus de vizibilitate, care se va traduce cât de curând prin nişte privilegii importante.

HOROSCOP 6 mai - Capricorn

Eşti într-o stare de spirit foarte bună astăzi. Ai încredere în viziunile tale şi în procesele pe care le-ai demarat în această perioadă. Pentru anumiţi(te) nativi(e) ai(le) semnului, astrele ar putea aduce azi nişte progrese importante cu privire la un litigiu sau unele planuri de călătorie care, din motive obiective, au fost tot amânate. Alţii(tele) ar putea obţine o certificare, care promite să le aducă nişte beneficii în plan profesional. În orice caz, se anunţă o zi a revelaţiilor, în care îţi dai seama că unele raţionamente mai vechi au fost corecte şi că eşti pe drumul cel mai bun.

HOROSCOP 6 mai - Vărsător  

Ai avut parte de nişte zile destul de dificile, dar ţi se oferă indicii că ai apucat-o pe calea corectă, că nu mai ai mult şi vezi lumina de la capătul tunelului. Poate că ai trecut prin probleme de familie sau te-ai confruntat cu greutăţi pe plan profesional sau financiar, dar astăzi ţi se ia o mare greutate de pe inimă şi eşti încredinţat(ă) că eforturile tale nu au fost în zadar. Pe de altă parte, ai nevoie de odihnă şi linişte, de care nu ai prea avut parte în ultima vreme. Relaxează-te şi lasă pe altă dată unele treburi.

HOROSCOP 6 mai - Peşti

Se conturează din ce în ce mai clar unele proiecte în care nu prea credeai, pe care le considerai nefezabile. Acest lucru se datorează însă şi unor persoane speciale, care s-au dovedit a fi oamenii potriviţi la locul potrivit pentru tine. Mai durează până când încep să se amortizeze costurile şi timpul pe care le-ai investit, dar primeşti garanţii că nu va mai trece multă vreme până când începi să te bucuri de roadele muncii tale. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, este posibil ca un prieten să-şi destăinuiască sentimentele faţă de ei(le), afecţiune care, se pare, era una reciprocă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici