HOROSCOP 6 OCTOMBRIE. Trei zodii urmează o curbă ascendentă. Vezi care din ele are parte şi de coborâşuri

De dimineaţă, Luna din Taur aderă la un trigon armonios cu Saturn din Capricorn, semn că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt încă pe val. La prânz, Luna intră în Gemeni şi face un careu tensionat la Venus din Fecioară, ceea ce înseamnă că Fecioarele şi celelalte semne Mutabile (Gemeni, Săgetător şi Peşti) nu evoluează bine în a doua parte a zilei.

8539 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 OCTOMBRIE. Trei zodii urmează o curbă ascendentă. Vezi care din ele are parte şi de coborâşuri

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE. Trei zodii urmează o curbă ascendentă. Vezi care din ele are parte şi de coborâşuri

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE Berbec 

În prima parte a zilei, se întrevede apariţia unor oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor. Sau poate că acestea s-au ivit ieri, dar abia acum s-au aranjat lucrurile încât să poţi profita de ele. Dacă lucrezi de noapte sau în a doua parte a zilei, ai grijă să nu apară conflicte la locul de muncă. S-ar putea să lase de dorit comunicarea cu aceştia, fie din motive subiective ce ţin de diferenţele de mentalitate şi/sau caracter, fie din cauza unor probleme care au legătură mai degrabă cu metodele alternative de interacţiunie pe care le foloseşti.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE Taur 

În prima jumătate a acestei zile, s-ar putea să nu fii în cea mai bună formă, dar nici nu ai motive să te plângi. S-ar putea chiar starea ta de spirit să nu difere prea mult de cea de ieri. Aşadar, ar trebui să ştii cum să o gestionezi, astfel încât să urmeze o curbă ascendentă sau să se stabilizeze. În a doua parte a zilei, ai grijă totuşi ce cheltuieli faci. Tentaţiile sunt mari şi s-ar putea să deviezi mult şi bine de la lista de cumpărături de bază dacă nu eşti prea atent(ă) cu bugetul de care dispui.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE Gemeni

În prima parte a zilei, se arată un context potrivit pentru întâlniri în care să discuţi proiecte - personale sau colective - de viitor, strategii de acţiune pe termen lung, colaborări deja existente ori unele în curs de implementare. Sau dacă timpul îţi permite, profită de această oportunitate pentru a te vedea cu prietenii. Prin intermediul lor, poţi cunoaşte alte persoane cu care ai idealuri sau viziuni în comun.  În a doua parte a zilei, s-ar putea totuşi să apară discuţii în contradictoriu cu familia. Pentru a le naviga cu succes, este important să-ţi păstrezi calmul şi să comunici deschis şi calm.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE Rac

În prima jumătate a acestei zile, te numeri astăzi printre nativii(ele) care se simt, per ansamblu, bine. Lucrurile merg aşa cum le-au plănuit şi universul are grijă de ceea ce voi v-aţi propus. S-ar putea totuşi ca lucrurile să o ia pe o curbă descendentă în a doua parte a zilei. Mai exact, există riscul să priveşti veşti proaste printr-un telefon, un e-mail sau un mesaj sau se învârt în jurul tău tot felul de zvonuri, care mai de care mai îndepărtate de realitate. Din acest motiv, este foarte important să te informezi din alte surse, care sunt de încredere.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE Leu

În prima parte a zilei de astăzi, s-ar putea să ai parte de foarte mult spor la serviciu. S-ar putea, mai exact, să se continue un trend început ieri, când ai dat dovadă de o la fel de mare implicare şi de o atitudine proactivă în ceea ce priveşte multe din activităţile care au loc la nivel profesional. În a doua parte a acestei zile, s-ar putea totuşi ca lucrurile să nu meargă la fel de bine pe alte planuri. Astrele nu favorizează solicitarea sau acordarea de împrumuturi, dar nici investiţiile, mai ales dacă nu ai calculat gradul de risc.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE Fecioară 

În prima jumătate a acestei zile, eşti într-o dispoziţie bună şi asta se vede din atitudinea ta în general şi din faptul că dai dovadă de o sclipire, de o gândire ieşită din tiparele monotoniei, în tot ceea ce întreprinzi astăzi. S-ar putea totuşi să nu reuşeşti să te organizezi la fel de bine în ceea ce priveşte sarcinile de lucru care te plictisesc sau care nu îţi fac deloc plăcere. Ba chiar s-ar putea ca, în a doua parte a zilei, să ai discuţii în contradictoriu cu superiorii pe această temă. Caută să te ţii de treabă în continuare.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE Balanţă

În prima parte a zilei, te bucuri de un context astral bun, care îţi susţine stabilitatea la nivel emoţional pe care ai reuşit să o stabileşti ieri. Te bucuri şi de dimineaţă de momente de calitate în familie, dar şi de discuţii fructuoase cu cei dragi, pe teme mai practice şi serioase. În a doua jumătate a acestei zile, s-ar putea însă ca lucrurile să se schimbe şi nu în bine. Este greu de spus ce anume se va întâmpla, dar cert este că dup-amiaza şi/ sau seara te surprind îngândurat(ă) sau cu corăbiile înecate de-a dreptul. Priveşte mereu înainte.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE Scorpion 

În prima jumătate a acestei zile, comunici bine cu cei din jurul tău, fie că vorbim de partenerul de viaţă, de persoanele de la serviciu sau cei din jurul tău în general. Ştii ce şi când să spui iar asta te ajută atât să atragi şansa de partea ta, cât şi navighezi mai uşor momentele stresante. În a doua parte a zilei, s-ar putea totuşi să te năpădească unele griji cu privire la evoluţia unor proiecte, parteneriate, relaţii de prietenie sau iubire. În loc să îţi faci griji fără să ştii exact dacă este cazul, încearcă să vorbeşti cu ceilalţi.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE Săgetător

În prima parte a zilei, s-ar putea să te întâlneşti cu nişte oportunităţi de rotunjire a resurselor şi/ sau de a-ţi spori banii pe care i-ai pus deoparte. Ar putea fi vorba de proiecte extra sau de activităţi aducătoare de bani pe care le desfăşori în afara serviciului, în acelaşi domeniu de activitate sau într-un altul. Aşadar, şansele de câştig nu îţi lipsesc. Trebuie să ai însă grijă ca, în a doua jumătate a acestei zile, să nu stârneşti valuri la nivel profesional. Ai mai multă grijă cum te porţi cu colegii de muncă şi mai ales cu clienţii tăi.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE Capricorn 

În prima jumătate a acestei zile, eşti într-o stare de spirit la fel de bună ca cea de ieri, iar interacţiunile tale cu persoana iubită şi/ sau copiii reflectă faptul că te simţi bine în pielea ta şi vrei ca timpul împreună să fie unul în care vă simţiţi cu toţii bine. Pe de altă parte, de dup-amiază începând, s-ar putea să apară probleme la serviciu care îţi schimbă dispoziţia. Sau poate nu sunt situaţii complicate în adevăratul sens al cuvântului, ci mai degrabă atribuţii de lucru care te plictisesc teribil şi îţi fac grea sarcini de a te concentra.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE Vărsător 

În prima parte a zilei, ai o dispoziţie relativ bună, dar mai ales te bucuri de sprijin şi înţelegere din partea familiei. Iar asta îţi creează un sentiment de confort, indiferent dacă eşti conştient(ă) sau nu că aceasta este sursa lui. În raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii, s-ar putea totuşi ca ziua să meargă pe o pantă descendentă. Astrele previzionează momente de tensiune spre seară între tine şi ei. Oricare ar fi motivele de la care vă luaţi, sigur au o legătură cu nivelul de încredere insuficient dintre voi. Încearcă să le vorbeşti pe un ton cald.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE Peşti

În prima jumătate a acestei zile, eşti în starea perfectă în care să îţi dai întâlniri - romantice, cu prietenii, cu potenţiali colaboratori sau persoane cu care derulezi deja activităţi profesionale. Idealurile şi viziunile voastre se întâlnesc astăzi într-un punct comun şi chiar perspectivele diferite pot ajunge, în acest context astral, să se armonizeze. În a doua parte a zilei, ai grijă însă la riscul crescut de certuri cu persoana iubită şi/ sau membrii familiei din cauza unor chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ. Şi în această circumstanţă este imperios necesar să dai dovadă de deschidere şi de transparenţă totală.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici