HOROSCOP 7 aprilie. Provocările se depăşesc azi uşor cu ajutor potrivit. Aceste zodii fac faţă oricărui obstacol

Înainte să ajungă în Rac, Luna din Gemeni face un trigon armonios cu Marte din Vărsător, iar odată ce trece cuspida, intră în acelaşi aspect, dar cu Venus din Peşti de data aceasta. Aşadar, zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) şi cele de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) sunt răsfăţate azi de astrele, care le ajută să depăşească provocări şi să consolideze relaţii importante.

12252 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 aprilie. Provocările se depăşesc azi uşor cu ajutor potrivit. Aceste zodii fac faţă oricărui obstacol

HOROSCOP 7 aprilie. Provocările se depăşesc azi uşor cu ajutor potrivit. Aceste zodii fac faţă oricărui obstacol

Berbec

Prima parte a zilei este ideală pentru nativii(ele) care lucrează la proiecte de grup sau planurile lor de viitor îi/le aduc în contact cu anumite persoane noi. Sunt pe aceeaşi lungime de undă şi reuşesc să facă progrese importante în ceea ce priveşte activităţile comune. Luna trece apoi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se recomandă să petreci mai mult timp cu cei dragi. Timpul alături de ei îţi prinde foarte bine, mai ales că toate celelalte activităţi de peste săptămână au fost extrem de solicitante şi ţi-au cam golit bateriile în ultimele câteva zile.

Taur

S-ar putea ca, în prima jumătate a zilei, să apară unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. În cele mai multe cazuri, s-ar putea să fie vorba despre un proiect suplimentar la serviciu sau de unele activităţi derulate în afara programului de lucru alături de cineva de la serviciu. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa comunicării din horoscopul tău solar, iar aspectele pe care le face semnalează o seară perfectă pentru a ieşi cu prietenii, mai ales în cazul în care nu v-aţi mai văzut de mult.

Gemeni

În prima parte a zilei, te bucuri de o dispoziţie bună, de o mentalitate de învingător(oare) care te încurajează să vezi mai degrabă soluţii decât probleme atunci când lucrurile par să nu meargă aşa cum ai plănuit. Luna trece apoi în casa banilor din astrograma ta generală, ceea ce poate semnala faptul că după-amiaza acestei zile vine la pachet cu oportunităţi de profit, cel mai probabil în cadrul companiei în care activezi şi/ sau în domeniul tău de activitate în general. În orice caz, este clar că vei acoperi cât de curând unele goluri destul de mari din bugetul tău.

Rac

Eşti mai sensibil(ă) astăzi decât de obicei la mesajele pe care ţi le trimite vocea ta interioară, ceea ce te poate ajuta să dai astăzi dovadă de o intuiţie care te păzeşte de probleme sau care te scapă din încurcături. Pe de altă parte, s-ar putea să te deranjeze lucruri pe care altă dată nu le observi sau pe care le poţi ignora de obicei. În a doua parte a zilei, Luna intră în semnul naşterii tale, iar împreună cu alte planete, formează aspecte care-ţi conferă un plus de energie şi încredere în propria persoană. Simţi că ai alt tonus.

Leu

Eşti pe aceeaşi lungime de undă astăzi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi, lucru vizibil mai ales în cazul în care vă ocupaţi de proiecte comune, care scot la iveală faptul că veţi idei similare în legătură cu obiectivele şi că sunteţi de acord cu aceleaşi strategii de a ajunge la ele. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa subconştientului din horoscopul tău general, prilej numai bun să te concntrezi pe tine însuţi(ăţi) şi pe nevoile tale. De obicei, cauţi să fie bine pentru cei din jur şi uiţi de dorinţele tale.

Fecioară

Dai dovadă de un randament destul de ridicat în această dimineaţă, astfel că vei face progrese importante în privinţa acelor sarcini mai complexe de care te ocupi pe parcursul acestei zilei. În a doua parte a acestei zile, Luna ajunge în casa planurilor de viitor şi a proiectelor din horoscopul tău solar, motiv pentru care ar trebui să te concentrezi pe acele activităţi care te inspiră, care se întind pe o perioadă mai lungă. Ai parte de ajutor din partea unor persoane care îţi împărtăşesc idealurile şi/ sau viziunile, de la care ai multe lucruri noi şi interesante de învăţat.

Balanţă

Te bucuri, în prima parte a zilei, de multă creativitate, ceea ce înseamnă că este indicat să te ocupi atunci de activităţile care presupun să găseşti soluţii originale pentru situaţiile cu care te confrunţi. În felul acesta, te vei putea ocupa de cele mai complicate în a doua jumătate a zilei, atunci când se formează aspectele necesare pentru a face activităţi care necesită energie şi concentrare, care implică să urmezi unele protocoale foarte clare, de la care nu poţi să te abaţi prea mult. În felul acesta, până la finalul zilei, vei fi realizat mult mai multe decât te aşteptat.

Scorpion

În cazul în care ai avut parte de tensiuni în raport cu familia în ultima vreme, lucrurile s-ar putea să reintre în normalitate între voi începând cu dimineaţa acestei zile. Pe de altă parte, se recomandă să eviţi unele discuţii care au produs neînţelegeri de curând. Se prea poate să nu fi ajuns încă în poziţia în care să le puteţi discuta calm. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa filozofiei de viaţă, ceea ce te ajută să vezi cu alţi ochi unele situaţii de viaţă, dar şi de muncă pentru care nu ai găsit o rezolvare.

Săgetător

Comunici astăzi bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi, fapt care se vede mai ales prin faptul că daţi dovadă de randament crescut în ceea ce priveşte proiectele comune. În cazul în care au rămas persoane în familie cu care experimentezi încă tensiuni, lucrurie vor intra pe un făgaş mai bun începând cu a doua parte a zilei. Atunci, Luna poposeşte în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce vă permite să ajungeţi la un compromis cu privire la fondurile comune, dar şi să echilibraţi raportul de forţe dacă s-a dezechilibrat.

Capricorn

S-ar putea să apară azi unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. În cele mai multe cazuri, s-ar putea să fie vorba de activităţi extraprofesionale într-un domeniu care nu are prea multe în comun cu cel în care lucrează nativii(ele) acestui semn. În a doua parte a zilei, Luna progresează în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce promite că reuşeşti să comunici mai bine cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Reperezi bine zonele în care puntele voastre de vedere se întâlnesc şi mizezi pe ele.

Vărsător

Ai o stare foarte bună de spirit astăzi, iar acest lucru se traduce printr-un nivel crescut de creativitate, asta în cazul în care lucrezi într-un domeniu în care se cere acest lucru. În alte cazuri, s-ar putea ca această dispoziţie bună să se datoreze momentelor frumoase petrecute alături de cei dragi. În a doua jumătate a zilei, Luna intră în casa muncii din astrograma ta generală, iar prin aspectele pe care le face cu alte planete, s-ar putea să aducă în calea ta unele şanse importante de câştig. Încearcă să profiţi de cele care nu aduc cu ele şi riscuri.

Peşti

S-ar putea să începi ziua ceva mai greu, mai ales pentru că îţi vine greu să lucrezi într-o colectivitate astăzi sau să faci faţă unor presiuni mai mari decât de obicei. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, prilej numai bun să te concentrezi pe viaţa de cuplu şi pe relaţia cu cei mici, dar şi pe alte lucruri care îţi aduc satisfacţii interioare imediate. Simţi nevoia de a o lua mai uşor în această perioadă, iar dacă organismul îţi spune acest lucru, înseamnă că trebuie să îl asculţi.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici