HOROSCOP 7 februarie. Risc de despărţiri pentru aceste zodii. Cineva se dovedeşte o dezamăgire pentru ele

16329 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 februarie. Risc de despărţiri pentru aceste zodii. Cineva se dovedeşte o dezamăgire pentru ele

Venus din Vărsător face un careu tensionat cu Uranus din Taur, ceea ce denotă faptul că relaţiile rezervă zodiilor Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) suprize neplăcute.

HOROSCOP 7 februarie - Berbec

Planurile cu prietenii de astăzi s-ar putea să te coste mai mult decât ar fi înţelept să cheltuieşti. E drept că, dacă şi-ai luat deja un angajament faţă de ei, ar putea să îţi fie greu să îl amâni, dar u rezolvi nimic dacă-ţi pui în pericol bugetul pentru activităţi extravagante de final de săptămână. Cu sigurană vor înţelege cum stau lucrurile şi că te vei alătura lor cu proxima ocazie, atunci când ţi-este comod.

HOROSCOP 7 februarie - Taur

Dacă lucrezi astăzi, s-ar putea ca relaţia cu superiorii să nu fie tocmai una armonioasă, care-ţi permite să vorbeşti liber despre ceea ce simţi. Din acest motiv, s-ar putea să pari destul de introvertit(ă) astăzi, poate chiar şi pe alte planuri ale vieţii tale. Atenţia nu este ceva care îţi face bine astăzi, motiv pentru care o eviţi cât de bine poţi. Trebuie să vezi dacă asta are legătură cu ceva trecător sau mai serios.

HOROSCOP 7 februarie - Gemeni

În cazul în care programul tău de muncă se prelungeşte pe astăzi, există posibilitatea ca nivelul tău de randament să fie destul de redus. Te resimţi după această săptămână destul de tare, iar efectele se văd indiferent dacă ai plănuit să desfăşori astăzi activităţi care implică efort fizic sau de ordin intelectual. Din acest motiv, poate ar fi indicat să nu ai aşteptări prea mari în legătură cu rezultatele pe care le vei obţine acum.

HOROSCOP 7 februarie - Rac

Se anunţă pentru azi o atmosferă tensionată între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Pe faţă, pare să nu vă nemulţumească ceva în special, dar în subsidiar, clocotesc nişte lucruri nediscutate între voi, care nu îţi dau pace. Încearcă să te deschizi în privinţa lor, pentru a evita situaţiile în care se ajunge prea departe, la replici tăioase în contradictoriu cărora nu le poţi pune punct. Transparenţa este indubitabil cea mai bună strategie.

HOROSCOP 7 februarie - Leu

În raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cineva din familie, îţi va fi greu astăzi să abordezi chestiuni de ordin domestic, casnic sau locativ. Aveţi păreri diferite despre ceea ce trebuie să faceţi şi nu păreţi aproape de a ajunge la o viziune similară. Acest lucru poate face interacţiunile voastre destul de stânjenitoare astăzi sau chiar tensionate de-a dreptul. Lasă orgoliul deoparte şi propune-le o cale de mijloc, un compromis al perspectivelor voastre.

HOROSCOP 7 februarie - Fecioară

Dacă ţi-ai propus astăzi să duci la bun sfârşit nişte treburi rămase restante, s-ar putea să îţi dai seama că nu prea ai pe cine conta acasă ori la locul de muncă. În primul rând, asta se datorează faptului că îţi este greu să comunici cu cei din jur pe anumite teme, că aveţi idei diferite despre ceea ce trebuie făcut în anumite situaţii. Dacă nu este vorba de ceva urgent, lasă pe săptămâna viitoare.

HOROSCOP 7 februarie - Balanţă

Ar trebui să te ţii departe azi de cheltuieli, în special dacă ai cam exagerat ieri din acest punct de vedere sau ai început sfârşitul de săptămână fără un buget prea consistent. E drept că nu-ţi va fi uşor să rezişti anumitor tentaţii, dar dacă vei încerca să înţelegi de ce au apărut, le vei controla mai uşor. De regulă, vorbesc despre nişte nevoi pe care nu le-ai conştientizat sau pe care nu le-ai verbalizat.

HOROSCOP 7 februarie - Scorpion

S-ar putea să nu ai parte azi de momentele cele mai liniştite în raport cu unii membri ai familiei tale. S-ar putea să îţi fie greu să le înţelegi unele viziuni, iar ei experimentează lucruri asemănătoare în raport cu tine. În contexte ca acestea, orgoliile pot face mai mult rău decât bine, în sensul în care nu-ţi permit să vezi că există baze pe care puteţi să construiţi strategii şi perspective comune asupra anumitor situaţii.

HOROSCOP 7 februarie - Săgetător

Te sensibilizează astăzi lucruri pe care, de regulă, nu le bagi în seamă şi nici nu te deranjează prea tare. Astăzi însă îţi este greu să le treci cu vederea şi pe deasupra, s-ar putea să te influenţeze prea mult în anumite situaţii. Poate din această cauză ar fi o idee bună să te informezi din mai multe surse înainte să iei decizii pe baza unor informaţii trunchiate sau pe care nu le-ai verificat deloc.

HOROSCOP 7 februarie - Capricorn

Nici tu nu te afli printre nativii(ele) care au parte azi de o zi prea grozavă. Încearcă totuşi să vezi partea bună a lucrurilor, să te concentrezi pe ceea ce ai reuşit să realizezi săptămâna aceasta şi să te cinsteşti pentru obiectivele pe care le-ai atins. Iar dacă se întâmplă ceva mai serios care te îngrijorează, s-ar putea ca o discuţie cu un apropiat să te ajute să îţi pui ordine în minte şi-n suflet.

HOROSCOP 7 februarie - Vărsător

Unele planuri pe care ţi le-ai făcut pe astăzi s-ar putea să nu se contureze aşa cum te-ai aşteptat. Asta nu înseamnă însă că vor eşua, ci că nu vor evolua în modul în care le-ai conceput. Dacă te deschizi surprizelor, s-ar putea să constaţi faptul că unele situaţii au evoluat chiar mai bine, că nu este chiar atât de rău să părăseşti din când în când zona de confort şi să experimentezi lucruri noi.

HOROSCOP 7 februarie - Peşti

Nu eşti în cea mai bună dispoziţie astăzi, iar acest lucru ţi-ar putea afecta destul de mult planurile pentru această zi. Ţine minte însă că sănătatea mentală este mai importantă decât orice, iar dacă nu te simţi în stare să te ţii de anumite angajamente, poate ar fi bine să le amâni pe altă dată. Dar în acelaşi timp, s-ar putea să îţi facă bine să ieşi din carapace, să socializezi puţin cu prietenii tăi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici