HOROSCOP 7 mai: Riscuri mari şi decizii luate în pripă. Zodiile vizate de astre

În prima parte a zilei, simţim efectul conjuncţiei formate de Lună cu Neptun în Peşti, care le imprimă zodiilor de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) o dispoziţie visătoare, dar predispusă la deziluzii. Dup-amiază, Luna trece însă în Berbec, care le oferă un plus de energie semnelor de Foc (Berbec, Leu, Săgetător).

9167 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 mai: Riscuri mari şi decizii luate în pripă. Zodiile vizate de astre

HOROSCOP 7 mai 2021

HOROSCOP 7 mai - Berbec  

Începi ziua la o viteză mai redusă: te aduni greu şi nu pari să stai prea bine cu energia şi moralul. Aşadar, poate este o idee bună să nu îţi programezi cele mai solicitante treburi ale zilei în prima ei parte, când te pui greu pe picioare, atât la propriu, cât şi la figurat. În a doua parte a zilei, însă, Luna trece în semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă un binemeritat impuls de energie, care te ajută să termini tot ceea ce ai de rezolvat astăzi pe ultima sută de metri. Ai grijă totuşi să nu te extenuezi.

HOROSCOP 7 mai - Taur  

Te preocupă, în prima parte a zilei, planurile tale pe termen lung şi o bună parte din eforturile tale se îndreaptă în direcţia lor. S-ar putea să primeşti nişte sfaturi importante din partea unor persoane care sunt implicate în aceleaşi proiecte sau au iniţiative similare cu bătaie lungă. În a doua jumătate a zilei, ai însă nevoie de o pauză, în sensul în care nivelul tău de nervozitate s-ar putea ridica peste cotele obişnuite dacă nu încerci să scapi de energia negativă şi de stresul pe care le-ai adunat peste zi. Aşadar, încearcă să nu-ţi umpli până la refuz programul.

HOROSCOP 7 mai - Gemeni

Eşti activ(ă) în plan profesional în prima jumătate a acestei zile, faci progrese în raport cu proiectele pe care le coordonezi, iar superiorii observă eforturile pe care le faci pentru ca viziunea voastră comună să devină realitate. În a doua parte a zilei, îţi găseşti însă timp pentru propriile preocupări, pentru iniţiativele pe care le ai după programul de la locul de muncă. Vrei să faci ceva cu totul inedit, dar trebuie să rămâi cu picioarele pe pământ, să nu-ţi setezi nişte standarde şi ţeluri pe care nu le poţi atinge în condiţiile actuale. Dar nu-ţi pierde entuziasmul din cauza asta.

HOROSCOP 7 mai - Rac  

Prima parte a acestei zile s-ar putea să îţi aducă o revelaţie cu privire la nişte situaţii cu care te confrunţi în prezent. S-ar putea să vină prin intermediul unei discuţii cu un apropiat care locuieşte la distanţă de tine sau cu o rudă ceva mai îndepărtată, dar de care eşti destul de apropiat(ă). În a doua jumătate a zilei, te concentrezi mai mult pe ceea ce ai de făcut la serviciu, mai ales dacă există şi nişte termene-limită pe care trebuie să le respecţi. Atitudinea ta proactivă este apreciată de către superiori, dar ai grijă cum o manifeşti.

HOROSCOP 7 mai - Leu  

În prima parte a zilei, este important să păstrezi un echilibru în cuplu, dar şi în colaborările de la serviciu, mai ales dacă tind să apară tensiuni atunci când trebuie să luaţi o decizie sau să faceţi o investiţie. În a doua parte a zilei, interesul tău se mută însă într-un alt sector, care are de-a face cu călătoriile, studiile sau un proces birocratic în raport de care încerci să faci mai multe progrese. S-ar putea să-ţi iasă ceea ce ai încercat să faci, dar în acelaşi timp, trebuie să dai dovadă de consecvenţă, ceea ce ţi-ar putea fi greu.

HOROSCOP 7 mai - Fecioară

Relaţionezi bine cu cei din jurul tău, cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Dar în acelaşi timp, s-ar putea ca asta să fie o iluzie, în sensul în care atunci când se ajunge la subiect de discuţie serioase, s-ar putea să se contureze tensiuni. Aşadar, sunt aspecte la care trebuie să lucraţi pentru a vă înţelege bine cu adevărat. Încearcă să te pregăteşti moral pentru posibilitatea să se nască un conflict, dar nu intra în acel joc şi nu arunca gaz pe foc. S-ar putea calma mai repede dacă nu se ajunge prea departe.

HOROSCOP 7 mai - Balanţă

Te mobilizezi ceva mai greu la serviciu în prima parte a zilei, dar ajungi la un echilibru relativ până dup-amiază. Îţi faci ordine în program şi îţi dai seama ce trebuie făcut urgent şi ce poate fi lăsat pe o altă zi, când agenda ta este mai lejeră. În a doua parte a zilei, atenţia îţi este îndreptată în viaţa de cuplu. Pluteşte un aer de tensiune între tine şi persoana iubită, dar dacă încerci să nu activezi niciun punct sensibil, lucrurile nu vor escalada. Încearcă aşadar să nu aduci în discuţi subiecte care ar putea accentua energia negativă existentă.

HOROSCOP 7 mai - Scorpion  

În prima parte a zilei, o bună parte din atenţia ta se concentrează pe relaţia cu persoana iubită şi pe copii. Dacă programul vă permite, este un moment bun pentru activităţi împreună, care vă pot ajuta să petreceţi momente de calitate împreună. În a doua jumătate a zilei, trebuie să te apleci mai mult asupra sectorului profesional. S-ar putea să apară urgenţe sau alte situaţii care necesită implicare fermă şi rapidă din partea ta. Încearcă să nu te pierzi cu firea şi vei vedea că, într-un fel sau altul, vei finaliza ziua cu bine şi lucrurile vor reintra în normalitate.

HOROSCOP 7 mai - Săgetător  

În familie, se anunţă astăzi, de dimineaţă, o atmosferă caldă, care te face să te simţi în siguranţă. Tolerezi mai uşor diferenţele de viziune între tine şi cei dragi şi observi acelaşi lucru şi în ceea ce îi priveşte. În a doua parte a zilei, încerci să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. În raport cu ei, dinamica este mai puţin previzibilă, în sensul în care programul vostru s-ar putea să se schimbe spontan, iar discuţiile ar putea lua o întorsătură la care nu te aşteptai. Dar vestea bună este că nu apare plictiseala.

HOROSCOP 7 mai - Capricorn

Primeşti astăzi nişte sfaturi foarte bune din partea unui apropiat cu privire la o situaţie mai dificilă prin care treci acum. Sau poate tu eşti cel(a) la care se apelează pentru o sugestie cu privire la rezolvarea unei probleme complicate. În orice caz, dialogurile purtate în prima parte a acestei zile se dovedesc a fi fost benefice, fie pentru tine, fie pentru cineva drag. În a doua parte a zilei, încerci să te concentrezi mai mult pe familie. S-ar putea să nu ai parte de aceleaşi dialoguri calme în raport cu apropiaţii, dar nu lăsa să se ajungă la certuri.

HOROSCOP 7 mai - Vărsător

În prima parte a zilei, trebuie să ai mare grijă cum îţi gestionezi bugetul. Sub aparenţa stabilităţii, s-ar putea să se ascundă riscul unor decizii financiare pe care nu le vei putea remedia prea uşor. Aşadar, fă-ţi atent calculele, reia-le şi încearcă să îţi formezi o viziune clară asupra bugetului de care dispui în această perioadă. În a doua parte a zilei, se pune accentul pe comunicare, în sensul în care s-ar putea să ai parte de nişte discuţii importante în sfera profesională sau pe plan personal. Este vorba, cel mai probabil, despre nişte probleme care necesită o rezolvare imediat.

HOROSCOP 7 mai - Peşti  

În prima jumătate a acestei zile, ai o dispoziţie bună şi un nivel optim de energie, deci caută să profiţi de ele cum poţi mai bine. O idee ar fi aceea să te ocupi atunci de sarcinile mai complicate, care implică să te mobilizezi repede şi să porţi unele discuţii importante. De dup-amiază încolo, astrele pun accentul pe bani. S-ar putea să trebuiască să faci nişte plăţi ori investiţii, la care fie nu te-ai aşteptat, fie pun mai multă presiune decât te-ai fi aşteptat pe buget. Aşadar, încearcă să vezi ce poţi face pentru a nu-ţi forţa prea mult limitele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici