HOROSCOP 7 mai. O zi cu suişuri şi coborâşuri, cu decizii greu de luat. Zodii au nevoie de tărie de caracter

Între două aspecte armonioase de trigon cu Neptun şi Jupiter din Peşti, Luna din Rac aderă la o opoziţie cu Pluto retrograd din Capricorn, înainte să intre în Leu. Pe zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti), le aşteaptă aşadar o zi cu suişuri şi coborâşuri, cu noroc, dar şi cu decizii greu de luat.

8594 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 mai. O zi cu suişuri şi coborâşuri, cu decizii greu de luat. Zodii au nevoie de tărie de caracter

HOROSCOP 7 mai. O zi cu suişuri şi coborâşuri, cu decizii greu de luat. Zodii au nevoie de tărie de caracter

HOROSCOP 7 MAI - Berbec

S-ar părea că ai planuri astăzi cu cei dragi, dar s-ar putea să apară unele urgenţe profesionale sau întâlniri de ultim moment cu unele persoane importante pentru tine în domeniul tău principal de activitate. Atâta timp cât nu uiţi de angajamentele luate faţă de familie, nu vor apărea reproşuri. După-amiază, Luna intră în casa iubirii şi a copiilor, prilej numai bun să petreci mai mult timp cu ei în a doua parte a acestei zile.

HOROSCOP 7 MAI - Taur

Comunici bine astăzi cu cei din jur şi se pare că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în legătură cu multe lucruri, dar există unele subiecte pe care ar fi bine să nu le abordezi, mai ales dacă privesc unele principii sau valori care nu sunt compatibile. Dacă nu ştiai despre existenţa lor de dinainte, încearcă să nu insişti prea mult asupra lor odată ce afli de ele. Timpul cu familia este şi el important.

HOROSCOP 7 MAI - Gemeni

În prima parte a zilei, există posibilitatea să apară unele oportunităţi financiare, fie de economisire, fie de a realiza profituri, dar în acelaşi timp, s-ar putea să crească şi unele cheltuieli, astfel că diferenţa la buzunar nu va fi chiar atât de mare pe cât te-ai aşteptat poate la început. De după-amiază începând, Luna începe să se mişte prin casa comunicării, prilej numai bun de întâlniri cu rudele şi prietenii, dar şi de discuţii interesante.

HOROSCOP 7 MAI - Rac

În prima jumătate a zilei, eşti într-o dispoziţie bună şi ai încredere destul de mare în raţionamentele tale, dar acest lucru pare că nu te ajute să eviţi unele tensiuni cu partenerul de viaţă. Ori poate că cel drag interpretează această atitudine a tra drept una condescendentă, prin care încerci să îţi impui punctul de vedere. De după-amiază încolo, Luna te atenţionează să ai mai multă grijă cum îţi gestionezi finanţele, să nu depăşeşti bugetul.

HOROSCOP 7 MAI - Leu

De dimineaţă începând, s-ar putea ca starea ta de spirit să fluctueze destul de mult, astfel că trebuie să ai grijă cum gestionezi situaţiile în care se spun vorbe sau se fac lucruri pe care ai tendinţa să le iei în nume personal în situaţii de faţă. În a doua parte a zilei, Luna progresează în chiar semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă un plus de energie, bună dispoziţie şi încredere în forţele proprii.

HOROSCOP 7 MAI - Fecioară 

În această dimineaţă, comunici bine cu partenerul de viaţă, dar îţi este greu să alegi între bine comun şi cel personal, între satisfacţia amândurora şi cea care ţi-ar fi rezervată doar ţie. După-amiază, Luna intră în casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că poate ar trebui să acorzi un moment de reflecţie dilemelor de acest gen. În caz contrar, rişti să ajungi în situaţii tensionate cu partenerul, să nu mai rezonaţi pe aceeaşi frecvenţă.

HOROSCOP 7 MAI - Balanţă

În prima parte a zilei, dai dovadă de un randament bun, dar dacă nu este o zi lucrătoare pentru tine, ai grijă la faptul că s-ar putea să apară reproşuri din partea celor dragi dacă neglijezi angajamentele faţă de ei. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, prilej bun să ieşi cu prietenii sau să discuţi cu cei dragi despre proiectele tale sau cele comune.

HOROSCOP 7 MAI - Scorpion

De dimineaţă, eşti într-o stare bună de spirit şi ai un efect bun asupra dispoziţiei celor cu care intri în contact, dar dacă se ajunge la discuţii legate de valorile şi principiile după care te ghidezi, există posibilitatea să îţi scoţi colţii la vedere. După-amiază, Luna poposeşte în casa carierei şi a statului social, ocazie favorabilă întâlnirilor neoficiale cu superiorii sau cu alte persoane influente din domeniul tău de activitate. Eşti pe o traiectorie ascendentă.

HOROSCOP 7 MAI - Săgetător

În prima jumătate a zilei, pare că eşti în relaţii bune cu cei dragi din familie, dar trebuie să ai grijă cum gestionezi eventualele accese de posesivitate, de a micromanageria aspecte ale vieţii celorlalţi. Încearcă să accepţi faptul că unele lucruri nu depind de tine. După orele prânzului, Luna intră în casa filozofiei de viaţă, ceea ce te ajută să vezi anumite situaţii de viaţă, în raport cu apropiaţii şi nu numai, dintr-un alt unghi.

HOROSCOP 7 MAI - Capricorn

În prima parte a zilei, comunici bine cu partenerul de viaţă, dar acest lucru nu ar trebui luat ca un dat. Situaţia se poate schimba în rău, apoi iar în bine pe parcursul zilei, aşa că încearcă să înăbuşi din faşă tensiunile în cazul în care apar. După-amiază, Luna poposeşte într-o importantă casă relaţională, ceea ce ar putea complica puţin lucrurile, mai ales dacă nu ai reuşit să conservi armonia între tine şi persoana iubită.

HOROSCOP 7 MAI - Vărsător

De dimineaţă, s-ar putea să apară unele oportunităţi de a realiza profituri pe lângă salariu, dar în acelaşi timp, trebuie să ai mare grijă cât de multe sarcini îţi iei pe umeri. În caz contrar, există riscul de a merge prea departe, de a te suprasolicita. În a doua parte a zilei, când Luna intră în casa parteneriatelor, ar fi indicat să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă, să nu neglijezi activităţile împreună.

HOROSCOP 7 MAI - Peşti

În prima jumătate a zilei, eşti într-o stare de spirit bună, dar s-ar putea să îţi fie greu să te bucuri de momentul prezent dat fiind că acest lucru implică să laşi deoparte, cel puţin pentru moment, planurile tale de viitor. După-amiază, Luna poposeşte în casa muncii din horoscopul general, motiv pentru care s-ar putea să fie nevoie să lucrezi la ceva de acasă ori de la serviciu. Încearcă totuşi să găseşti timp pentru odihnă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici