HOROSCOP 8 ianuarie. Mercur intră în Vărsător, iar Venus în Capricorn. Aceste zodii se apropie de o mare reuşită

13152 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 ianuarie.  Mercur intră în Vărsător, iar Venus în Capricorn. Aceste zodii se apropie de o mare reuşită

Mercur trece astăzi în Vărsător, unde va sta până pe 30 ianuarie, când începe să retrogradeze, iar tot azi Venus ajunge în Capricorn, semn pe care îl va tranzita până pe 1 februarie. Zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) şi cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt mai comunicative şi reuşesc să dezvolte şi să înceapă relaţii care le vor aduce multe beneficii în viitor.

HOROSCOP 8 ianuarie Berbec

Mercur ajunge azi în casa planurilor de viitor, a proiectelor de grup şi a vieţii sociale, semn că o bună parte din coversaţiile tale se vor centra pe aceste aspecte în perioada care urmează. De asemenea, eşti mai prezent(ă) în anturajul tău de prieteni şi cunoşti persoane noi cu care legi repede relaţii de amiciţie. Tot azi, Venus poposeşte în casa carierei, indiciu cum că vei lega o relaţie mai strânsă cu superiorii. Iar dacă te afli într-o poziţie de conducere, te vei bucura de o mai mare popularitate în rândul persoanelor pe care le coordonezi la locul de muncă.

HOROSCOP 8 ianuarie Taur

Cu Mercur în casa carierei, vei comunica mai bine în perioada care urmează cu superiorii de la serviciu, dar şi cu alte persoane de vază din comunitatea în care locuieşti. Asta poate însemna, de asemenea, că te vei intersecta cu oportunităţi inedite graţie legăturilor mai strânse cu aceştia. Tot în decursul zilei de azi, Venus schimbă şi ea semnul, iar pe parcursul tranzitului ei, este de aşteptat ca nativii(ele) implicaţi(te) într-o relaţie la distanţă sau cu o persoană de altă naţionalitate/ religie să facă mai bine faţă depărtării şi/ sau micilor diferenţelor de caracter şi viziune care ar putea exista.

HOROSCOP 8 ianuarie Gemeni

Mercur poposeşte azi în casa studiilor, deplasărilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului, prilej cu care sunt favorizate examenele, călătoriile la distanţe apreciabile de casă, dar şi procesele birocratice pe care le-ai evitat o perioadă lungă de timp. În plus, s-ar putea să ai parte de unele discuţii care schimbă ceva important la sistemul tău de valori, principii şi credinţe. Tot astăzi, Venus intră şi ea în casa banilor şi a relaţiilor, ceea ce face ca tu şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă în ceea ce priveşte investiţiile/ economiile.

HOROSCOP 8 ianuarie Rac

Mercur ajunge astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, indiciu cum că vei discuta, în zilele care urmează, oportunităţi de investiţii şi modalităţi noi de gestionare a resurselor pe care le ai la comun cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri. Tot azi, Venus progresează şi ea într-o casă relaţională, ceea ce garantează faptul că aceste legături, din planul vieţii private şi cel al carierei, vor evolua aşa cum te-ai aşteptat, într-o direcţie care vă permite să vă dezvoltaţi atât la nivel individual, cât şi împreună. Este important să te concentrezi pe relaţiile cu ceilalţi.

HOROSCOP 8 ianuarie Leu

Mercur progresează azi în casa relaţiilor din horoscopul tău solar, ceea ce garantează că îţi va fi mai uşor să comunici cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Pe un fundal ca acesta, sunt favorizate discuţiile de orice fel, inclusiv cele care abordează teme pe marginea cărora ţi-a fost mai greu să deschizi un dialog. Tot pe parcursul acestei zile, Venus migrează şi ea în casa muncii şi a sănătăţii, fapt care denotă că vei avea parte de o atmosferă armonioasă la locul de muncă şi de o stare bună care îţi garantează productivitatea.

HOROSCOP 8 ianuarie Fecioară

Mercur ajunge astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, iar asta înseamnă că vei comunica mai bine cu colegii de la serviciu şi că ar trebui să profiţi de acest tranzit pentru a te informa cu privire la schimbări sustenabile în ceea ce priveşte stilul tău de viaţă şi alimentaţie. Pe plan sentimental, schimbările vin de la Venus, care intră în sectorul aferent şi care îţi atrage atenţia asupra relaţiei cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Iar dacă nu ai pe cineva, s-ar putea să îţi aducă în cale pe cineva cu totul interesant.

HOROSCOP 8 ianuarie Balanţă

Mercur trece azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce promite să te ajute să comunici mai bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. În plus, s-ar putea să îţi găseşti preocupări noi, să citeşti despre lucruri care vor deveni o pasiune pentru tine în săptămânile care urmează. Tot astăzi, Venus poposeşte şi ea în casa familiei, ceea ce garantează o atmosferă armonioasă şi în raport cu rudele, în ciuda eventualelor diferenţe de viziune între tine şi ei. După o perioadă destul de agitată din acest punct de vedere, urmează liniştea binemeritată.

HOROSCOP 8 ianuarie Scorpion

Mercur face astăzi trecerea în casa familiei din astrograma ta solară, semn că nu vei avea probleme în a purta dialoguri deschise, transparente în raport cu rudele tale apropiate. Asta se datorează şi intrării lui Venus în sectorul comunicării, care te ajută să îţi adaptezi discursul în funcţie de interlocutor, să te faci plăcut(ă) şi să dai dovadă de şarm şi carismă. Aşadar, se anunţă o perioadă bună pentru tine să porţi negocieri şi discuţii care privesc parteneriate şi colaborări, dar şi relaţiile deja existente în viaţa personală şi cea profesională. Se vor clarifica multe lucruri care au rămas confuze.

HOROSCOP 8 ianuarie Săgetător

Cu Mercur în casa comunicării, eşti un abil interlocutor, care face faţă şi celor mai complicate şi solicitante subiecte de discuţie, atât pe plan personal, cât şi la nivel profesional. De asemenea, ataci cu uşurinţă teme pe care nu le-ai fi abordat în alte circumstanţe cu apropiaţii sau persoanele cu care desfăşori activităţi la locul de muncă. Tot pe parcursul acestei zile, Venus intră în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că, în săptămânile următoare, te întâlneşti cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai realizat anul trecut.

HOROSCOP 8 ianuarie Capricorn

Mercur poposeşte azi în casa banilor şi a bunurilor, semn că, în săptămânile care urmează, vei primi informaţii şi ponturi cu privire la oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau valorificare a economiilor prin intermediul unor investiţii. Nici nu-i de mirare aşadar dacă multe din conversaţiile tale vor avea ca subiect principal finanţele în această perioadă. Tot azi, Venus ajunge şi ea în semnul naşterii tale, ceea ce-ţi potenţează şarmul şi carisma. În cadrul negocierilor şi al discuţiilor, asta îţi va oferi un avantaj. Fără prea multe eforturi, te faci plăcut(ă) şi de cei care nu sunt uşor de mulţumit.

HOROSCOP 8 ianuarie Vărsător

Mercur ajunge astăzi în semnul naşterii tale, ceea ce îţi potenţează abilităţile de comunicare. Indiferent de interlocutor şi de subiectele de discuţie abordate, ai replici la tine şi te pui fără dificultate într-o lumină pozitivă. Deşi pari bine agrenat(ă) în prezent, prezenţa lui Venus de azi din casa subconştientului te face să te gândeşti destul de mult la trecut în perioada care urmează. În anumite situaţii, în cazul anumitor nativi(e), ea ar putea aduce în actualitate foşti parteneri cu care poate nu s-au încheiat lucrurile niciodată. Depinde de tine dacă reiei legătura sau dacă îi pui punct cu această ocazie.

HOROSCOP 8 ianuarie Peşti

Mercur îşi face azi intrarea în casa subconştientului din horoscopul tău general, fapt pentru care te surprinzi mai des decât de obicei gândindu-te la trecut în perioada care urmează. Asta se poate dovedi de un real folos pentru tine, mai ales dacă persistă situaţii sau persoane în viaţa ta care nu-ţi fac bine, de care nu ai reuşit să te desparţi până acum. Mercur te va ajuta să găseşti cea mai bună soluţie la această dilemă. Tot azi, intră şi Venus în casa vieţii sociale şi a planurilor de viitor, aducându-ţi în cale prieteni noi şi proiecte care te animă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici