HOROSCOP 8 octombrie. Ambiţie şi progres pentru patru zodii. Eforturile lor n-au fost în zadar

Soarele realizează azi cu Marte o conjuncţie, indiciu de multă ambiţie şi de progres pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn). Văd semne că lucrurile încep să evolueze mai alert.

21257 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 octombrie. Ambiţie şi progres pentru patru zodii. Eforturile lor n-au fost în zadar

HOROSCOP 8 octombrie - Berbec 

Conjuncţia Soarelui cu Marte de astăzi se materializează în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să se simţi că se accentuează spiritul de competiţie între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau în raport cu colegii de muncă. Acest lucru s-ar putea să aibă însă nişte beneficii pentru voi toţi, căci vă va ajuta să faceţi progrese importante în ceea ce priveşte proiectele comune. Pe de altă parte, există şi riscul de a duce această concurenţă prea departe, ceea ce poate avea unele deservicii destul de mari. Aşadar, este important să se menţină un echilibru.

HOROSCOP 8 octombrie - Taur 

Soarele realizează azi o conjuncţie cu Marte în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, semn că te aşteaptă o zi de vine în care dai dovadă de energie şi randament la un nivel mult mari ridicat decât în mod normal. Profită de această oportunitate pentru a te achita în timp util de sarcinile care-ţi revin astăzi, dar şi pentru a te ocupa de cele care au rămas restante din zilele anterioare. Dispui de timpul şi de răbdarea necesară pentru a le face pe toate, fără ca planurile tale de weekend să fie afectate de o eventuală surmenare.

HOROSCOP 8 octombrie - Gemeni 

Soarele face astăzi o conjuncţie cu Marte în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, prilej numai bun fie să petreci mai mult timp doar cu partenerul de viaţă, fie să organizezi, după-amiază, nişte activităţi împreună cu cei mici. În primul scenariu, te vei bucura de momente de spontaneitate incendiară alături de persoana iubită, iar dacă alegi să petreci timpul cu copiii, s-ar putea să te surprindă şi pe tine cât de multe lucruri aveaţi în comun, dar nu ştiaţi până acum. Timpul petrecut cu cei dragi se anunţă a fi, aşadar, o sursă de multă bună dispoziţie.

HOROSCOP 8 octombrie - Rac  

Soarele realizează o conjuncţie astăzi cu Marte în casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce face ca atmosfera în familie să fie una care îţi rezervă tot felul de surprize. Aşadar, nu vei avea prea mult timp să te plictiseşti alături de cei dragi, căci vor apărea pe tot parcursul zilei gesturi sau vorbe care te scot din zona de confort şi îţi pun la contribuţie abilităţile de a le face faţă. În cazul în care desfăşori lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare, şansele sunt mari ca astăzi să se finalizeze o activitate care stagna de prea multă vreme.

HOROSCOP 8 octombrie - Leu  

Soarele va intra azi într-o conjuncţie cu Marte în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că felul în care te raportezi astăzi faţă de cei din jurul tău este unul asertiv, care trădează faptul că ştii ce îţi doreşti de la ceilalţi. Aşadar, dacă ai programate astăzi întâlniri de afaceri, şedinţe, negocieri sau interviuri de angajare, cu siguranţă vei face o impresie bună celor care te cunosc astăzi; laşi impresia unei persoane care este sigură pe ea, pe care ceilalţi se pot baza că duce la îndeplinire tot ceea ce promite că face până la finalul zilei.

HOROSCOP 8 octombrie - Fecioară 

Soarele ajunge astăzi într-o conjuncţie cu Marte în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, semn că te-ai putea întâlni astăzi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul a nişte investiţii. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba despre proiecte primite la serviciu, iar în altele de iniţiative extraprofesionale, de comisioane sau alte activităţi care aduc profituri dintr-un domeni cu care nativii(ele) acestui semn cochetează doar din când în când. În felul acesta, te vei bucura de un buget puţin mai consistent pentru zilele de weekend care urmează.

HOROSCOP 8 octombrie - Balanţă 

Soarele aderă azi la o conjuncţie cu Marte în semnul naşterii tale, semn că vinerea aceasta te surprinde cu nivelul de energie la cote foarte ridicate, dar şi cu foarte multă încredere în propria persoană. Acest lucru te va ajuta să faci faţă cu bine situaţiilor de stres la nivel social şi profesional, dar în acelaşi timp, există riscul ca unele persoane să creadă despre tine că eşti condescendent(ă) şi/ sau că încerci să pari altceva decât eşti. Aşadar, este important să îţi echilibrezi atitudinea, să nu se ajungă la situaţii care puteau fi evitate în raport cu persoane importante.

HOROSCOP 8 octombrie - Scorpion  

Soarele şi Marte îşi dau astăzi mâna în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că atenţia îţi este atrasă astăzi spre interior. Te preocupă starea ta emoţională mai mult decât de obicei, poate şi pentru că se întâmplă multe lucruri în acest sector de viaţă. Poate că ai trecut recent prin nişte evenimente care şi-au lăsat amprenta asupra ta, care presupun să mai procesezi nişte situaţii înainte de a da curs unor evenimente asemănătoare pe viitor. Aşadar, este o zi bună pentru reflecţie, în care să trasezi nişte linii directoare pentru evoluţia ta din perioada următoare.

HOROSCOP 8 octombrie - Săgetător 

Soarele şi Marte ajung astăzi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, iar acest lucru înseamnă că te simţi impulsionat(ă), de anturaj sau de obiectivele pe care le ai, să te concentrzi mai mult pe obiectivele tale pe termen lung, să investeşti mai mult timp şi energie în ele decât în ultima perioadă. În unele cazuri, acest aspect astral s-ar putea să semnaleze şi apariţia unor persoane care te ajută să îţi împlineşti visurile, să faci paşi decisivi către obiectivele pe care ţi le-ai impus. Eşti mai aproape decât crei de o victorie personală.

HOROSCOP 8 octombrie - Capricorn 

Soarele şi Marte se întâlnesc astăzi în casa carierei din astrograma ta generală, ceea ce ar putea înseamna că te întâlneşti astăzi cu oportunitatea de a ieşi în evidenţă pe plan profesional şi/ sau în comunitatea în care trăieşti. În unele cazuri, acest lucru s-ar putea să se întâmple prin intervenţia cuiva din conducerea companiei în care lucrezi sau poate că este vorba de o altă persoană cu multă influenţă în grupurile în care te învârţi. Cert este că trebuie să profiţi la maximum de această şansă şi vei vedea că vor apărea cât de curând tot felul de beneficii.

HOROSCOP 8 octombrie - Vărsător

Soarele şi Marte îşi dau astăzi mâna în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Pe toate aceste planuri, reuşeşti astăzi să treci peste unele piedici care s-au conturat în ultima perioadă; faci în sfârşit o deplasare pe care ai tot amânat-o, susţii un examen pe care nu l-ai luat în trecut, rezolvi unele probleme birocratice care apăsau greu pe umerii tăi în ultima perioadă. Profită de această oportunitate pentru a rezolva nişte probleme care trenau de multă vreme, dar şi pentru a atinge unele obiective pe care le-ai pus în aşteptare mai demult.

HOROSCOP 8 octombrie - Peşti 

Soarele şi Marte îşi dau astăzi întâlnire în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să apară astăzi unele oportunităţi în ceea ce priveşte colaborările în care eşti implicat(ă) în această perioadă. Poate că apar modalităţi de a le duce mai departe ori de a încerca nişte proiecte noi, pentru care nu aţi fost suficient de pregătiţi(te) până acum. Simţi că formezi o echipă solidă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi, ceea ce îţi dă curajul să propui unele iniţiative care vă scot din zona voastră de confort.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici