HOROSCOP Duminică, 11 septembrie. O duminică a surprizelor plăcute pentru trei zodii. Lucrurile merg mai bine decât se aşteptau

Soarele din Fecioară face un trigon armonios cu Uranus retrograd din Taur, astfel că pe zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) le aşteaptă o duminică plină de surprize plăcute.

11327 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Duminică, 11 septembrie. O duminică a surprizelor plăcute pentru trei zodii. Lucrurile merg mai bine decât se aşteptau

HOROSCOP 11 Sepembrie - Berbec

Din câte se pare, te aşteaptă astăzi o zi în care te intersectezi cu oportunităţi financiare. Poate că vei câştiga mai mult la finalul lunii graţie faptului că lucrezi într-o zi de weekend sau te implici în proiecte extraprofesionale care îţi aduc câştiguri mai rapide, pe lângă salariu. În alte cazuri, poate fi vorba mai degrabă despre oportunităţi de economisire, care îţi permit să nu cheltuieşti cât ai preconizat pe unele din activităţile acestei zile.

HOROSCOP 11 Sepembrie - Taur

S-ar părea că momentele petrecute azi cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici au un efect pozitiv asupra stării tale de spirit. Nu se poate spune că ai început ziua cu o dispoziţie neplăcută, dar ceva din activităţile pe care le aveţi împreună astăzi îţi întipăreşti şi mai tare zâmbetul pe buze. Aşadar, nu ezita să te foloseşti de toate oportunităţile pe care le ai la dispoziţie pentru a petrece timp cu cei dragi.

HOROSCOP 11 Sepembrie - Gemeni

Timpul pe care îl petreci astăzi alături de cei dragi din familie este unul foarte plăcut, dar pot exista şi unele momente de nostalgie, de rememorare a unor momente din trecut sau persoane care nu mai fac parte din peisajul actual. Este foarte important să preţuieşti astfel de oportunităţi de a sta mai mult alături de rudele apropiate. Toate celelalte lucruri pot fi făcute şi cu alte ocazii, fără să pierzi nimic la finalul zilei.

HOROSCOP 11 Sepembrie - Rac

S-ar putea să primeşti astăzi un telefon, un mesaj sau un e-mail de la un prieten cu care nu ai mai vorbit de mult sau care îţi aduc o veste îmbucurătoare cu privire la cineva din anturajul tău. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de un amic care îţi face cunoştinţă cu o persoană cu care ai multe lucruri în comun. Aşadar, se anunţă o zi perfectă pentru a te dedica vieţii sociale.

HOROSCOP 11 Sepembrie - Leu

Din câte se pare, te numeri şi tu printre nativii(ele) care se intersectează astăzi cu oportunităţi financiare. Fie că lucrezi peste program sau te ocupi de activităţi într-un sector cu care cochetezi doar din când în când, cert este că aduci o contribuţie activă consolidării situaţiei tale materiale. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă să petreci timp şi cu apropiaţii, mai ales dacă le-ai promis că veţi face ceva special în acest weekend.

HOROSCOP 11 Sepembrie - Fecioară

În cazul tău, se întrevede pentru astăzi o ieşire din oraş sau din localitatea în care trăieşti. Dacă nu ai planuri pentru astăzi, ţine cont că sfatul astrelor pentru tine este acela de a încerca să schimbi peisajul. Acest lucru te va ajuta să îţi aduni forţele, ba chiar să dobândeşti o perspectivă nouă asupra unor situaţii de viaţă mai complicate, pentru care nu ai găsit încă un răspuns. Caută să-ţi faci ordine în gânduri.

HOROSCOP 11 Sepembrie - Balanţă

S-ar părea că astăzi eşti mai bine conectat(ă) la vocea ta interioară, iar acest lucru te ajută să îţi găseşti mai uşor echilibrul emoţional de care ai nevoie în săptămâna care stă să înceapă. Pe de altă parte, ar fi bine să eviţi mediile cu energie negativă, căci acestea s-ar putea să-ţi afecteze starea de spirit. Depinde numai de tine să găseşti o modalitate de a aborda lucrurile care nu îţi influenţează în rău dispoziţia.

HOROSCOP 11 Sepembrie - Scorpion

Dacă nu ţi-ai făcut planuri pentru astăzi, află atunci că astrele recomandă să îţi petreci duminica alături de prieteni şi partener. Poate faceţi o ieşire cu toţii sau mergeţi în vizită la prieteni ori viceversa. Cert este că îţi cade bine să te vezi cu ei, să discuţi ce vi s-a mai întâmplat peste săptămână şi să le ceri sfaturi în legătură cu anumite situaţii care îţi provoacă unele griji sau temeri legate de viitor.

HOROSCOP 11 Sepembrie - Săgetător

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să te mire şi pe tine randamentul de care dai dovadă. Poate că ai mai multă energie decât de obicei în acest moment din săptămână sau te motivează faptul că vei primi o zi liberă când restul lumii munceşte, ceea ce îţi permite să iei un avans în raport cu unele treburi care altfel ar fi rămas restante pe weekend-ul viitor. Aşadar, totul răul merge înspre bine.

HOROSCOP 11 Sepembrie - Capricorn

Se anunţă o zi grozavă astăzi pentru nativii(ele) care decid să iasă din oraş şi să facă astăzi o mini-excursie cu cei dragi. Nu este nevoie de o destinaţie costisitoare sau de ceva care să implice multe eforturi din partea ta. Important este să te rupi de rutina obişnuită de weekend şi să te bucuri de momentele libere pe care le ai la dispoziţie alături de apropiaţi. În felul acesta, îţi umpli bateriile foarte repede.

HOROSCOP 11 Sepembrie - Vărsător

În plan familial, ai parte azi de un climat armonios, vizibil mai ales pentru nativii(ele) acestui semn care au avut parte de tensiuni recent în raport cu cei dragi. S-ar părea că lucrurile au intrat pe un făgaş normal şi că nimic nu vă ameninţă planurile din această duminică. Lasă subiectele de discuţie care ar putea inflama spiritele pe săptămâna viitoare şi bucură-te de timpul liber pe care îl ai la dispoziţie alături de apropiaţi.

HOROSCOP 11 Sepembrie - Peşti

Se prefigurează o zi propice pentru ieşiri cu partenerul de viaţă, indiferent dacă sunteţi într-o relaţie de mai multă vreme sau dacă abia aţi pus bazele unui cuplu. Este important să aveţi parte de timp de calitate împreună, mai ales dacă aveţi amândoi un program plin în restul săptămânii. În felul acesta, vei menţine cu uşurinţă flacăra vie pe plan amoros, iar spontaneitatea face ca atmosfera să fie una dinamică, în care nu vă plictisiţi.

 


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici