HOROSCOP DUMINICĂ, 27 August. Romantismul loveşte la Gemeni, Leul îşi face noi prieteni. Săgetătorul se uită spre locuri îndepărtate

Horoscopul zilei de duminică, 27 august, potrivit horoscope.com.

18764 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP DUMINICĂ, 27 August. Romantismul loveşte la Gemeni, Leul îşi face noi prieteni. Săgetătorul se uită spre locuri îndepărtate

HOROSCOP DUMINICĂ, 27 August.

HOROSCOP 27 AUGUST - Berbec

Informaţiile primite de departe ţi-ar putea excita pasiunea de a afla mai multe despre un subiect. S-ar putea să fiţi inspirat să vă folosiţi noile cunoştinţe într-un proiect care include un partener. Mintea ta este extrem de perspicace în acest moment, aşa că dacă te confrunţi cu decizii, aceasta este ziua în care să-ţi urmezi inima. Nu fi surprins dacă descoperi că şi abilităţile tale telepatice s-au extins!

HOROSCOP 27 AUGUST - Taur

Problemele legate de bani ar putea fi rezolvate. S-ar putea să aveţi bănuiala că ideea dvs. de a aduce nişte bani în plus ar putea funcţiona. De asemenea, s-ar putea să redescoperi un talent neglijat pe care l-ai putea găsi destul de util în acest moment.

HOROSCOP 27 AUGUST - Gemeni

Un val de putere interioară te-ar putea face să simţi că poţi muta munţii. Dacă te-ai gândit la un curs de acţiune pe care alţii îl consideră imposibil, acesta este momentul să-l porneşti. Problemele legate de carieră, romantismul şi proiectele creative ar putea fi avansate considerabil printr-un efort atent din partea ta. 

HOROSCOP 27 AUGUST - Rac

Amintirile din trecutul tău ar putea reapărea, Rac. S-ar putea să vă întrebaţi de ce vă gândiţi brusc la ele, dar ele reprezintă probabil o eliberare a vechilor blocaje emoţionale care v-au reţinut. Până la miezul după-amiezii, ar trebui să te simţi mai concentrat, mai hotărât şi mai pregătit să faci aproape orice. Aceasta este cu siguranţă o zi grozavă pentru a începe proiecte noi sau pentru a le finaliza pe cele vechi.

HOROSCOP 27 AUGUST - Leu

Astăzi reprezintă un început în multe privinţe. Un prieten din trecut ar putea să reapară în viaţa ta şi să treacă amintiri atât plăcute, cât şi unele care te pot relaxa. Aceasta reprezintă probabil o eliberare atât de necesară. De asemenea, s-ar putea să te implici într-un grup care întruchipează obiective despre care eşti pasionat. Prieteni noi ar putea veni în calea ta. Aşteptaţi-vă la câteva surprize din toate părţile!

HOROSCOP 27 AUGUST - Fecioară

Emoţiile ar putea deveni maxime astăzi. Cineva din anturajul tău poate avea o problemă cu o persoană de autoritate şi ar putea apărea probleme. S-ar putea să te simţi puternic acum. Cu toate acestea, cel mai bine este să rămâi departe de orice politic şi să canalizezi acea putere şi pasiune în propriul tău proiect. Este mult mai probabil să aducă rezultate pozitive.

HOROSCOP 27 AUGUST - Balanţă

Puterile mentale crescute te-ar putea face să petreci mult timp citind sau făcând un fel de cercetare. Curiozitatea ta este deosebit de mare acum. S-ar putea chiar să vă gândiţi să vă avansaţi educaţia într-un fel, mai ales că noile interese vă stimulează de ceva timp. Prieteni noi din domenii fascinante s-ar putea să te fi pus pe gânduri. Acesta este un moment bun pentru a analiza acest lucru.

HOROSCOP 27 AUGUST - Scorpion

Intuiţia ta este crescută astăzi, de parcă ai putea ghici gândurile şi motivele unor oameni pe care nu i-ai mai întâlnit până acum. Aţi putea decide să puneţi această abilitate în funcţiune pentru a vă îmbunătăţi starea financiară. Fă asta dacă poţi, în limitele rezonabile. Părerile tale sunt probabil corecte!

HOROSCOP 27 AUGUST - Săgetător

Ar trebui să te simţi deosebit de motiovat în acest moment, mai ales în ceea ce priveşte parteneriatele. Parteneriatele romantice necesită cu siguranţă o seară împreună! Parteneriatele profesionale şi creative necesită un nou proiect în care credeţi cu tărie. Căutaţi inspiraţie la evenimentele din alte state sau ţări străine. Ceva început în locuri îndepărtate îţi poate capta imaginaţia.

HOROSCOP 27 AUGUST - Capricorn

Un val de putere interioară te-ar putea împinge peste vârf şi te-ar putea face să te simţi din nou puternic şi sănătos. Ai putea decide să termini sarcinile neterminate. S-ar putea să le terminaţi pe majoritatea până la sfârşitul zilei. Nu uita totuşi să te distrezi. Veţi dori să profitaţi la maximum de noua voastră energie.

HOROSCOP 27 AUGUST - Vărsător

Un val de pasiune vă poate domina ziua dacă nu găsiţi o ieşire pentru aceasta. O seară intimă cu un iubit ar fi o idee bună. Pasiunea creativă este, de asemenea, puternică şi ai putea fi lovit de o inspiraţie bruscă. Creativitatea este la fel de importantă ca orice altceva.

HOROSCOP 27 AUGUST - Peşti

O seară romantică acasă cu partenerul dvs. v-ar putea apropia. Emoţiile tale sunt intense acum, aşa că trebuie să-ţi foloseşti intuiţia pentru a judeca exact cât de mult din sentimentele tale ar trebui să dezvălui. O pasiune intelectuală ţi-ar putea veni şi ea în cale. S-ar putea să descoperi un nou domeniu de interes.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici