HOROSCOP Duminică, 3 iulie – O dimineaţă de plină de neprevăzut. După-amiază, lucrurile se calmează

Luna din Leu face cu trigon armonios cu Marte din Berbec, înainte să ajungă în Fecioară. Se anunţă un început de zi dinamic şi plin de surprize pentru zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător), iar cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) primesc un imbold de energie.

20922 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Duminică, 3 iulie – O dimineaţă de plină de neprevăzut. După-amiază, lucrurile se calmează

Sursa Foto - NASA


Berbec

Te trezeşti astăzi cu o stare de spirit bună, iar dacă petreci timp astăzi cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii, te vei bucura mult de momentele avute împreună. Tot astăzi, Luna intră în casa sănătăţii din horoscopul tău general, indiciu cum că trebuie să îţi faci timp pentru odihnă astăzi, fie că alegi să citeşti pe canapeaua din sufragerie ori să faci mişcare şi să îţi reupli astfel bateriile după o săptămână foarte încărcată.

Taur

Dacă ai experimentat recent tensiuni în raport cu familia, lucrurile vor reveni pe o traiectorie mai bună astăzi. Nu se recomandă totuşi să reiei unele discuţii care nu au mers bine la ultima conversaţie ceva mai serioasă între voi. Luna intră însă după-amiază în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, semn că atmosfera se mai detensionează în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici, ceea ce este un semn bun.

Gemeni
De dimineaţă, se creează un cadru astral perfect pentru întâlniri cu prietenii. Prin intermediul lor, nu este exclus să cunoşti şi alte persoane de la care ai multe lucruri de învăţat, care îţi împărtăşesc idealurile şi viziunile. Luna poposeşte după-amiază în casa familiei, semn că în a doua parte a zilei este indicat să îţi faci timp pentru cei dragi. Un program compus din activităţile voastre favorite v-ar aduce mai aproape şi promite bună dispoziţie.

Rac
S-ar putea să se arate de dimineaţă unele posibilităţi de a economi unele sume pe care le-ai rezervat pentru această zi din săptămână. Programul tău de astăzi nu pare să fie prea afectat, astfel că ai şansa de a nimeri doi iepuri dintr-o lovitură. Luna ajunge în casa comunicării apoi, semn că s-ar putea să afli unele veşti bune de la cineva apropiat. De asemenea, sunt posibile întâlniri cu persoane cu care ai conversaţii binevenite.

Leu
Te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care au parte de o stare de spirit bună, de o viziune obiectivă asupra lucrurilor care se întâmplă în vieţile lor. Luna trece apoi în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea semnala unele cheltuieli mai consistente, iar în alte cazuri, anumite oportunităţi de suplimentare a veniturilor. În orice caz, cer este că finanţele joacă un rol important pentru tine în această zi de weekend.

Fecioară

S-ar putea ca dispoziţia ta să fluctueze într-o anumită măsură astăzi, dar în general, lucrurile stau destul destul de bine pentru tine la acest capitol. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în semnul naşterii tale, ceea ce îţi consolidează starea de bine şi încredere în forţele proprii. Străluceşti indiferent de contextul în care te afli şi simţi că poţi să te exprimi liber, în conformitate cu cine eşti tu, în orice situaţie socială.

Balanţă
Se anunţă o zi perfectă în care să ieşi cu prietenii sau în care să mergi undeva atât cu partenerul, cât şi cu gaşca. Nu numai că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, dar vă veţi distra pe cinste împreună, mult mai bine decât v-aţi fi aşteptat. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa subconştientului din horoscopul tău solar, semn că trebuie să îţi faci timp şi pentru tine, pentru odihnă.

Scorpion

În cazul în care lucrezi astăzi, eforturile tale nu vor trece neobservate. Aşadar, dacă intenţionezi să te faci remarcat(ă) la serviciu, astăzi nu vor lipsi oportunităţile de acest tip. În a doua jumătate a zilei, Luna îşi face loc în casa vieţii sociale din astrograma ta generală, motiv pentru care ar fi indicat să nu amâni planurile cu prietenii. Nu aţi mai petrecut de ceva vreme timp de calitate împreună şi v-ar prinde bine tuturor asta.

Săgetător
Dacă ai ales să îţi petreci astăzi timpul liber cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici, ai făcut cea mai bună alegere. Astrele se vor asigura că veţi avea parte de distracţie şi voie bună împreună. Cei(le) care lucrează astăzi sunt favorizate de după-amiază încolo, când Luna ajunge în casa carierei. Reuşeşti să captezi atenţia unei persoane importante în domeniul tău de activitate, de la care ai multe lucruri foarte bune de învăţat.

Capricorn
În cazul în care nu ai fost în relaţii prea bune recent cu familia, acest lucru se va schimba în bine de astăzi începând. Totuşi, poate că ar fi bine să nu agiţi apele, să aştepţi înainte să aduci în discuţie subiecte mai sensibile, care ar putea agita spiritele. Astăzi, Luna poposeşte în casa călătoriilor din horoscopul tău general, astfel că cel mai bine v-ar prinde să faceţi o drumeţie, să evadaţi din jungla urbană.

Vărsător
Comunici bine astăzi cu partenerul de viaţă şi se vede că vibraţi pe aceeaşi frecvenţă. Aşadar, oricare ar fi planurile voastre de astăzi, este clar faptul că vă veţi simţi bine împreună. Luna trece însă în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, fapt pentru care este posibil ca unele discuţii să ajungă la bani, să se agite puţin spiritele din această cauză. Lasă astfel de subiecte pe săptămâna viitoare, evită-le weekend-ul acesta.

Peşti

În prima parte a zilei, este posibil să apară unele cheltuieli, să bagi mâna în buzunar ceva mai mult decât ţi-ai fi dorit pentru astăzi. Luna intră apoi în casa parteneriatelor, semn că poţi avea parte de momente frumoase alături de partenerul de viaţă. Te simţi parcă mai apropiat(ă) decât de obicei de cel drag, iar lucrurile par să meargă bine între voi. Profitaţi de această atmosferă pozitivă şi încercaţi să vă bucuraţi de ea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici