HOROSCOP Duminică, 6 noiembrie. Aceste zodii sunt puse în nişte ipostaze ingrate. Cineva nu le doreşte binele

Venus din Scorpion face o opoziţie cu Uranus retrograd din Taur, astfel că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) pot fi puse azi în nişte poziţii ingrate pe plan social.

42758 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Duminică, 6 noiembrie. Aceste zodii sunt puse în nişte ipostaze ingrate. Cineva nu le doreşte binele

HOROSCOP 6 Noiembrie - Berbec

Din câte se pare, s-ar putea ca lucrurile să nu stea prea grozav din punct de vedere financiar. Poate că n-ai avut de la bun început un buget prea mare pentru acest final de săptămână sau probabil că planurile de ieri au ajuns să te coste mai mult decât ţi-ai imaginat. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să ai grijă la achiziţiile pe care le faci astăzi, la cheltuielile la care te dedai.

HOROSCOP 6 Noiembrie - Taur

S-ar putea să apară azi unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă. Dacă acestea ajung la suprafaţă, cel mai probabil este din cauza faptului că cel drag îţi spune un lucru care te face să îţi ieşi din fire, ceea ce nu se întâmplă prea des. Încearcă să nu arunci gaz pe foc, să nu laşi lucrurile să meargă prea departe. În caz contrar, rişti să ruinezi planurile pe care le aveaţi pentru azi.

HOROSCOP 6 Noiembrie - Gemeni

Nivelul de energie pe care îl ai astăzi s-ar putea să nu fie cel mai ridicat. De vină s-ar putea să fie zilele obositoare de care ai avut parte în ultima vreme sau faptul că te-ai lăsat prea mult consumat(ă) de unele lucruri care s-au întâmplat în viaţa personală. Oricum ar sta lucrurile, încearcă să nu le laşi să te afecteze prea tare. Concentrează-te pe nevoile tale, pe ceea ce simţi şi îţi doreşti acum.

HOROSCOP 6 Noiembrie - Rac

S-ar putea ca, pentru satisfacerea unei dorinţe imediate, să fie nevoie să laşi în aşteptare unele aranjamente făcute cu prietenii, unele angajamente pe care ţi le-ai luat faţă de persoane dragi. Gândeşte-te dacă meriţi să dai înapoi de la ele pentru un moft, dacă chiar este vorba de ceva importante pentru tine, care nu mai poate aştepta. În caz contrar, rişti să te confrunţi cu regrete, cu o situaţie pe care n-o mai poţi schimba.

HOROSCOP 6 Noiembrie - Leu

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea ca lucrurile care se întâmplă în planul vieţii de familie să te distragă de la ceea ce ai de făcut la serviciu. Încearcă să tragi o linie clară de demarcaţie între cele două sectoare, să nu le amesteci. În caz contrar, rişti să te alegi cu reproşuri, să apară tensiuni pe care le-ai fi putut evita destul de uşor. Este în puterea ta să faci acest lucru.

HOROSCOP 6 Noiembrie - Fecioară

Din câte se pare, s-ar putea să intri azi în unele dezbateri destul de aprinse, dar este posibil să nu dispui de flexibilitatea necesară pentru a le face faţă. Există riscul să te ataci destul de uşor, să te ofensezi atunci când ţi se aduc anumite contraargumente sau se expun alte puncte de vedere. Încearcă să dai dovadă de mai multă deschidere, să priveşti anumite lucrurile şi dintr-un alt unghi, ceva mai inclusiv şi permisiv.

HOROSCOP 6 Noiembrie - Balanţă

S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre persoanele care nu stau prea bine cu banii. Sau poate încă mai poţi face ceva în această privinţă, dar ţine de tine să gestionezi lucrurile în aşa fel încât să nu se ajungă prea departe. Caută să te concentrezi pe angajamentele pe care ţi le-ai luat pentru aceste zile mai degrabă decât pe oportunităţile care apar din senin, de care ai putea profita ceva mai târziu.

HOROSCOP 6 Noiembrie - Scorpion

Este posibil să ai parte de o atmosferă destul de tensionată în planul vieţii personale. În cele mai multe situaţii, s-ar putea să fie vorba de discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă sau, în orice caz, de tensiuni mocnite între voi. Încearcă să laşi de la tine în anumite privinţe şi vei vedea că şi persoana iubită va da înapoi şi vă veţi întâlni undeva la mijloc. Orgoliul nu îşi are locul între voi.

HOROSCOP 6 Noiembrie - Săgetător

Starea de spirit pe care o ai astăzi nu este cea mai bună, astfel că trebuie să te gândeşti la tine în primul rând. Poate că ai nevoie de odihnă după câteva zile mai dificile sau probabil că este vorba de altceva, de nişte trăiri care nu îţi dau pace, pe care nu le-ai procesat suficient. Oricare ar fi situaţia, încearcă să vezi partea bună a lucrurilor, să priveşti spre viitor cu mai multă încredere.

HOROSCOP 6 Noiembrie - Capricorn

S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care trebuie să aleagă foarte bine cum îşi gestionează timpul. S-ar putea să nu ai timp pentru toate, să îţi fie greu să faci slalom printre toate activităţile pe care le ai în agenda. Încearcă să vezi dacă poţi reprograma unele din ele, astfel încât să nu superi pe nimeni, dar să ai parte şi tu de micile satisfacţii de weekend pe care le aşteptai.

HOROSCOP 6 Noiembrie - Vărsător

Este important să te ţii de promisiunile pe care le-ai făcut faţă de cei dragi. Acest lucru s-ar putea să nu fie uşor dacă mai ai treburi de rezolvat la locul de muncă sau eşti chemat(ă) de urgenţă acolo. Există un timp pentru toate, iar cel liber ar trebui să se concentreze pe activităţile care vă aduc mai aproape. Altfel, te alegi cu reproşuri de care te-ai fi putut lipsi, pe care le puteai evita.

HOROSCOP 6 Noiembrie - Peşti

Trebuie să ai grijă astăzi la discuţiile în care intri. Există posibilitatea ca unele din ele să meargă prea departe, să te lezezi atunci când nu este cazul. Aşadar, cel mai bun lucru pe care îl poţi face este acela de a fi selectiv(ă) cu persoanele cu care intri în contact. În caz contrar, s-ar putea să se ajungă la polemici care nu conduc niciunde, care nu au nicio finalitate. Concentrează-te pe ceea ce contează.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici