HOROSCOP Luni, 1 august – Şanse unice astăzi pentru trei zodii. Două fac profituri neaşteptate

La început de săptămână, Soarele din Leu face un trigon armonios cu Jupiter retrograd din Berbec, indiciu cum că zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) se întâlnesc cu şanse unice astăzi.

4583 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 1 august – Şanse unice astăzi pentru trei zodii. Două fac profituri neaşteptate

Sursa Foto - NASA

HOROSCOP 1 august-Berbec
Eşti într-o stare bună de spirit la început de săptămână, iar acest lucru te ajută să vezi partea bună a lucrurilor. Unele planuri pe care ţi le-ai făcut pentru astăzi par să evolueze aşa cum ţi-ai imaginat, dar altele s-ar putea să exprimenteze o sincopă, să se amâne ceva ori să se schimbe datele problemei într-un fel sau altul. În cazul acesta, reacţionezi mai bine decât în alte dăţi: găseşti soluţii în timp record, ştii la cine să apelezi pentru ajutor, mergi cu succes mai departe. În raport cu partenerul şi/ sau copiii, te bucuri de bună înţelegere şi afecţiune.

HOROSCOP 1 august-Taur
În cazul în care ai exprimentat o perioadă ceva mai dificilă în raport cu familia în general sau cu o rudă apropiată în particular, lucrurile încep să se schimbe vizibil în bine astăzi. Poate că faci comparaţie cu alte situaţii şi mai grele din trecut şi îţi dai seama că situaţia întâmpinată recent sau prin care treci acum nu este chiar atât de rea. Ori încerci să apreciezi ce se întâmplă bine între voi în această perioadă şi să nu pui atât de mult accentul pe ceea ce nu funcţionează. Unele probleme locative sau gospodăreşti ar putea dispărea din senin.

HOROSCOP 1 august-Gemeni
Se întrevede un început de săptămână propice pentru nativii(ele) care se concentrează azi pe planurile lor de viitor sau care lucrează la proiecte personale şi/ sau de grup. Primeşti sfaturi de la persoane de încredere, apar veşti care te bucură, se ivesc persoane dispuse să te ajute. În cazul altor nativi(e), această zi le-ar putea aduce în cale noi prieteni, oameni cu care împărtăşesc idealuri şi viziuni. Aceste asemănări îi/le ajută să pună repede bazele unei relaţii de mare perspectivă, care îi/le va anima să îşi urmeze unele visuri mai vechi, de care poate au şi uitat în ultima vreme.

HOROSCOP 1 august-Rac
S-ar putea să te intersectezi astăzi cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, ar putea fi vorba de un proiect la locul de muncă sau de-o activitate suplimentară care se va contoriza în plus la salariu. În ceea ce-i priveşte pe alţii(tele), este de aşteptat o colaborare cu unul dintre superiori după orele de program. Oricare ar fi situaţia, este cert că te animă ideea de a-ţi consolida bugetul, de a te asigura că poţi susţine unele plăţi viitoare sau că-ţi poţi reveni dintr-o pagubă.

HOROSCOP 1 august-Leu

Te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care se bucură de o mentalitate de învingător(oare), care au o viziune optimistă asupra a ceea ce le rezervă acest început de săptămână. În cazul tău, sunt favorizate de astre activităţile care au legătură cu deplasările la distanţe considerabile de casă, în vederea unui concediu sau într-o delegaţie, dar şi susţinerile de examene ori interacţiunile cu instituţiile statului menite să conducă la soluţionarea unei chestiuni birocratice. Eşti realist(ă) cu privire la ceea ce poţi obţine de pe urma eforturilor întreprinse astăzi, iar acest lucru îţi asigură succesul pentru tot ceea ce vei întreprinde.

HOROSCOP 1 august-Fecioară
Eşti predispus(ă) astăzi la o stare de spirit destul de schimbătoare, astfel că trebuie să ai grijă la energiile la care te expui. Aşadar, nu se recomandă să stai prea mult în compania persoanelor negative de la birou sau din viaţa personală, iar dacă acest lucru nu este posibil, încearcă să contrabalansezi situaţia cu activităţi care te ajută să te eliberezi de stres, să îţi menţii moralul sus. În rest, lucrurile par să evolueze bine pentru tine sau, în orice caz, nu par să îţi ridice probleme prea mari, care să te pună în conjuncturi extreme, cu alegeri deosebit de dificile.

HOROSCOP 1 august-Balanţă
Dacă ai o idee de proiect pe care ai vrea s-o implementezi, dar ai nevoie de un colaborator sau de un sfat din partea cuiva de încredere, poate să apară azi cineva care se va dovedi persoana potrivită la momentul potrivit. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o persoană nouă pe care o cunoşti astăzi prin intermediul prietenilor. Poate că ei cred că te-ai potrivi cu cineva din grupul vostru extins de prieteni şi astfel îţi fac cunoştinţă cu cineva interesant. Este greu de spus cum vor evolua lucrurile, dar pentru moment arată destul de bine.

HOROSCOP 1 august-Scorpion
Cu toate că este luni, dai dovadă astăzi de un nivel ridicat de randament. Poate ţi se oferă sarcini care te animă ori există ceva care te motivează să investeşti mai multe eforturi în ceea ce faci. Oricare ar fi situaţia, cert este că dai rezultate mai bune decât de obicei şi mai repede decât în alte cazuri. În felul acesta, s-ar putea să atragi atenţie pozitivă din partea superiorilor, să faci progrese reale în relaţia cu ei, pe lângă ceea ce ai reuşit să obţii la serviciu. Altfel spus, te îndrepţi uşor-uşor către o schimbare în bine în carieră.

HOROSCOP 1 august-Săgetător
Creativitatea este punctul tău forte astăzi. Fie că lucrezi într-un domeniu creativ, fie că locul tău de muncă implică să vii cu soluţii originale la situaţiile pe care le întâmpini, cert este că te adaptezi cu uşurinţă şi găseşti cele mai bune modalităţi de a obţine rezultatele pe care le doreşti. În cazul în care eşti single, ziua de astăzi este favorabilă şi întâlnirilor romantice. S-ar putea să primeşti mai multă atenţie din partea admiratorilor(arelor) decât te-ai fi aşteptat. Dacă eşti deja într-o relaţie şi/ sau ai copii, ţi-ar prinde bine să petreci cândva astăzi mai mult timp cu ei.

HOROSCOP 1 august-Capricorn
Lucrurile se pun făgaş bun astăzi în plan familial, lucru vizibil mai ales pentru nativii(ele) care au trecut printr-un impas alături de cei dragi. La prima vedere, pare că aţi traversat cu totul acel episod tensionat recent, dar din câte se pare, au mai rămas încă unele aspecte nediscutate, unele răni care nu s-au închis cu totul şi pentru care mai este nevoie de timp pentru a se vindeca. În acest context, poate că este indicat să nu deschizi anumite subiecte care ar putea încinge spiritele inutil. Mai este nevoie să lucraţi la unele aspecte înainte de a le aborda.

HOROSCOP 1 august-Vărsător
Astăzi eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă, dar şi cu persoanele cu care lucrezi. S-ar putea chiar să vă completaţi unul altuia propoziţiile sau, în orice caz, să ajungeţi mai uşor decât de obicei la un consens, să renunţi mai repede la orgolii pentru a ajunge la un punct de vedere comun. De asemenea, este o zi propice negocierilor pentru un contract nou sau pentru a continua o colaborare mai veche. În cazul în care eşti la început de relaţie cu persoana iubită, apar indicii cum că relaţia devine serioasă, că faci progrese către ceva oficial.

HOROSCOP 1 august-Peşti
S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care se intersectează astăzi cu unele oportunităţi financiare. În cazul celor mai mulţi(te) dintre nativi(e), s-ar putea să fie vorba de activităţi profesionale în afara orelor de program, în domeniul lor principal de muncă sau într-un altul cu care cochetează doar din când în când. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), fac un comision care le aduce nişte bani în plus la buget. Indiferent de situaţie, este clar că lucrurile merg bine pentru tine şi că plăţile din prima parte a săptămânii nu te vor prinde pe picior greşit.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici