HOROSCOP Luni, 13 februarie – Inspiraţie şi toleranţă pentru zodii azi. Văd cu uşurinţă partea plină a paharului

La început de săptămână, Luna din Scorpion aderă la două aspecte favorabile de trigon cu Venus şi Neptun din Peşti, astfel că zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) nu duc lipsă azi de inspiraţie, dar şi de toleranţă.

25471 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 13 februarie – Inspiraţie şi toleranţă pentru zodii azi. Văd cu uşurinţă partea plină a paharului

HOROSCOP Luni, 13 februarie – Inspiraţie şi toleranţă pentru zodii azi. Văd cu uşurinţă partea plină a paharului

HOROSCOP Luni, 13 februarie – Berbec 

 
Astrele îţi activează azi latura introspectivă, astfel că te vei gândi mai des la tot felul de lucruri, care au legătură cu viitorul sau trecutul, cu aspecte pe care le poţi schimba sau pe care trebuie să le acceţi aşa cum sunt. Aspectele cosmice care se creează astăzi îţi semnalează faptul că trebuie să fii mai atent(ă) la mesajele pe care le primeşti din partea vocii tale interioare. S-ar putea să fi avut de la început răspunsul la o întrebare care te măcina de mai multă vreme. Aşadar, caută în interior şi vei găsi ceea ce aveai nevoie de fapt.
 

HOROSCOP Luni, 13 februarie – Taur 

Se anunţă un început de săptămână foarte bun pentru nativii(ele) care sunt implicaţi(te) în această perioadă în proiecte sau care coordonează unele iniţiative pe care le au în colaborare cu alte persoane din jur. Eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cei cu care lucrezi, aveţi o viziune similară, astfel că, până la finalul zilei, s-ar putea să faci unele progrese care te surprind. În alte cazuri, abia acum se pun bazele unui plan de viitor sau activitate care te aduce laolaltă cu alte persoane care au viziuni similare ţie, care îşi doresc să realizeze acelaşi lucru cândva mai încolo.
 

HOROSCOP Luni, 13 februarie – Gemeni 

S-ar putea ca prima zi a acestei săptămâni să concidă şi cu ziua în care faci cele mai mari progrese la serviciu. Aşadar, este de aşteptat să dai dovadă astăzi de un randament mai mare decât de obicei, mai ales pentru acest moment din săptămână. Ar fi indicat să te ocupi, în acest context, de sarcinile cele mai dificile, care implică cel mai mult efort fizic şi intelectual din partea ta. S-ar putea să faci mai multe progrese decât te-ai fi aşteptat sau chiar să finalizezi unele activităţi foarte complicate pe care le-ai tot evitat de mai mult timp încoace.
 

HOROSCOP Luni, 13 februarie – Rac 

Din câte se pare, te numeri astăzi printre nativii(ele) care se bucură de o doză dublă de inspiraţie. Astrele nu te limitează în ceea ce priveşte domeniile de viaţă în care dai dovadă de creativitate, astfel că te vei putea folosi de ea la serviciu, mai ales dacă ai sarcini care implică să fii original(ă), să gândeşti anumite lucruri în afara unor tipare. Pe de altă parte, s-ar putea să-ţi prindă bine şi pe plan sentimental, căci afişezi mai multă deschidere faţă de cei dragi în ceea ce priveşte lucrurile pe care le simţi şi ce-ţi doreşti de la ei.
 

HOROSCOP Luni, 13 februarie – Leu

 
În cazul în care ai trecut printr-o perioadă mai tensionată cu familia, află că lucrurile vor reveni încetul cu încetul la normal de azi începând. Pe de altă parte, s-ar putea să mai rămână unele subiecte în raport de care daţi cu toţii dovadă de unele sensibilităţi, astfel că se recomandă să le eviţi, cel puţin momentan. În cazul în care te afli în situaţia de a clarifica o problemă legată de o moştenire, de un teren sau de un spaţiu de locuit, s-ar putea ca lucrurile să se lămurească mult mai uşor sau mai repede decât te-ai fi aşteptat. 
 

HOROSCOP Luni, 13 februarie – Fecioară 

Comunici astăzi foarte bine cu toate persoanele cu care intri în contact, iar acest lucru s-ar putea să se datoreze faptului că reuşeşti să vorbeşti pe limba tuturor, să le înţelegi modul în care gândesc şi ceea ce caută să obţină. Nici nu este de mirare, aşadar, că ştii ce şi când să spui pentru a obţine la rândul tău reacţia pe care ţi-o doreşti de la persoanele din jur. În cazul în care ai parte azi de un interviu profesional şi/ sau de o şedinţă importantă, s-ar putea ca rezultatul să fie unul mai bun decât ai fi crezut.
 

HOROSCOP Luni, 13 februarie – Balanţă 

S-ar putea să apară azi unele oportunităţi de a realiza unele profituri pe lângă salariu. De exemplu, ar putea fi vorba de unele activităţi într-un domeniu cu care cochetezi doar din când în când sau poate că are legătură cu nişte activităţi derulate în sectorul tău principal de activitate, după orele de la muncă. Oricare ar fi situaţia, este clar faptul că lucrurile încep să arate din ce în ce mai bine pentru tine din punct de vedere financiar. Caută să profiţi de acele oportunităţi de ordin economic cu care s-ar putea să te întâlneşti şi mai târziu în viitor.
 

HOROSCOP Luni, 13 februarie – Scorpion 

Este posibil să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care se bucură de o stare de spirit extrem de bună. În acelaşi timp, nu duci lipsă de creativitate, iar acest lucru îţi permite să faci mai uşor faţă provocărilor sau situaţiilor în care trebuie să deviezi de la protocoalele pe care deja le ştii pe de rost. În cazul în care eşti single, dar îţi place cineva, se anunţă o zi numai bună pentru întâlniri romantice. Iar dacă doar vrei să flirtezi, încearcă să îţi faci puţin timp să ieşi şi vor apărea o grămadă de astfel de oportunităţi.
 

HOROSCOP Luni, 13 februarie – Săgetător 

Dacă nu ai apucat să-ţi aduni prea bine energiile pentru săptămâna aceasta, s-ar putea să reuşeşti astăzi acest lucru dacă o iei mai uşor. Mai exact, ţi-ar prinde bine dacă nu ai pune prea multă presiune asupra ta astăzi, dacă ţi-ai da timp să ajungi la forma dorită pentru acest început de săptămână. De asemenea, te-ar putea ajuta timpul petrecut cu familia, căci s-ar putea să găseşti la ei mult mai multă înţelegere decât te-ai fi aşteptat. Cei dragi îţi şi pot da unele sfaturi înţelepte, unde încurajări care te pot ajuta să îţi găselti energia de a merge înainte.
 

HOROSCOP Luni, 13 februarie – Capricorn 

În cazul în care eşti implicat(ă) într-un parteneriat sau derulezi un proiect în această perioadă cu alte persoane, s-ar putea ca astăzi să faci unele progrese destul de mari. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi aveţi o direcţie clară, astfel că rezultatele nu se vor lăsa prea multă vreme aşteptate. Eşti foarte aproape de a atinge un obiectiv destul de important în acest sector, iar acest lucru te va încuraja să mergi mai departe, să nu renunţi. De asemenea, s-ar putea să întâlneşti şi mai multe persoane cu care ai multe lucruri în comun, care te ajută să evoluezi.
 

HOROSCOP Luni, 13 februarie – Vărsător 

Te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care o duc destul de bine pe plan financiar. S-ar putea să apară o oportunitate de a intra într-un proiect foarte ofertant la serviciu sau poate că vine unul dintre superiori cu o invitaţie de a te alătura unei activităţi după orele de program. Oricare ar fi situaţia, lucrurile încep să aate din ce în ce mai bine pentru tine la nivel profesional, dar şi pe plan financiar. Încearcă să te menţii pe această traiectorie în perioada următoare şi vei vedea că ai luat cea mai bună decizie când ai urmat această direcţie.
 

HOROSCOP Luni, 13 februarie – Peşti 

Astăzi te simţi foarte bine în pielea ta, iar acest lucru se vede din toate activităţile pe care le întreprinzi. Ai o mentalitate care te ajută să vezi partea plină a paharului, să te concentrezi pe lucrurile bune şi să nu te agăţi prea tare de lucrurile care nu au mers conform planului. Dacă reuşeşti să contrabalansezi acest lucru cu o viziune realistă, vei dobândi reeta câştigătoare pentru a reuşi să realizezi tot ceea ce ţi-ai propus. Depinde numai de tine să găseşti echilibrul, să îţi setezi o mentalitate care te ajută să faci faţă cu brio oricăror provocări întâlnite.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici