HOROSCOP LUNI, 21 august. Alt obstacol pentru Taur, Balanţa e tentată de aventuri. Energie pentru Peşti

Horoscopul zilei de luni, 21 august, potrivit horoscope.com.

14888 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP LUNI, 21 august. Alt obstacol pentru Taur, Balanţa e tentată de aventuri. Energie pentru Peşti

HOROSCOP LUNI, 21 august. Alt obstacol pentru Taur, Balanţa e tentată de aventuri. Energie pentru Peşti

HOROSCOP 21 AUGUST - BERBEC

Încercarea de a scăpa de sarcini şi obligaţii probabil nu este cea mai bună modalitate de a câştiga prieteni astăzi, Berbec. De fapt, acesta este un moment pentru a te antrena şi a-ţi asumi responsabilitatea pentru acţiunile tale. Fii înţelegător şi receptiv la obiectivele celorlalţi.

HOROSCOP 21 AUGUST - TAUR

Tocmai când credeai că ai totul înţeles şi planificat corect, apare un alt obstacol. Prima ta reacţie poate fi să te superi. Furia nu te va ajuta. Nu poţi controla întotdeauna totul. Vor fi neapărat surprize. Planifică ceea ce poţi, dar ştii că deseori există forţe necunoscute care lucrează împotriva obiectivelor tale. Ai grijă!

HOROSCOP 21 AUGUST - GEMENI

Focul din tine poate arde puternic, Gemeni, dar, din păcate, nu există o cantitate mare de combustibil disponibil pentru a-l menţine. Poate părea că oamenii încearcă să îţi strice cheful, dar încearcă doar să-şi facă datoria. Relaxează-te şi contemplă ce se întâmplă în jurul tău. Poate că aceasta nu este cea mai bună zi pentru a implementa schimbarea şi a promova idei noi.

HOROSCOP 21 AUGUST - RAC

S-ar putea să descoperi că alţi oameni sunt variabila lipsă din ecuaţia la care cauţi răspunsuri astăzi, Rac. Nu simţi că trebuie să vii singur cu toate detaliile şi rezoluţiile. Lucrează cu cei care au şi ei cu ce să contribuie la situaţia de faţă. O abordare liniştită şi disciplinată este exact ceea ce este necesar pentru a rezolva orice problemă care trebuie rezolvată.

HOROSCOP 21 AUGUST - LEU

Sărind dintr-un loc în altul, Leu, s-ar putea să ajungi să simţi că nu ajungi nicăieri. În loc să abordezi multe sarcini diferite, astăzi, mai bine îţi focusezi energia pe una. Începe de la nivelul solului şi continuă. Ajungi la rădăcina problemei şi multe dintre chestiunile conexe se vor dizolva pur şi simplu pe măsură ce lucrezi.

HOROSCOP 21 AUGUST - FECIOARĂ

Fă-ţi un plan la începutul zilei pentru ceea ce vrei să realizezi până la apusul soarelui. Este un moment bun pentru a aborda multe dintre sarcinile capricioase care necesită atenţia ta. Fiţi conştienţi de faptul că există limite de timp şi restricţii pentru unele dintre lucrurile la care lucraţi. 

HOROSCOP 21 AUGUST - BALANŢĂ

S-ar putea să fii nevoit să-ţi ajustezi modul de gândire pentru a se potrivi cu energia situaţiilor din jurul tău. Deşi s-ar putea să simţi dorinţa de a porni într-o activitate nouă, aventuroasă, există o rezistenţă puternică care îţi cere să fii mai precaut şi mai stabil. Nu pierde contactul cu atitudinea ta de pionierat, dar nici să nu cazi pradă unui comportament imprudent.

HOROSCOP 21 AUGUST - SCORPION

Natura ta stabilă va fi foarte apreciată astăzi, Scorpion. Un plan de atac bine gândit este cel care câştigă aprobarea. Ştii care este cea mai bună modalitate de a proceda şi acum tot ce ai nevoie este încrederea necesară pentru a-ţi urma ideile. Să începi lucrurile ar trebui să fie mai uşor pentru tine astăzi, deoarece mintea ta lucrează în armonie cu inima.

HOROSCOP 21 AUGUST - SĂGETĂTOR

Este posibil să te simţi obligat să faci ceva din simţul datoriei faţă de familie sau de cei dragi. Preocuparea ta pentru ceilalţi reflectă un sentiment nobil de empatie pe care ar trebui să-l dezvolţi mai regulat. 

HOROSCOP 21 AUGUST - CAPRICORN

Gândirea ta este clară astăzi, Capricorn, dar s-ar putea să fie greu să acţionezi asupra gândurilor tale. O forţă restrictivă poate părea că te reţine. Un sentiment de disciplină se răspândeşte în tine, reamintindu-ţi să adaugi o notă de conservatorism la orice ai în minte. Profită de ocazie pentru a îndeplini sarcini care necesită să fii rezervat.

HOROSCOP 21 AUGUST - VĂRSĂTOR

Abordarea ta extravagantă ar putea să nu primească atât de multă atenţie astăzi pe cât ţi-ai dori. Nu încercaţi să obţineţi ceva care nu funcţionează. Insistând că ceva ar trebui făcut în felul tău, vei crea doar inamici şi blocaje în orice sarcină pe care încerci să o îndeplineşti. O abordare atentă, conştientă şi rezervată va câştiga astăzi.

HOROSCOP 21 AUGUST - PEŞTI

Aveţi exact cantitatea potrivită de disciplină şi simţul datoriei pentru a realiza destul de mult astăzi. Gândirea ta ar trebui să fie clară. Simţul tău de timp şi restricţie funcţionează în favoarea ta, pentru a te ajuta să-ţi dai seama de orice puzzle. Aveţi o voinţă puternică care vă ajută să îndepliniţi aproape fiecare sarcină pe care o întreprindeţi.

Sursa: horoscope.com

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici