HOROSCOP Luni, 7 noiembrie. Aceste zodii par să nu se înţeleagă cu nimeni. Relaţionarea cu ceilalţi le dă bătăi de cap

În prima zi a acestei săptămâni, Venus din Scorpion aderă la un careu tensionat cu Saturn retrograd din Vărsător, astfel că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au parte de unele situaţii neplăcute în plan social.

35246 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 7 noiembrie. Aceste zodii par să nu se înţeleagă cu nimeni. Relaţionarea cu ceilalţi le dă bătăi de cap

HOROSCOP 7 Noiembrie - Berbec

Din câte se pare, începutul de săptămână ar putea aduce în cazul tău temeri cu privire la viitor. Este posibil ca unele planuri să nu se fi materializat chiar aşa cum ţi-ai dorit sau poate că te aşteptai la o mai mare implicare de la unele persoane care ţi-au promis că te vor ajuta. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o relaţie care expermintează o perioadă mai dificilă şi care te face să te gândeşti la şansele ei de-a evolua în viitor. Oricare ar fi situaţia, încearcă să vezi dacă este ceva de făcut în acest moment.

HOROSCOP 7 Noiembrie - Taur

La începutul acestei săptămâni, s-ar putea să nu fii în relaţii tocmai bune cu partenerul de viaţă. S-ar putea, de exemplu, să fi apărut dezechilibre în raportul de forţe între voi sau poate că este o problemă de ordin profesional la mijloc care pune reflectorul pe minusurile din relaţia voastră. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba mai degrabă de o zi mai proastă în raport cu unul din superiori. Indiferent de context, caută să te gândeşti de două ori înainte să spui sau să faci lucruri pe care mai târziu nu le vei putea corecta atât de uşor.

HOROSCOP 7 Noiembrie - Gemeni

Pentru tine, începutul de săptămână s-ar putea să fie destul de dificil pe plan profesional. Ţi-ai propus să faci anumite lucruri astăzi, să duci la bun sfârşit unele sarcini, dar s-ar putea să apară urgenţe care îţi dau programul peste cap. Sau poate că îţi dai seama de faptul că necesită mai mult timp şi energie din partea ta decât ai preconizat la început. În acest context, este foarte important să nu te pierzi cu firea şi să dai dovadă de stăpânire de sine. Altfel, rişti să pierzi controlul şi să nu mai poţi reveni foarte uşor pe făgaşul normal.

HOROSCOP 7 Noiembrie - Rac

În prima zi a acestei săptămâni, s-ar putea să tinzi să priveşti partea goală a paharului. Se găsesc cu greu lucruri care să te facă fericit(ă), să te mulţumească în legătură cu situaţia actuală ori să te motiveze să îţi duci la bun sfârşit planurile. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de probleme în cuplu şi/ sau în relaţia cu cei mici. Poate că nu ai fost pe deplin sincer(ă) cu apropiaţii în legătură cu nevoile tale sau poate că ei au lăsat loc de interpretări din acest punct de vedere. Dialogul ajută în aceste cazuri.

HOROSCOP 7 Noiembrie - Leu

În cazul tău, începutul de săptămână s-ar putea să vină la pachet cu probleme de ordin casnic şi/ sau domestic. Este greu de spus dacă au legătură cu cineva din familie sau cu o chestiune ce ţine de gospodărie, dar este clar că tu şi partenerul de viaţă nu aveţi o idee similară cu privire la ceea ce se poate face în acest caz. Încearcă să te arăţi dispus(ă) la un compromis, mai ales dacă discuţiile nu par să conducă în nicio direcţie. În felul acesta, s-ar putea ca şi cel drag să lase la o parte din orgoliul său.

HOROSCOP 7 Noiembrie - Fecioară

Începutul de săptămână s-ar putea să fie dificil pentru nativii(ele) care au ca activitate principală comunicarea cu ceilalţi. S-ar putea să-ţi fie greu să te înţelegi cu colegii de serviciu, fie din cauza unor neajunsuri de ordin tehnic, fie ca urmare a faptului că personalităţile şi/ sau mentalităţile voastre diferă în anumite privinţe. Oricare ar fi situaţia, încearcă să nu arunci gaz pe foc, mai ales dacă nu este vorba de o urgenţă. Într-un fel sau altul, veţi ajunge la un punct de vedere comun şi, la final, îţi vei da seama că nacest lucru n-a necesitat eforturi prea mari.

HOROSCOP 7 Noiembrie - Balanţă

Prima zi din săptămână s-ar putea să fie una solicitantă pentru resursele tale. Mai exact, s-ar putea să ai parte de situaţii în care eşti provocat(ă) să scoţi mai mult din buzunar decât îţi este conforabil în acest moment. Dacă bugetul pentru aceste zile nu este prea generos, este important să te gândeşti de două ori înante să achiziţionezi un lucru de care nu ai prea multă nevoie în această perioadă. Este un timp pentru toate şi trebuie să îţi dai seama când este cel mai indicat să te abaţi de la calculele pe care ţi le-ai făcut cu bugetul.

HOROSCOP 7 Noiembrie - Scorpion

În ceea ce te priveşte, s-ar putea ca ziua de luni să aducă un climat destul de tensionat în plan familial. O chestiune de ordin casnic şi/ sau domestic s-ar putea să aducă în prim plan diferenţe de mentalitate şi/ sau personalitate care există între tine şi cei dragi, iar din acest motiv, se poate ajunge chiar la certuri. Încearcă să nu laşi orgoliul să te domine în astfel de situaţii, mai ales dacă trebuie să ajungi urgent la un punct de vedere comun cu apropiaţii. Altfel, există riscul ca unele probleme să se agraveze şi mai mult mai târziu.

HOROSCOP 7 Noiembrie - Săgetător

Ziua aceasta de luni ar putea aduce veşti nu tocmai plăcute pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn. În cazul altora, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de bârfe sau zvonuri care îi/le fac să îşi pună unele întrebări sau chiar să îşi facă griji. Trebuie să ţii însă cont de faptul că unele din aceste situaţii se vor mai schimba pe parcurs şi este încă prea devreme pentru a-ţi forma o opinie în ceea ce le priveşte. Ai răbdare şi urmăreşte cum evoluează, căci altfel rişti să pierzi timp şi energie preţioase, pe care nu el mai poţi recupera.

HOROSCOP 7 Noiembrie - Capricorn

Prima zi din săptămână nu este cea mai bună pentru investiţii în planuri de viitor, indiferent dacă acestea îţi aparţin sau dacă doar eşti implicat(ă) în ele. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de un context bun pentru astfel de infuzii de capital, dar s-ar putea ca bugetul să nu ţi le permită. Indiferent de situaţie, încearcă să iei lucrurile aşa cum sunt şi să te gândeşti că este totuşi un timp pentru toate. Dacă ceva este într-adevăr pentru tine, cu siguranţă se vor mai ivi oportunităţi să faci ceva concret în direcţia lor pentru a le obţine.

HOROSCOP 7 Noiembrie - Vărsător

În prima zi a acestei săptămâni, s-ar putea ca unele oportunităţi să atârne prea greu pe umerii tăi. Este foarte important aşadar să nu te pierzi cu firea, să tratezi toate lucrurile cu seriozitatea care li se cuvine. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de un climat încărcat în raport cu cineva important de la serviciu sau din domeniul lor de activitate. În aceste contexte, trebuie să dai dovadă de diplomaţie, să vezi cum te-ar putea afecta unele acţiuni sau declaraţii în care te lansezi. Efectul s-ar putea să nu fie cel scontat.

HOROSCOP 7 Noiembrie - Peşti

Începutul de săptămână s-ar putea să nu te suprindă în cea mai bună stare de sprit. Poate că nu te-ai odihnit suficient peste weekend sau există lucruri punctuale care te supără astăzi. În cazul altor nativi(e), poate că este vorba de nemulţumiri din trecut care îi/le surprind uneori într-o pasă nu prea bună şi nu se prea pot apăra de ele. Încearcă să vezi partea bună a paharului şi să te concentrezi pe ceea ce ce merge bine, pe lucrurile pe care ţi le-ai propus pentru astăzi şi pe care le poţi duce la bun sfârşit aşa cum ţi-ai propus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici