HOROSCOP Marţi, 23 august. Soarele intră în Fecioară. Perfecţionismul naşte succese, dar şi monştri

Soarele ajunge azi în semnul Fecioarei, pe care îl tranzitează până pe 23 septembrie, când intră în Balanţă. Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) simt că ai mai multă încrdere în propria persoană, că vor reuşi tot ceea ce îşi propun.

23317 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Marţi, 23 august. Soarele intră în Fecioară. Perfecţionismul naşte succese, dar şi monştri

HOROSCOP 23 august - Berbec

Soarele îşi face astăzi loc în casa sănătăţii şi a muncii din horoscopul tău general, motiv pentru care te vei bucura în următoarele săptămâni de un randament mai mare decât de obicei. De asemenea, s-ar putea să fii mai preocupat(ă) decât de obicei de starea ta de sănătate, astfel că se deschide o perioadă numai bună pentru a aduce unele ajustări stilului tău de viaţă şi/ sau alimentaţie. În felul acesta, te vei bucura de un plus de energie nu doar la locul de muncă, ci şi în viaţa personală, pentru activităţile de zi cu zi, dar şi pentru hobby-uri.

HOROSCOP 23 august - Taur

Soarele poposeşte în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, astfel că una din priorităţile tale din perioada următoare este relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Aşadar, este indicat ca, în următoarele săptămâni, să petreci mai mult timp de calitate alături de ei. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă la tendinţa de a fi prea critic(ă) în raport cu anumite lucruri. Poate că iniţiativa schimbării ar trebui să vină de la ei în acele privinţe. De asemenea, este un moment bun în care să îţi faci mai mult timp pentru hobby-urile tale.

HOROSCOP 23 august - Gemeni

Soarele îşi face azi intrarea în casa familiei din astrograma ta generală, astfel că trebuie să dedici mai mult timp şi energie vieţii de familie, dar şi gospodăriei. În general, atmosfera de acasă este una armonioasă, dar s-ar putea să existe momente în care le aduci multe critici celorlalţi, iar acest lucru riscă să vă afecteze relaţia. De asemenea, este un moment bun din an în care să derulezi lucrări de construcţie, amenajare şi/ sau redecorare. Ai o idee clară despre ceea ce vrei să obţii cu ele şi te vei asigura că nu se face o treabă de mântuială.

HOROSCOP 23 august - Rac

Soarele progresează astăzi în casa comunicării din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că, în săptămânile care urmează, s-ar putea să fii mult mai atent(ă) decât de obicei la lucrurile pe care le spui şi la ideile pe care le emiţi. Îţi alegi cuvintele cu griji şi nu îţi iei angajamente de care nu te poţi achita mai târziu. Pe de-o parte, este bine că nu arunci în stânga şi în dreapta cu declaraţii pe care le-ai putea regreta mai devreme sau mai târziu, dar s-ar putea ca anumite persoane să creadă despre tine că nu eşti, de fapt, autentic(ă).

HOROSCOP 23 august - Leu

Soarele traversează de azi înainte casa banilor din horoscopul tău general, motiv pentru care te vei bucura în următoarea perioadă de oportunităţi mai numeroase în plan financiar. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, ar putea fi vorba despre şansa de a-şi suplimenta câştigurile, iar în ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), acest tranzit va aduce oportunităţi de investiţie care le vor aduce profituri frumuşele cât de curând. Oricare ar fi situaţia, cert este că îţi gestionezi atent fondurile, iar acest lucru îţi va aduce o mulţime de avantaje mult mai curând decât ai fi tentat(ă) să crezi în momentul acesta.

HOROSCOP 23 august - Fecioară

Soarele poposeşte astăzi în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă, pe de-o parte, că se deschide sezonul tău aniversar. În termeni astrologici, acest ingres mai semnifică şi faptul că vei sărbători o nouă Revoluţie Solară, fenomen care te îndeamnă să tragi linie şi să vezi ce ai obţinut de la ultima aniversare şi până acum. De asemenea, este un moment bun în care să îţi setezi noi obiective de atins până anul viitor, în aceeaşi perioadă. De asemenea, nu uita să te pui pe primul loc în această lună, să le acorzi dorinţelor şi nevoilor tale atenţia pe care-o merită.

HOROSCOP 23 august - Balanţă

Soarele îşi face loc azi în casa subconştientului din horoscopul tău solar, astfel că vei avea parte de suficient de multe ocazii de a te concentra de starea ta emoţională în următoarele săptămâni. Acest tranzit îţi oferă şansa de a fi critic(ă) cu tine însuţi(ăţi) în anumite privinţe şi să vezi ce anume s-a întâmplat când lucrurile nu au mers tocmai bine într-o anumită situaţie sau cu cineva anume. Ai şansa, cu această ocazie, să tragi concluzii care te vor ajuta să gestionezi mai uşor situaţii aparent fără ieşire sau persoane care nu constribuie în mod pozitiv la evoluţia ta.

HOROSCOP 23 august - Scorpion

Soarele ajunge astăzi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta generală, astfel că, în săptămânile care urmează, prietenii şi proiectele vor constitui priorităţi pentru tine. Ai aşteptări mari în ceea ce le priveşte, dar şi eforturile tale sunt pe măsură, astfel că nici rezultatele nu vor fi mai prejos. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă la tendinţa de a cere de la prieteni la mult decât îţi pot oferi ori de a-i critica prea mult în anumite situaţii. Încearcă să afişezi de faţă cu ei acelaşi realism ca în cazul planurilor de viitor.

HOROSCOP 23 august - Săgetător

Soarele pătrunde azi în casa carierei din astrograma ta solară, astfel că prioritatea ta în aceste săptămâni este aceea de a străluci în plan profesional. Acest tranzit îţi va aduce o grămadă de ocazii în care să le demonstrezi celorlalţi că eşti o persoană care dă dovadă de profesionalism, care nu se teme să depună eforturi pentru a ajunge acolo unde îşi doreşte. Aşadar, este important să laşi faptele să vorbească pentru tine în această perioadă, mai ales dacă intenţionezi să impresionezi unele persoane importante care pot avea un cuvânt greu de spus în ceea ce priveşte ascensiunea ta profesională.

HOROSCOP 23 august - Capricorn

Soarele îşi face azi loc în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului, astfel că se deschide o perioadă favorabilă pentru nativii(ele) care vor susţine examene în perioada următoare, care pleacă în concediu sau în delegaţii profesionale ori care au de rezolvat treburi birocratice. Le ajută faptul că sunt metodici(e) în aceste privinţe, că îşi plănuiesc cu atenţie fiecare acţiune. Aşadar, rezultatele dorite sunt ca şi garantate, doar că vor exista şi situaţii care îţi vor furniza unele lecţii importante de viitor cu privire la anumite conjuncturi similare cu care te-ai mai putea întâlni.

HOROSCOP 23 august - Vărsător

Soarele poposeşte astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, iar astfel se deschide o perioadă propice colaborărilor şi/ sau proiectelor derulate cu partenerul de viaţă din fonduri comune. Premisele sunt bune în privinţa acestor iniţiative, dar trebuie să ţii cont de faptul că trebuie să se menţină un raport egal de forţe, să se ia orice decizie de comun acord. În caz contrar, există riscul să apară tensiuni mocnite care vă pot afecta încrederea unul în celălalt, dar şi randamentul de care daţi dovadă atunci când lucraţi împreună. Comprimusl este un aliat de nădejde pentru voi.

HOROSCOP 23 august - Peşti

Soarele îşi face azi apariţia în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, astfel că se deschide o perioadă de câteva săptămâni în care trebuie să te concentrezi mai mult pe relaţia cu partenerul de viaţă, dar şi cu cei cu care lucrezi. În ambele situaţii, cheia este comunicarea, dar ai mare grijă la aşteptările pe care le proiectezi asupra celor din jur. Există riscul să îi îndepărtezi şi să tensionezi lucrurile între voi. În cazul altor nativi(e), este posibil ca ei/ele să fie cei(le) de la care se cere mult, de la care partenerul şi colegii de muncă cer imposibilul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici