HOROSCOP Marţi, 24 Ianuarie 2023. Balanţele sunt pline de energie/ Racii trebuie să lase trecutul deoparte şi să privească spre viitor

Horoscopul zilei prezentat de Sally Brompton de la New York Post, cu zeci de ani de experienţă în astrologie.

33513 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Marţi, 24 Ianuarie 2023. Balanţele sunt pline de energie/ Racii trebuie să lase trecutul deoparte şi să privească spre viitor

Sursa Foto - The book of birth of Iskandar, Wikipedia Commons

Sally Brompton de la New York Post spune că este timpul ca Vărsătorii să arunce  prudenţa în vânt şi să facă toate acele lucruri distractive la care au visat.

"Fii îndrăzneţ, fii curajos şi fii cel care face ca lucrurile bune să se întâmple în lume", îi îndeamnă astrologul pe Vărsători. 

Despre Peşti, ea spune că ei vor ieşi în evidenţă cu ceva scandalos şi cei din jur îşi vor aminti că ei nu sunt persoane timide aşa cum credeau.  "Totuşi, nu merge prea departe şi fă lucruri care te-ar putea face să pari prost dacă merg prost".

Pentru Berbeci, dacă ei vor menţine lucrurile simple în următoarele zile,  trebuie să mediteze asupra a ce speră să obţină şi apoi să se concentreze pe obiectiv, excluzând orice altceva, iar succesul va fi garantat.

Taurilor le trasmite că ziua de 24 ianuarie este ziua perfectă pentru a demonstra tuturor ce pot să facă, iar şefii şi managerii vor fi impresionaţi de cât de decişi sunt. 

Gemenilor le spune că ar putea să nu fie entuziasmaţi de realizările zilei de azi,  dar ar putea descoperi că încep să se bucure de activităţile pe car le considerau înainte drept o mică corvoadă.

Pentru Raci, astrologul transmite că ar avea nevoie de ajutor pentru a înceta să se mai preocupe atâta de evenimentele din trecutul îndepărtat ce nu mai pot fi schimbate şi că este timpul să meargă mai departe, spre viitor. 

Leii vor avea un conflict cu prietenii sau colegii care i-au supărat, minţit sau dezamăgit în ultimele luni, dar nu trebuie să-i învinovăţească şi trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru dorinţele lor nesăbuite. 

Fecioarele  trebuie să lupte pentru dreptul de a-şi stabili propria agendă de săptămâna viitoare, în special pe plan profesional şi să le arate colegilor unde au greşit.

Balanţele sunt pline de energie acum, fiindcă Soarele se mişcă prin zona cea mai dinamică a hărţii lor şi pot găsi modalităţi de a canaliza acea energie în activităţi creative. E rândul lor să strălucească. 

Scorpionii au nişte sarcini descurajante în următoarele zile, dar astrologul îi îndeamnă să înceapă ziua cu zâmbetul pe buze şi să aibă încredere în ei. 

Săgetătorii au Soarele în zona cea mai sociabilă a hărţii lor şi trebuie să-şi facă un renume. 

Capricornii vor încerca să se împace cu persoanele de care vor avea nevoie în viitor, deşi nu mai sunt în favorurile acestora. Ei trebuie să le demonstreze că au luat în considerare criticile lor şi că nu vor mai greşi pentru a doua oară. 

  

Tradus şi preluat de pe New York Post 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici