HOROSCOP Miercuri, 6 iulie – Zodiile, puse în faţa unei alegeri dificile. Lucrurile bat pasul pe loc pentru patru dintre ele

Luna din Balanţă îi lansează o opoziţie lui Jupiter din Berbec, semn că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) sunt puse astăzi în faţa unei alegeri dificile.

23547 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Miercuri, 6 iulie – Zodiile, puse în faţa unei alegeri dificile. Lucrurile bat pasul pe loc pentru patru dintre ele

NASA

Berbec

Există posibilitatea să apară azi unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Poate că la mijloc se află o nepotrivire de caracter şi/ sau de mentalitate ori este vorba de ceva mai grav decât atât, de o problemă care trenează de mai multă vreme. În alte cazuri, aspectele astrologice de astăzi vizează mai degrabă un atac din partea competiţiei, un afront pe care trebuie să-l tratezi cu mare băgare de seamă. Oricare ar fi situaţia, este clar că trebuie să procedezi cu atenţie. În caz contrar, s-ar putea ca lucrurile să se complice.

Taur
În plan profesional, s-ar putea să ai parte astăzi de o zi destul de dificilă. Poate că volumul de muncă ţi se măreşte din senin, făcându-şi apariţia mai multe urgenţe pe care nu ştii cum să le gestionezi mai bine în contextul unei agende şi aşa încărcate. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de sarcini dificile, care implică un nivel de cunoştinţe şi experienţă pe care încă nu le-ai consolidat. Indiferent de scenariul în care te afli, încearcă să nu te pierzi cu firea şi să dai dovadă de profesionalism. Vei ieşi cu bine la liman în final.

Gemeni

Poate fi destul de greu astăzi să împaci ceea ce îţi doreşti de la sau pentru tine, persoana iubită şi/ sau copii cu planurile tale de viitor. Dacă faci abstracţie de cele din urmă astăzi, nu te vei putea bucura pe de-a-ntregul de momentele frumoase din prezent, iar dacă nu profiţi de clipă, s-ar putea să regreţi în viitor, atunci când îţi vei atinge obiectivele pe termen mai lung sau mai scurt. Aşadar, provocarea zilei pentru tine este aceea de a încerca să găseşti un echilibru între ceea ce faci în prezent şi ceea ce speri să obţii în viitor.

Rac
Viaţa de carieră şi cea de familie reprezintă amândouă o prioritate pentru tine astăzi, dar s-ar putea ca nivelul de energie de care dispui şi timpul care îţi rămâne după ce te ocupi de chestiunile urgente să nu fie suficient pentru toate lucrurile pe care vrei să le faci la locul de muncă, dar şi acasă. Aşadar, trebuie să ai mare grijă cum îţi ierarhizezi priorităţile, cum îţi gestionezi angajamentele luate faţă de superiori şi familie. Nu va fi foarte uşor să faci toate aceste lucruri, dar dacă ştii ce anume se poate amâna fără probleme, vei reuşi aparentul imposibil.

Leu

Există riscul să intri astăzi în unele dezbateri care s-ar putea să nu se termine tocmai bine pentru tine. Aşadar, dacă ai posibilitatea, încearcă să eviţi discuţiile cu unele persoane şi aşa dificile sau cel puţin subiectele care ar putea inflama spiritele mai mult decât este cazul. S-ar putea ca ziua de astăzi să fie una din acelea în care nici tu, nici interlocutorii nu afişaţi suficientă flexibilitate. Aşadar, este foarte important să ai grijă cum gestionezi anumite interacţiuni, astfel încât să nu ajungi la unele situaţii de la care nu mai poţi da înapoi şi care se pot complica.

Fecioară

Din punct de vedere financiar, s-ar putea ca lucrurile să nu stea prea grozav pentru tine pe parcursul acestei zile. Poate că apar cumpărături urgente care cad în sarcina ta şi pe care nu aveai cum să le preconizezi sau le-ai evitat o prea lungă perioadă de timp. În alte cazuri, este vorba de plăţi mai degrabă, şi ele neaşteptate în decursul acestei zile sau al acestei săptămâni. Oricare ar fi situaţia, este important să te remontezi cât de repede poţi şi să te asiguri că toate aceste urgenţe financiare nu îţi vor afecta prea mult planurile pentru acest weekend.

Balanţă

Şi tu s-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) care au parte de tensiuni mai mici sau mai mari în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Este greu de spus cu exactitate motivul pentru care riscă să se ajungă la ceartă, dar cert este că are legătură cu faptul că tu laşi prea mult de la tine, în timp ce reciproca nu este tocmai valabilă din partea lor. Aşadar, poate că această cumpănă este un pretext din partea astrelor pentru a îndrepta raportul de forţe între tine şi cei dragi şi/ sau colegi.

Scorpion

În plan profesional, ai parte de o zi plină, de la care nu prea ştii la ce să te aştepţi. De regulă, te organizezi destul de bine, dar acest lucru s-ar putea să nu fie suficient astăzi. Astrele par chitite să-ţi pună la încercare abilitatea de a face faţă la stres în situaţii extreme şi de a rămâne stăpân(ă) pe situaţie. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont de nevoile tale personale, să nu faci eforturi mai mari decât poţi duce. În caz contrar, s-ar putea să dai din lac în puţ, să rezolvi probleme şi să creezi altele.

Săgetător

Te afli şi tu astăzi printre nativii(ele) care trebuie să găsească cea mai bună modalitate în care să răspundă provocărilor zilei, mai ales dacă acestea implică să găsească o modalitate de a se bucura atât de prezent, cât şi de viitor. În anumite momente, este greu să găseşti un echilibru între cele două puncte foarte importante pe axa timpului, dar dacă eşti exigent(ă) cu timpul tău, nu va chiar atât de greu. În fond, tot ce trebuie să faci este să eviţi procrastinarea. Astfel, nu va fi nevoie să renunţi sau să amâni vreun angajament important pentru tine sau ceilalţi.

Capricorn

Eşti la fel de solicitat(ă) astăzi atât în plan familial, cât şi la locul de muncă, unde se întâmplă tot felul de lucruri care necesită atenţie şi implicare din partea ta. Aşadar, trebuie să ai mare grijă cum îţi dozezi timpul, astfel încât să nu se ajungă la situaţii în care defavorizezi un domeniu de viaţă în favoarea altuia. Dacă se ajunge la astfel de lucruri, atunci există riscul să îţi atragi reproşuri, mai ales dacă renunţi la unele angajamente sau le amâni. Încearcă să stabileşti un soi de echilibru între locul de muncă şi viaţa ta personală de acasă.

Vărsător

În cazul în care pleci astăzi într-o călătorie la o distanţă mai mică sau mai mare de casă, este important să te asiguri că totul este în regulă, că ai acces la biletele de cazare şi avion, că ai ultimele verificări la maşină. Dacă susţii un examen, este important să asculţi toate indicaţiile profesorului examinator, căci altfel există riscul să apară depunctări din cauza neatenţiei. De la fel de mult profesionalism se recomandă să dai dovadă şi când te ocupi de chestiuni birocratice, care necesită şi ele un anumit nivel de cercetări în prealabil. Nu lăsa lucrurile la voia întâmplării.

Peşti

Pe plan financiar, s-ar putea să constaţi astăzi că lucrurile nu stau chiar aşa cum ţi-ai fi dorit. Poate că, până în acest moment al săptămânii, ai cheltuit mai mult decât ţi-ai fi dorit, fie pentru că nu ai fost prea atent(ă) cu resursele tale, fie pentru că au apărut plăţi sau cumpărături pe care nu aveai cum să le preconizezi sau pe care le-ai ignorat multă vreme. Oricare ar fi situaţia, este clar faptul că trebuie să preiei din nou controlul asupra situaţiei. În caz contrar, s-ar putea ca bugetul tău pe acest final de săptămână să necesite modificări.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
horoscop,
zodii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici