Cum sa ieşi pe plus la temperatură iarna şi pe minus vara? Alege termostatul inteligent de la CEZ

Deseori ajungem acasă, după o zi plină de activităţi, şi constatăm că în locuinţă este fie prea cald, fie prea frig pentru preferinţele noastre. Din fericire, acest inconvenient are, în ziua de astăzi, o rezolvare simplă. Un termostat inteligent poate oferi control de la distanţă asupra temperaturii din locuinţă, asigurând condiţii optime pentru momentul în care ajungem acasă.

989 afişări
Imaginea articolului Cum sa ieşi pe plus la temperatură iarna şi pe minus vara? Alege termostatul inteligent de la CEZ

Ce este un termostat inteligent?

Un termostat inteligent este un dispozitiv electronic care controlează sistemul de încălzire şi răcire al unei locuinţe într-un mod avansat şi mai eficient faţă de termostatele tradiţionale. Principala caracteristică a unui termostat inteligent este capacitatea sa de a comunica cu alte dispozitive şi de a da comenzi aparatelor în funcţie de datele şi preferinţele utilizatorului, pentru a optimiza temperatura interioară şi a economisi energie.

De ce să alegi Termostatul inteligent CEZ Vânzare by Cosa?

    • Funcţiile inteligente ale termostatului te ajută să menţii o temperatură optimă în locuinţă;

    • Facturi mai mici la energia electrică sau gazele naturale prin eliminarea consumului inutil;

    • Îţi monitorizezi în timp real consumul;

    • Accesezi termostatul de oriunde, prin aplicaţia mobilă din App Store sau Google Play;

    • Pachetul asigură atât controlul centralei termice cât şi al aparatului de aer condiţionat.

Unicitatea kit-ului inteligent CEZ Vânzare by Cosa

  • Primeşti un pachet ce conţine termostat inteligent şi o unitate de control wireless;
  • Kit-ul ajută la controlul centralei termice şi al aparatului de aer condiţionat în acelaşi timp. În acest moment, pe piaţa din România, majoritatea termostatelor inteligente pot fi conectate fie la centrala termică, fie la aparatul de aer condiţionat, pentru gestionarea ambelor echipamente fiind necesară achiziţionarea a două dispozitive, ceea ce poate fi şi costisitor şi mai puţin practic;
  • Termostatul SMART CEZ Vânzare by Cosa comunică wireless, ceea ce înseamnă că nu mai sunt necesare cabluri suplimentare prin locuinţă.

Compatibilitate cu numeroase aparate

  • Conectezi termostatul la aparatul de aer condiţionat şi te bucuri de confort termic în orice anotimp;
  • Termostatul este compatibil şi cu aparatele de aer condiţionat care nu fac parte din gama Smart;
  • Prin funcţiile sale utile, termostatul va opri aparatul de aer condiţionat atunci când temperatura setată este atinsă, astfel încât să nu se iroseşte energie.

Pentru fiecare termostat inteligent beneficiezi de o garanţie de 24 de luni.

Cu Termostatul Smart CEZ Vânzare by Cosa, transformi locuinţa ta într-un spaţiu inteligent, mai economic şi mai confortabil.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici