Baschetbalistul sloven Luka Doncic, petrecere cu votcă, poker şi narghilea în Satul Olimpic

  • După victoria cu Argentina, slovenii s-au adunat într-o cameră din Satul Olimpic pentru a sărbători.
  • O jucătoare de baschet din naţionala Spaniei a postat fotografiile, şterse ulterior, în care nu era respectate regulile anti-COVID.
  • Vedeta NBA Luka Doncic a marcat 48 de puncte contra sud-americanilor, iar acum riscă sancţiuni din partea CIO.
685 afișări
Imaginea articolului Baschetbalistul sloven Luka Doncic, petrecere cu votcă, poker şi narghilea în Satul Olimpic

Imagine postată pe Instagram de Cristina Ouviña (@maricris106)

Jucătorii din naţionala de baschet a Sloveniei, în frunte cu vedeta Luka Doncic, sunt acuzaţi că au încălcat regulile anti-Covid la Jocurile Olimpice, fiind prinşi bând votcă, jucând poker şi fumând narghilea împreună cu jucătorii spanioli, fără a respecta interdicţiile impuse de organizatori.

Câteva fotografii au fost postate de Cristina Ouvina, membru al echipei spaniole feminine de baschet, unde se vedea clar echipa Sloveniei sărbătorea în Satul Olimpic jucând poker, bând vodcă şi făcând narghilea. Fotografiile au fost imediat şterse, însă nu suficient de repede, fiind distribuite pe reţelele sociale.

Erau mai multe persoane adunate într-o cameră, nimeni nu purta mască şi nici nu se practica vreo distanţare socială. Zvonurile spun, de asemenea, că mai mulţi sportivi din diferite ţări - au fost identificaţi câţiva spanioli şi câteva jucătoare din naţionala iberică - erau prezenţi în acea cameră, fapt interzis de Comitetul Olimpic Internaţional.

Luka Doncic, 22 de ani, avea ce să sărbătorească. Cel poreclit ”Luka Magic” în NBA a jucat fenomenal în marea victorie (118-100) asupra Argentinei. Starul de la Dallas Mavericks, ajuns în NBA în 2018 de la echipa spaniolă Real Madrid (de acolo se ştie cu câţiva jucători iberici), a înscris 48 de puncte contra sud-americanilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici