Cătălin Chirilă şi Victor Mihalachi sunt în semifinalele cursei olimpice de canoe dublu 1000 m

Canoiştii Cătălin Chirilă şi Victor Mihalachi au au reuşit luni dimineaţă să se califice în semifinalele probei de canoe sprint dublu 1000 metri, terminând pe locul 3 în sferturile de finală. Cei doi au fost nevoiţi să evolueze în recalificări, după ce în serii au terminat pe locul 5.

544 afișări
Imaginea articolului Cătălin Chirilă şi Victor Mihalachi sunt în semifinalele cursei olimpice de canoe dublu 1000 m

Sursa foto: profimedia

În prima cursă, cea din serii, Chirilă şi Mihalachi au fost cronometraţi cu timpul de 4:00.459 minute, timp îmbunătăţit simţitor în sferturile de finală.

În prima cursă a sferturilor de finală, decisivă pentru calificarea în semifinale, cei doi au avut un parcurs constant, trecând pe locul 3 la primele 2 puncte de control, fiind devansaţi de Brazilia şi Rusia. După primii 500 de metri, românii au crescut ritmul şi au trecut pe locul 2, la 750 de metri.

Pe ultima porţiune de traseu, echipajul rus a cedat, în timp ce Ucraina a reuşit să urce pe 2. România a trecut pe 3, cu 3:51.565 minute, cu 9 secunde mai bun decât cel din prima cursă., sfertul de finală fiind câştigat de Brazilia.

Semifinalele au loc marţi dimineaţă, cu începere de la ora 3.44.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici