Înfrângere drastică pentru naţionala lui Rădoi. România a pierdut cu 4-0 în faţa Coreei de Sud la Jocurile Olimpice

Reprezentativa olimpică de fotbal a României a fost învinsă categoric, de echipa similară a Coreei de Sud, cu scorul de 4-0. România a jucat în 10 oameni din minutul 45, după eliminarea lui Ion Gheorghe, pentru cumul de cartonaşe.

3486 afișări
Imaginea articolului Înfrângere drastică pentru naţionala lui Rădoi. România a pierdut cu 4-0 în faţa Coreei de Sud la Jocurile Olimpice

Sursa foto: Mediafaxfoto

Naţionala olimpică a României a fost dominată pe întreaga durată a meciului, tricolorii ajungând sporadic în faţa porţii adverse, dar fără să producă situaţii clare de gol.

Portarul Aioani a avut mai multe intervenţii salvatoare, în faţa atacanţilor asiatici, parând în două rânduri chiar din situaţie de unu la unu.

Coreenii au deschis scorul în minutul 27, când Marius Marin a introdus spectaculos mingea în proprie poartă, după o centrare venită în spatele liniei defensive.

În minutul 45, Ion Gheorghe a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben. Ambele cartonaşe galebene au fost evitabile, Ion Gheorghe fiind penalizat pentru proteste şi pentru o lovitură cu cotul.

Coreenii au dominat şi după pauză, tricolorii având mari dificultăţi în a trece dincolo de jumătatea terenului.

Golul doi al asiaticilor a fost cât o jumătate de autogol, şutul lui Dong-Gyeong Lee din afara careului fiind deviat de Ciobanu, în proprie poartă, Aioanii fiind prins neputincios pe picior greşit.

În minutul 83, Grigore a avut o intervenţie neglijentă în careu şi Coreea de Sud a primit un penalty, transformat de Kang-In Lee.

În minutele suplimentare de joc, defensiva Românie a fost inexistentă la o pătrudere, acelaşi Kang-In Lee închizând tabela, pentru 4-0.

În cealaltă partidă din grupă, Honduras a învins Noua Zeeladă, cu 3-2, astfel toate cele 4 echipe au acum câte 3 puncte, clasamentul fiind condus de Coreea de Sud, urmată de Honduras, pe doi, Noua Zeelandă, pe trei, şi România pe 4.

Pentru tricolori urmează partida cu Noua Zeelandă, miercuri de la ora 11.30, ora României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici