Mihaela Buzărnescu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020

  • Mihaela Buzărnescu a devenit membrul numărul 101 pentru echipa Romaniei la Jocurile Olimpice Tokyo 2020.
  • Mihaela Buzărnescu este a treia tenismenă care va reprezenta România la Tokyo.
  • Buzărnescu ocupă acum locul 163 în ierarhia mondială WTA.
384 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020

Mihaela Buzărnescu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a anunţat miercuri că Mihaela Buzărnescu a devenit al 101-lea membru pentru Team Romania la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. 

COSR informează că a primit confirmarea acreditării sale din partea Comitetului de Organizare Tokyo 2020 şi astfel jucătoarea de tenis va participa la Jocurile Olimpice.

Mihaela Buzărnescu, 33 de ani, este a treia reprezentantă a acestei discipline care va juca la Tokyo. Raluca Olaru şi Monica Niculescu sunt deja parte a Team Romania şi vor concura în proba de dublu.

Buzărnescu ocupă acum locul 163 în ierarhia mondială WTA şi a participat ultima dată la turneul de tenis de categorie Challanger WTA 125, unde a reuşit să ajungă până în semifinale.

Tenismena a participat şi la Wimbeldon, unde a fost eliminată din primul tur de Venus Williams, şi la Roland Garros, unde a reuşit să acceadă în turul doi, după ce a trecut de Araxa Rus, fiind apoi eliminată de Serena Williams.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici