Adjunctul şefului DGCCOA, Toma Rus, urmărit penal

Adjunctul şefului Direcţiei Generale de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Antidrog (DGCCOA), Toma Rus, este urmărit penal de procurorii DNA Cluj într-un dosar privind fapte de corupţie.

16 afișări
Imaginea articolului Adjunctul şefului DGCCOA, Toma Rus, urmărit penal

Adjunctul şefului DGCCOA, Toma Rus, este urmărit penal

Avocatul Gheorghiţă Mateuţ a declarat, la ieşirea de la DNA Cluj, că Toma Rus este urmărit pentru trafic de influenţă şi alte infracţiuni conexe.

"Este un vorba de un dosar început în 2006, nu ni s-a spus despre ce este vorba, când vom afla va urma să pegătim apărarea", a spus avocatul.

Adjunctul şefului Direcţiei Generale de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Antidrog (DGCCOA), Toma Rus, s-a prezentat, vineri, la DNA Cluj, fiind citat într-un dosar privind fapte de corupţie şi infracţiuni economice.

În 15 octombrie, comisarul-şef Toma Rus a fost numit director adjunct al Direcţiei Generale de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Antidrog (DGCCOA). Numirea a fost făcută pentru o perioadă de trei luni, de către şeful poliţiei Române, Gheorghe Popa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici