Arme albe confiscate pe străzile din Craiova

Peste 100 de poliţişti, lucrători de la Departamentul de Intervenţie Rapidă şi jandarmi doljeni au descins, în noaptea de miercuri spre joi, în mai multe localuri şi pe străzile din municipiul Craiova şi au confiscat arme, săbii, bâte şi alte arme albe găsite asupra mai multor persoane.

124 afișări
Imaginea articolului Arme albe confiscate pe străzile din Craiova

Arme albe confiscate pe străzile din Craiova

Un număr de 34 de poliţişti şi 30 de jandarmi, împreună cu peste 40 de lucrători de la Detaşamentul de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă, au oprit maşinile şi le-au percheziţionat. Armele albe găsite în vehicule au fost confiscate, iar deţinătorii au fost reţinuţi pentru cercetări şi au primit amenzi contravenţionale pentru port ilegal de arme albe.

"Au fost verificate 24 de localuri, 256 de autovehicule, 500 de persoane au fost legitimate şi 400 au fost verificate corporal. 100 de şoferi au fost testaţi cu etilotestul. Au fost constatate 57 de contravenţii şi 4 infracţiuni. Au fost găsite, un pistol la un minor de 17 ani, o sabie şi un cuţit la un tânăr de 28 de ani. De asemenea în maşinile verificate au mai fost găsite 7 bâte de "baseball", a declarat  purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, subcomisarul Maria Vasile.

Acţiunea a fost iniţiată din cauza incidentelor petrecute în urmă cu aproape două săptămâni la Craiova, când două bande rivale s-au împuşcat în curtea Institutului de Medicină Legală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici