Video Autorul triplului asasinat de la Ploieşti s-a sinucis

Bărbatul care, la începutul lunii septembrie, şi-a ucis fiul de 13 ani, fosta soţie şi pe tatăl acesteia, în casa în care aceştia locuiau într-un cartier de la marginea Ploieştiului, s-a omorât, în noaptea de luni spre marţi, în Penitenciarul din Ploieşti.

1 afișare

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului din Ploieşti, Mariana Tudor, deţinutul, care fusese arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile sub acuzaţia de omor, a fost găsit mort luni noapte în camera în care se afla. Din primele cercetări se pare că bărbatul şi-a tăiat venele, în cameră fiind găsită o lamă de ras.

Trupul neînsufleţit al lui Traian Micu a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova pentru efectuarea necropsiei.

Mariana Tudor a precizat că în cauză au fost anunţate Poliţia, Parchetul şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Traian Micu fusese transferat, luni, de la Spitalul Penitenciar Jilava, unde fusese internat din cauza unor afecţiuni medicale, la Penitenciarul Ploieşti. Micu fusese arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile după ce, în data de 2 septembrie, s-a prezentat la Poliţia municipiului Ploieşti anunţând că şi-a ucis fiul, fosta soţie şi fostul socru.

În prima declaraţie dată în faţa poliţiştilor, Traian Micu a precizat că după comiterea faptei a vrut să se sinucidă aruncându-se în faţa trenului, dar ulterior s-a răzgândit dorind să fie pedepsit.

Traian Micu, originar din localitatea Chiojdu, judeţul Buzău, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, în 2 septembrie, în baza unui mandat emis de judecătorii Tribunalului Prahova, fiind acuzat că şi-a omorât fiul de 13 ani, fosta soţie şi pe tatăl acesteia, pe motiv că femeia, care divorţase în luna mai a acestui an, nu a vrut să se împace cu el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici