Avocata lui Dragnea, optimistă după strămutarea dosarului. „Avem o nouă şansă”

  • Avocata lui Liviu Dragnea este optimistă după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis strămutarea dosarului privind eliberarea condiţionată la Tribunalul Giurgiu.
  • Flavia Teodosiu spune că există o şansă în plus pentru a fi admisă contestaţia şi pentru a fi pus în libertate fostul lider PSD.
277 afișări
Imaginea articolului Avocata lui Dragnea, optimistă după strămutarea dosarului. „Avem o nouă şansă”

Avocata lui Dragnea, optimistă după strămutarea dosarului. „Avem o nouă şansă”

Teodosiu a spus, la Antena 3, că magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au evaluat corect şi legal cererea depusă pentru strămutarea dosarului.

„Cel puţin judecătorii care l-au judecat şi în trecut (...) n-ar fi trebuit să judece, aceştia fiind incompatibili (...). Instanţa a considerat că, într-adevăr, i s-a făcut o nedreptate domnului Dragnea, din acest punct de vedere, şi a decis admiterea cererii noastre de strămutare a cauzei la un alt tribunal”, a spus Flavia Teodosiu, avocatul lui Liviu Dragnea.

Dosarul va fi judecat la Tribunalul Giurgiu, după ce, prin admiterea cererii de strămutare, decizia Tribunalului Bucureşti a fost, practic, desfiinţată.

„Începând din acest moment, este desfiinţată hotărârea pronunţată de Tribunalul Bucureşti. În vigoare rămâne respingerea care a avut loc la Judecătoria Sectorului 5 a cererii de eliberare condiţionată, dar înseamnă că avem o nouă şansă în judecarea acestei contestaţii, cu speranţa admiterii contestaţiei şi punerii de îndată în libertate a domnului Dragnea”, a mai spus Teodosiu.

Curtea de Apel Bucureşti a admis luni cererea de strămutare formulată de fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, în dosarul privind eliberarea condiţionată. Astfel, potrivit deciziei, procesul a fost mutat la Tribunalul Giurgiu.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. După împlinirea fracţiei de pedeapsă, Dragnea a încercat în repetate rânduri să obţină eliberarea condiţionată.

CITEŞTE AICI: Irina Tănase, despre problemele lui Liviu Dragnea în închisoare: Boli netratate, lipsa de lumină, stă între betoane

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici